İnsan Her Yandan mı Şansız Olur

gezgintosbaaa

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2018
185
171
18
36
Kızlar herkese iyi aksamlar içim herzamanki gibi doldu bende kendimi buraya attım kaç gündür düşünüyorum da moralim bozuluyor üzülüyorum düşünemeye çalışıyorum amma ve lakin düşünmeden geçemiyorum

Kalabalık bi ailede yapayalnız büyüdüm amca dayı teyze hala hepsi var ama amcalık sayılık teyzelik kavramını hissetmek hiç nasip olmadi yani akrabalık bağını hissedecek bi yakınlıkları olmadi

Çok sayıda kardeşim vardı belli sebeplerden uzak büyüdük herşeye rağmen onlar benim icin herşeyden kıymetli ama hani başka ailelerde bi sıkıntı olurda kardeşini ararsın kötü günde dertlesmek mutlu haberde müjde vermek için önce onu ararsın gün içinde saatlerce konuşursun edersin ya oda olmadi hatta ablamı çok severim bi ara bana ilgisi olan biri vardı benimde aklim kaydı şimdiye kadar hiç oyle bisey anlatmamışım ona rağmen ilk söylediğimde kimdir nedir nasıl tanıştın vs hicbirsey sormadı sonra tek birsey sormadı aylar sonra birgün sahi ne oldu dedi olmadi dedim neden diye sormadı bile

Hani güzel bi kızda olmadım çirkin degilim ama işte hicbirzaman bi erkeğin tercih ettiği kadın ben olmadım geçebilmek duygusu falan nasıl biseydir anlayacağınız ondanda bi haberim

Maddi yönden deseniz ordanda yüzüm çok gülmedi hatta çocukluğum hatırlamak istemeyeceğim kadar sıkıntıyla geçti
Gitmek gezmek tozmak onları bile son bi kaç yildir gordum sayılır

Is güç konusu derseniz ondanda muzdaribim bakiyorum bi çoğundan çok fazla emek vermişimdir belki ama bazıları her yandan çok farklı hayatlar yaşarken ben çok daha farklıyım kimisinden çok daha fazla çalışıp aldigi maaşın yarısını alamıyorum
İse alındığında sanirim bu sever şansım güldü hayat banada gülecek diye heyecanlanmıştım ki oda fiyasko hayaller hayatlar olayı gibi Oldu....

Aşk meşk olaylarınıza hiç gormedim sonunda bezdim vazgeçtim şimdide hayatım hergun birine neden evlenmedin neden eğlenmiyorsun sorularına cevap vermekle geciyor

Uzattım kusura bakmayin neyse demem o ki artik bi usanmislik canından geçmişlik var üstümde mesela kocalarına yada sevgililerine dünyayı dar eden kızları gördükçe böyle biri olsam kıymetli olurmuydum birileri için diye dusunuyorum

Yada çok güzel birini gorunce sorguluyorum neden ben güzel biri olmadım diye

20 lerindeki kızları gorunce acaba bende o yaşlarda öyle güzeliydim yada giyinsem bende onlar gibi süslersem banada yakışıklıydı diyorum

Gecende uzun zamandır gorusmedigim biriyle karşılaştım yaşlarımız vs aynı ama ben ailevi ve maddi durumlardan dolayi uniyi falan çok sonra güç bela okudum o ise küçümsemek maksatli söylemiyorum ama dersle vs ilgisi pek yoktu atanmış zamanında maaşı gayet iyi iste yeri kafası rahat hayat şartları benden çok iyi ama bi süredir sorgulamadan edemiyorum benim hayatin belki bi başkası için lüks satılacak nitelikte diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum ama yok

Sanki kalbim kırık cam parçası toplamaya çalıştıkça elime batıyor heryanimi kanatiyor

İnsan ailesini maalesef seçemiyor , o konuda birşey yapmazsınız...
En fazla takmamayı öğrenmelisiniz
Ama ‘tüm aksilikler beni buluyor !’ Düşünce tarzından kurtulursanız ve biraz ‘evrensel çekim gücüne’ inanırsanız aslında tüm olumsuzlukların sizi bulmadığını farkedersiniz . Bununla ilgili bir sürü kitap var , okumanızı tavsiye ederim

Eski halim aklıma geliyor polyanna gibiymisim herşeyin düzeleceğine herşeyin çok güzel olacagina inanirken simdi herşeyden vazgeçmiş buldum kendimi

Kaç yaşındasınız ? Çok karamsar gördüm sizi. Hangi şartlarda yasarsak yaşayalım mutlaka bizden daha iyi durumda insanlar vardır. Hayata nasıl bakarsanız öyle görürsünüz. Sizin yerinizde olmak isteyen binlerce insan var belki. Eli, ayağı, gözü, kulağı olmayan. Birkerecik bile gökyüzünü görmemiş. Bir kerecik bile annesinin sesini duymamış. Elleri cebinde hiç yürüyemememiş. Sağlığı yerinde olmayan birsürü insan var. Ben bunları düşünüp, sahip olduklarınım için her gün şükrediyorum. Diğer insanlar için de dua ediyorum. Ve çok mutluyum. Mutluluk bizim elimizde . Çok uzaklarda aramaya gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…