insan kaderinde ne varsa onu yaşıyor değeri:4.64

zero55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2009
274
0
96
Trabzon
insan sanki hep olacakmış gibi bakıyor ama kan tahlilini beklerken dayanamayıp idrarda baktım hastane tuvaletinde.tek çizzgi çıktı zaten kan sonucu çıkmadan ben anlamıştım negatif olduğunu.bazıları günü gelmeden 2.çizgiyi silikte olsa görüyo halbuki benim test günümde dahi tek çizgi acayip netti ve diğer çizgiden eser bile yoktu.hayal kırıklığımı paylaşmak istedim.
ve İNŞALLAH başkaları da aynı hayal kırıklığına uğramaz.
bu arada şirinem odamdaki diğer arkadaşın pozitif çıktı 245 değeri.hastaneden tedirgin olma tutanın tutuyor üstelik o arkadaşla da sıkıntımız aynıydı.

allah yardımcın olsun canım neyaparsın umut dünyası biz hep tedavilere olacakmış gibi umutlarla başlıyoruz sonunuda allaha bırakıyoruz hakkımızda neyse hayırlısı olsun

söyleyecek hiçbirşey bulamıyorum .allah bir gün bizede nasip edecek.bu imtihanıda vereceğiz canım umudunu lütfen yitirme.benimde haftaya yumurtalar toplanacak 2.denemem şimdiden tedirğinlik başladı.allah yardımcımız olsun .

bende 5 kere negatif cevap aldim.insan alisamiyor bu duruma.
hakkimizda hayirlisi.devam etmek tek caremiz.

allahim yardimcimiz olsun.

sağol canım inşallah birgün nasip olacak sabır tek ,steğimiz.sende stres yapma canım yumurtaların sağlıklı olsun tedirgin olma nasipse olacaktır zaten.Allah yardımcın olsun canım

bende 5 kere negatif cevap aldim.insan alisamiyor bu duruma.
hakkimizda hayirlisi.devam etmek tek caremiz.

allahim yardimcimiz olsun.

sen çok daha fazlasını yaşamışsın gerçekten zor ben daha ilk denememde böyle oldum.yola devam tabi.Allah yardımcımız olsun canım

arkadaşlar benimde p.tesi yumurtalar toplanacak ilk denemem hem umutlu hem umutsuz karmaşık duygular içindeyim allahım bu mübarek ayda yüzümüzü güldürsün

canım ya uzulme hakkında ne hayırlıysa o olsun vakti saati vardır ben bunları dusunerek ümidimi kaybetmiyorum sende sakın kaybetme

hanmlar belki boş sözlerim ama herşeyin hayırlısı zamanı vardır belki rabbim herşeyi kararlamıştr sabredin dua edin hakkınızda hayrlısı olsun allah hepinizin gönlüne göre versin
o kadar çok insan varki çoçuk aldıran istemeyen doğurup sağa sola atan terk eden asıl anne olmayı szler hakediyosunuz bnce çünkü yokluğunu boşluğunu biliyosunuz

saol canım benim. inan seni çok iyi anlıyorum. güçlü ol bitanem bırakma kendini sakın. allah büyük..

çok sağol canımbenim böyle bir durumda insana en büyük destek aynı aşamalrı atlatanlar oluyor yani sizler.Allah dualarımızı vakti gelince kabul eder inşallahh

arkadaşlar benimde p.tesi yumurtalar toplanacak ilk denemem hem umutlu hem umutsuz karmaşık duygular içindeyim allahım bu mübarek ayda yüzümüzü güldürsün

benimde ilk denememdi umutsuz olma arkadaşım ben anladım ki çok önemli moralini yüksek tut ve stres yapma olurmu?Allah yardımcın olsun

canım ya uzulme hakkında ne hayırlıysa o olsun vakti saati vardır ben bunları dusunerek ümidimi kaybetmiyorum sende sakın kaybetme

ilk anın şokunu anlatamam ama şimdi iyiyim zaten heran Allahım bizim için hayırlıysa nasip et yok değilse vakti zamanı gelince nasip et diye dua etmiştim.ilginçtirki malesef rüyalarım çıkıyor 2 haftadır perşembe gecesi negatif olduğunu rüyamda gördüm rüyamda değer 2 çıkmıştı.

canım strest yapma moralini yüksek tut.bende rüyamda son gün test yaptıracagım gün görmüştüm olmayacagını ..fazla üzülmedim demekki benim için hayırlısı buymuş..sloganımız ...olmadı tekrar ..yine olmadı ümütsizlik yok arkadaşım..olana kadar devam...inaşşalllaaahh yüce RABBBıM daha fazla arattırmadan nasip eder...

zero55 canım üzülme daha vakti saati varmış tatlım Allah ım hayırlısını versin şu mübarek ayda dualarımız kabul olsun inşşşşşaaaaalaaah..............

canım bende iki ay önce ilk tedavimi oldum ve bende senin gibi cok olumlu bakıyordum ama sonucta bende hayırlısı olsun diye dua etmistim bundada vardır bir hikmet rabbim bize nasip etsin ins anne olmayı bu mubarek günde insallah dualarımız kabul olur ilk ay cok agladım ama simdi iyiyim sanki o tedaviyi ben yaptrmadım tekrar yaptırmak icin sabırsızlanıyorum ins ikincide olur allah hakkımızda hayırlısını nasip etsinnn sende umudunu kaybetme yasamayan bilemez ama burada hepimizin kaderi ortak ve bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz bir gün insallah bizde anne olucaz

öyle canım hayırlısı böyleymiş alıştırdım kendimi.evet yola devam...

zero55 canım üzülme daha vakti saati varmış tatlım Allah ım hayırlısını versin şu mübarek ayda dualarımız kabul olsun inşşşşşaaaaalaaah..............

teşekkür ederim canım evet sanırım öyle.inşallah hepimizin duaları kabul olur.

inşallah canım birgün bizde anne olacaz.ama ben tekrar denemk hiç istemiyorum biraz kendi haline bırakacağım belki kendisi gelir dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…