- 23 Ağustos 2012
- 51.247
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.610
- 898
- Konu Sahibi birpesimstngozyaslari
Eşim benim kıyafet olarak cok rahat takılır yani çok dikkat etmez giyimine. Onun için önemli olan rahatlık. o kadar kıyafeti var ama bir kıyafeti sevdi mi sürekli gece gündüz onu giyer. Derim değiştir başka kıyafet verryim. Bebekten ötürü çamaşır olayını hemej her gün yapamıyprum. Yani o sevdiği kıyafetlerini yıkayamıyorum başka kıyafetin var onları giy dediğimde kirli de olsa sevdiklerini giyer. İşte geçende arkadaşları yaw sen bu adamı boşlamışsın falan baksana ne hallerde hani gır gır şamata geçiyorlar. Ben de malesef ya işte şı altındaki şort aldıgı günden beri üstünde gece gündüz bunu giyor. Bunla yatıyor dedim.Hatta o kadar seviyor ki şı tsörtü kurumasını beklemden ıslak ıslak giyebiliyor dedim. Yanii hani mubalağa dediğimiz bir olay yok mu... Burda amaç gülmek gır gır ama sonra arkadaşlarından biri kötü niyetle eşimin bir şeyini eleştirdi. Orda film koptu. Yani ben ona malzeme vermiş oldum.Onu orada ifşaladım. Yani insanlar da aslında cok kötüler. Senin birclafını sana karşı hemen kullanıp zor duruma sokabiliyorlar. Ben eşimle başbaşa gayet mutlu olabiliyoruz ama ne zmaan bir ortama girsek bi yerde film kopuyor her zaman olmuyor. Ama işte sinek misali mide bulandırıyor. Yani kendime söz verdim artık girmeyecem o muhabbetlere. Çünkü ilk başya kendimi rezil etmiş oldum. Akıllı bir kadın gibi davranmadım. En büyük sitemim kendime. Bir anne olarak evladımın da gözünün içine bakamıyorum çünkü onu da yetiştirecek olan benim. Onun benim gibi olmasını asla istemiyorum.
Bu pot degil ki, gayet espri. Esiniz de habire ayni seyi giyince millet diline dolamis, giymeseymis onun bunu agzina dusmeseymis, kocaman adam farkli bir tisort alip giymeyi akil edemiyor mu?? Elestiren arkadas da yilan dilli sanirsam, firsat beklemis laf sokmak icin. Burda suclu taraf sen degilsin konu sahibesi.