- 28 Mart 2021
- 203
- 156
- 53
- 31
- Konu Sahibi Pdere pdere
Merhabalar . Arkadaşımla kıştan beridir tatile gideceğiz diye plan yapıyorduk. Fakat babama implant yaptırmam gerekti , lazer için ücret vermem gerekti . Bu sene 18 bin buruna verdim . 13 bin kredi kartı borcum , anneme de yapmam gereken 15 Gr lik bilezik var . Biraz borçlanmamin nedeni araba sebebiyleydi. Ben de bir şekilde hallederim gideriz falan diye düşündüm ama dayımların dugunu için ailem son dakika Mersin'e gitme fikrini aldılar . Tatile gideceğimiz e Ev de dün akşam netleşti . Bayağı uyguna ev bulduk. Velhasıl kelam dugun ortaya çıkınca arkadaşıma gelemeyecegimi söyledim . O da bana bayağı ağır konuştu . Yanında rahat edemeyeceği kuzenine mahcup olmus onu tatile davet etmediği için, benle bir daha asla plan yapılmazmis , ki geçen sene sevgilisinin yanına beraber tatile gittik ne deseler nasıl isteseler gikim çıkmadi. Tarihi her şeyi onlar belirledi. Ben aşırı para muhabbeti yapıyormusum. elim çok boldur benim , İlk defa bu sene sıkıştım . Birkaç kere sıkıntıda olduğumu çalışmayan arkadaşlarımin yanında dile getirdigim için suçlu ve abartiyomusum. 30 yaşındaymisim aileme rest çekip istediğim yere gidebilir misim ki ben ailemle yaşıyorum ve evin büyüğuyum aileme destek vermek zorundayım . Parayı biriktir bakalım nereye kadar gidecekmiş . Ben pazarlık bile yapmayı beceremem. Ki ekimden beridir tek kuruş biriktirmedim . Evdeki hesap çarşıya uymadı maalesef ..ne bilet ayarlandı . Ne de evin hangi tarihte bosalacagi kesindi. Tamam plan yaptık ama hem Mersin'i hem tatili kaldiracak gücüm yoktu .konuşma bittikten sonra aramızdaki en çirkin konuşmaydi dedim . Tatile gelemeyeceğimi söylediğim için arkadaşını satan birisin dedi. Saticiymisim. Tamam kabul gidemedigim için biraz yüzüstü kaldı ama maalesef şartlarım elvermedi ama bu kadar ağır konuşmayı hak ettim mi? Ettiysem alttan alacağım her şeyi