Sonuna kadar katılıyorum canım. biz kadınlar sanıyoruz ki karısına yaptığını bana yapmaz beni seviyor. diye düşünüyoruz ama yanlış ! allah o adama yapacağını bilir zaten. bence bol bol şükret ki kurtulmuşsun canım. hem de kıyısından.tilkinin dönüp dolaşacıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır...
diye boşa demiyor atalarımız
lafım size degil sadece, bu durumu yasayan ole cok insan olduki bizzat cevremde
cogunda karısından bosansın bana gelsin umudu var... onlara da sasarım hep ve cok merak ederim
karısını aldatıp size gelen bir adama nasıl guvendiniz? adam kendisi bosanmak istemiş olabilir ama bu karısıyla evliyken size ilgi duydugu yani onu sizle aldattıgı gercegini değiştirmiyor
böleleri mezarda orda burda sundan bundan söz almakla degil
ancak o mezara girince değişir....
karısını aldatıp size gelenin bir gun sizi de aldatabilecegi gün gibi aşikar
eski karısı olmasa ayse olurdu fatma olurdu yani...
beyfendiye ve bizzat onun karekterindeki erkeklere diyecek bir sey bulamıyorum
kabahat böylelerinden beyaz atlı prens olabilecegini sanan hemcinslerimde...
seviininki evlenip coluk cocuga karısmadan kurtarmıssınız yakayı
hakkınızda hayırlısı olsun dilerim bundan sonra...
herkes bu konuyu okumalı yıne gözler önunde olan bır tablo YUVA YIKANIN YUVASI OLMUYORMUS.. dogru RABBIM YUVA yıkan kadın etmesın bızlerı insallah..
konuya gelınce siz yuva yıkmıssınız kendınızı hıc avutmayın baska bahanelerle siz bu işin içindesiniz ve size ona yaptıgını yapmıs eşi ise gercekden hata yapmıs BANYO YAPILAN SUDA YENIDEN BANYO YAPRMISINIZ ? bu soruya onun eşi evet demiş ... aynı suda kirli suda 2. kez yıkanacak ve temızlenmeyecek hıc bırsey... ama hayırlısı olsun...
herkes bu konuyu okumalı yıne gözler önunde olan bır tablo YUVA YIKANIN YUVASI OLMUYORMUS.. dogru RABBIM YUVA yıkan kadın etmesın bızlerı insallah..
konuya gelınce siz yuva yıkmıssınız kendınızı hıc avutmayın baska bahanelerle siz bu işin içindesiniz ve size ona yaptıgını yapmıs eşi ise gercekden hata yapmıs BANYO YAPILAN SUDA YENIDEN BANYO YAPRMISINIZ ? bu soruya onun eşi evet demiş ... aynı suda kirli suda 2. kez yıkanacak ve temızlenmeyecek hıc bırsey... ama hayırlısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?