söyleyecek hiçbirşey bulamıyorum .allah bir gün bizede nasip edecek.bu imtihanıda vereceğiz canım umudunu lütfen yitirme.benimde haftaya yumurtalar toplanacak 2.denemem şimdiden tedirğinlik başladı.allah yardımcımız olsun .
bende 5 kere negatif cevap aldim.insan alisamiyor bu duruma.
hakkimizda hayirlisi.devam etmek tek caremiz.
allahim yardimcimiz olsun.
saol canım benim. inan seni çok iyi anlıyorum. güçlü ol bitanem bırakma kendini sakın. allah büyük..
arkadaşlar benimde p.tesi yumurtalar toplanacak ilk denemem hem umutlu hem umutsuz karmaşık duygular içindeyim allahım bu mübarek ayda yüzümüzü güldürsün
canım ya uzulme hakkında ne hayırlıysa o olsun vakti saati vardır ben bunları dusunerek ümidimi kaybetmiyorum sende sakın kaybetme
canım strest yapma moralini yüksek tut.bende rüyamda son gün test yaptıracagım gün görmüştüm olmayacagını ..fazla üzülmedim demekki benim için hayırlısı buymuş..sloganımız ...olmadı tekrar ..yine olmadı ümütsizlik yok arkadaşım..olana kadar devam...inaşşalllaaahh yüce RABBBİM daha fazla arattırmadan nasip eder...
zero55 canım üzülme daha vakti saati varmış tatlım Allah ım hayırlısını versin şu mübarek ayda dualarımız kabul olsun inşşşşşaaaaalaaah..............
canım bende iki ay önce ilk tedavimi oldum ve bende senin gibi cok olumlu bakıyordum ama sonucta bende hayırlısı olsun diye dua etmistim bundada vardır bir hikmet rabbim bize nasip etsin ins anne olmayı bu mubarek günde insallah dualarımız kabul olur ilk ay cok agladım ama simdi iyiyim sanki o tedaviyi ben yaptrmadım tekrar yaptırmak icin sabırsızlanıyorum ins ikincide olur allah hakkımızda hayırlısını nasip etsinnn sende umudunu kaybetme yasamayan bilemez ama burada hepimizin kaderi ortak ve bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz bir gün insallah bizde anne olucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?