- Katılım
- 16 Şubat 2012
- Mesajlar
- 6.635
- Emoji Skoru
- 11.191
- Puanlar
- 448
- Konu Sahibi Pink_Women
- #61
Benim büyük 17 küçük 9 yaşında
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canim. buyugu 15 kucugu 13.. tam olarak ne yasadin bilmiyorum ama hakkinda hayirlisi neyse o olsun senin icindeNe mutlu sizin adınıza sevindim.Huzur gibisimi var mı. Allah her işinizi rast getirsin .Oğullarınız kaç yaşında ?
amin canim. buyugu 15 kucugu 13.. tam olarak ne yasadin bilmiyorum ama hakkinda hayirlisi neyse o olsun senin icinde
O nasıl oluyor biliyormusun tamam hatasını anladı diyorsun ümitlisin aradan zaman geçiyor pat diye başka bir sorun çıkartıyor hiç durmak bilmeyen yaramaz çocuklar gibi..Buda bir süre sonra sendeki o ümidide kırıyor.Bir nevi düzelmeyeceğine dair bir güvensizlik bir vazgeçiş.
Ona dair hissettiğin ne varsa tek tek kırıyor parçalıyor, iş işten geçtikten sonra da sen vazgeçmeye başladığı an çabalamaya başlıyorlar.Sevginide ,sabrınıda, güveninide sonuna kadar sömürüyorlar.
Yetiştiği aile farklı ondan mı,empati yapamadıklarından mı, bencilliklerinden mi ,merhametsizliklerinden mi yoksa sevmediklerinden mi orasını çözemedim.
Belkide geç büyüyorlar yeni yeni olgunlaşıyorlar.
Kendiniz buna inanıyor musunuz ,gerçekten değiştiğine , olgunlaşmış olması da bir ihtimal mi sizce , siz alışmış olamazımsınız ?
İnanın ben de bu dediklerinizi sizin adınıza gönülden isterim , değişmiş olması ,olgunlaşmış olmasına ...
Hepimizin çocuklarını Allah ım bağışlasın ...
Onlar hep mutlu olsun...
Amin.Rabbim sizede güzellikler versin.Çocuklarınızı herşeyin üstünde tutmanıza sevginize güçlülüğünüze hayran oldum.
Alışmış olsaydım bunca seneden sonra hala düşünmezdim bence.
Erkekler daha geç olgunlaşan varlıklar önceden kaybetme korkusu yoktu bence .Şimdi elinden geleni yapıyor ama ben parça pincik olduktan sonra.İlk başlardaki gibi ona yüzde yüz güvenen bir kadın olmayı çok isterdim.İyikide onunla evlenmişim demeyi .Bu evliliğin tek güzelliği çocuklarım