Insan iliskilerine galiba cok önem veriyorum..

hayatisir1234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
583
145
33
Yurt disindayim isimle ilgili kursum vardi bugün aslinda cok güzel gecti. Kursu yöneten kisiyle mülakatim olmustu ve taniyordum haliyle. Cok cana yakin ve yüzü yumusak bir insan herkes tarafindan seviliyor. Sunum yaparken fark ettigim bana karsi olan davranislari oldu. Ben soru sordugumda yüzüme bakmamalar gözümün icine bakmamalar ki baskalarina gayet konusurken bakiyordu. Dedim alla alla noldu adama yoksa beni mi sevmiyor irkci mi derken neyse molamiz vardi geldi yanimiza oturdu ve ben ise yeni basladigim icin sorular sordu bana nasil alistiniz mi falan diye. Herneyse az evvelki düsüncelerim kayboldu derken tekrar kurs odasina gectik sunum yapti ve yine benle göz temasini sürekli olabildigi kadar kurmamaya calisti bunu da gectim herkes dagildi ben kendisinden bir form istedim evraklarim icin yardimci oldu sagolsun ama konusurken soru sorularimi yanitlarken adam yüzüme bakmadi hic cok nadir asagi bakti hep. cok rahatsiz oldum acikcasi.. sonra da vedalasirken elden adam gibi davrandi bana cok sinir oldum gercekten oysa hep iyi davranirdi. Tatlis adam gitti yerine tuhaf biri geldi irkciliktan dolayi midir acaba :((((((((((

Benim işyerindede var, böyle 7-8 beyefendi.Aynen anlattıgın gibi,bisey isterken falan.Onlar yere bakıp konusuyor,bende onlara :kk77:İşimi yapıyorum, geçiyorum bi tarafa

Back
X