İnsan Karısını sevgilisiyle aldatırda, Sevgilisini karısıyla aldatır mı ?

alastin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2011
2
0
36
İstanbul
Arkadaşlar başıma gelen şu ana kadar kimsenin başına gelmemiştir diye düşünüyorum ve sizlerle paylaşıp yorumlarınızı almak istedim çünkü çıkmazdayım.
yaklaşık 6 ay önce evli bir adamla tanıştım ve kendisiyle iş yaptığımız için sürekli görüşmemiz gerekti, ilk başlarda bulunduğumuz ortamdan ve kendisinden çok mutlu ve örnek gösterilecek bir evliliği olduğunu gördüm ama sonralarında kendisinin aynı zamanda bana ilgi gösterdiğini hissettim.
bu benim tarafımdanda karşılıksız olmadığı için kaçmaya telefonlarını iş içinde arıyor olsa açmamaya başladım fakat öylesine üzerime düştü ki bu şekilde bir birliktelik içinde olmayacağımı defalarca söylesem de en son kaçtığım dönemlerden birinde beni babamın mezarının başında buldu ve beni babamdan isteyerek kızınız bundan sonra bana emanet diyerek bana evet dedirtmeyi başardı ve bunun sonucunda da boşandı.. arada detaylar olsa da çok uzatmak istemiyorum benim aileme arkadaş çevreme girdi ve biz evlenmek üzere ev bile tuttuk, bana olan aşkı ve inanılmaz sevgisi rüya gibiydi bunun biteceğinden korkuyordum ve nihayet evlenmek üzereyken bir anda 360 derece dönerek benim üzerime düşen adam bağıra çağıra kavgalar çıkararak,her şeyi kırıp dökerek bahaneler yaratarak karısına dönerek bu ilişki bitti dedi, ama ben ve etrafımdaki insanlar hala gidişine inanamıyoruz.
gittiği gibi karısı benimle beraber oldugunu öğrendiği zaman beni onunla yüzleştirdi ve kendi ilişkisini kurtarmam için benden yardım bile istedi, daha sonrada kadın ikimizin birlikte hayallerle kurduğu eve girerek evi kırıp döktü ve bana geriye toplanacak hiç birşey bırakmadı ve benim birlikte olduğum adam da buna izin verdi.
şimdi duyuyorum kısa süre sonra evleneceklermiş ve birbirlerini yeniden tanımış gibi aşk tazeliyorlar mış ama ben bu yuvayı yıktığıma inanmadığım için bu yaşadıklarımı hak etmediğimi düşünüyorum, çünkü ne olursa olsun bu yuvayı koruması gereken o erkekti beni de bu noktaya kadar getirip koruması gerektiği gibi...

tilkinin dönüp dolaşacıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır...

diye boşa demiyor atalarımız

lafım size degil sadece, bu durumu yasayan ole cok insan olduki bizzat cevremde

cogunda karısından bosansın bana gelsin umudu var... onlara da sasarım hep ve cok merak ederim

karısını aldatıp size gelen bir adama nasıl guvendiniz? adam kendisi bosanmak istemiş olabilir ama bu karısıyla evliyken size ilgi duydugu yani onu sizle aldattıgı gercegini değiştirmiyor

böleleri mezarda orda burda sundan bundan söz almakla degil

ancak o mezara girince değişir....

karısını aldatıp size gelenin bir gun sizi de aldatabilecegi gün gibi aşikar

eski karısı olmasa ayse olurdu fatma olurdu yani...

beyfendiye ve bizzat onun karekterindeki erkeklere diyecek bir sey bulamıyorum

kabahat böylelerinden beyaz atlı prens olabilecegini sanan hemcinslerimde...

seviininki evlenip coluk cocuga karısmadan kurtarmıssınız yakayı

hakkınızda hayırlısı olsun dilerim bundan sonra...

Son düzenleme:
böyle bi insandan böyle bi karakterden kurtulduğunuza sevinmelisiniz onun gerçek yüzünü gördünüz en başta yuva yıkarak sizin hatanız olmuş herneyse karısınndada ne mide varmış ki tekrar kabul etmiş nasıl böyle bi anda 360 derece döner bence bilmediğin şşeyler varmış gibime geldi ve karısıyla yok aşk tazeliyolar flan bana hiç samimi gelmedi bu adamın hayatı yalan nasıl bi inssan allahım böyleleriden koru sen yarabbim cnm olan olmuş üzülme bile hayatına devam et olacağı buymuş rabbim en iyisini bilir hayrılsını nasip etsin ya evlenseydinizde boşansaydınız o daha kötü değilmiydi bence yol yakınken olması daha ii olmuş bence mutsuz bi evlilik olurdu dua edin bence bol bol rabbim tüm güzellikleri karşınıza çıkarsın saygılar

uucuz kurtulmussunuz canim..Böyle erkeklere inanamiyorum dogrusu..Kendinin bile ne yaptiginin farkinda degill.Yazik..

Sonuna kadar katılıyorum canım. biz kadınlar sanıyoruz ki karısına yaptığını bana yapmaz beni seviyor. diye düşünüyoruz ama yanlış ! allah o adama yapacağını bilir zaten. bence bol bol şükret ki kurtulmuşsun canım. hem de kıyısından.

herkes bu konuyu okumalı yıne gözler önunde olan bır tablo YUVA YIKANIN YUVASI OLMUYORMUS.. dogru RABBIM YUVA yıkan kadın etmesın bızlerı insallah..
konuya gelınce siz yuva yıkmıssınız kendınızı hıc avutmayın baska bahanelerle siz bu işin içindesiniz ve size ona yaptıgını yapmıs eşi ise gercekden hata yapmıs BANYO YAPILAN SUDA YENIDEN BANYO YAPRMISINIZ ? bu soruya onun eşi evet demiş ... aynı suda kirli suda 2. kez yıkanacak ve temızlenmeyecek hıc bırsey... ama hayırlısı olsun...

harfi harfine katılıyorummm biriylee birlikte oluncaksaa bile bosanmıs ve aralarındaki bütün ilişki bitmis biri olmalıydı
karısına bunu yapanın size nasıl yapmayacagına kanaat getirdiniz hayret dogrusu:44:
yinede öyle böyle kurtulmusunuz fakat kendi hatanızı kendiniz ödemissiniz uzun lafın kısası bu

çocuk var mı arada eğer ayrılan kişilerde çocuk varsa arada barışma olabiliyor bazen
ama ikiniz içinde zor ne diyim hayat işte herşey yaşayabiliriz şu hayatta

konu sahibi evliyken mi birlikte olmaya başlamış ben araları bozuk boşanmak üzereyken anladım gene
evet çokkkk doğru yuva bozanın yuvası olmazz bu bir gerçek

okuyunca sinirlerim bozuldu..
ohh çokta iyi yapmış gelip sizin evnizi kırıp dökmekle..
haketmişsinz..
yıkılan bir yuvanın üzerine mutlu bir yuva kurma hayalını nasıl kurabildinz..
yazık size..
bir tarafta biten evliliği ardında akan gözyasları,sinrkrizleri..
diğer taraftan siz ve mutluluk hayllernz..
adam sizi koca bir hata olarak görtüyor ki öylesnz..
ne olursa olsun ama ne olursa olsun evli oldgnu öğrendğinz an bitmelydı hersey..
adam sizi babanzdan istedği gün ama esnden bosan benmlemı evlen dedin..yazık gercekten yazık...

Son düzenleme:
kusura bakmayın da başka ne beklemiştiniz?? karısını aldatan bir erkeğin size sadık kalacağını mı çok saçma.. babanızın mezarında yakalamış sizi, babanızdan istemiş bırakın bunları Allah aşkına. babanız sağ olsaydı ewli bir adamın karşısına geçip kızını istemesini nasıl karşılardı acaba? size üzüldüğümü söyleyemicem ama acıdım doğrusu umarım Allah size doğru yolu gösterir..

Zaten, yuva yıkan kadınların neredeyse hepsi "ben yıkmadım" diye söyleyip duruyor. Ama duruma baktığında, kendi dediği gibi olmadığını görüyoruz.
Babanının mezarında bulmuş etmiş vs... Babanın mezarını nasıl buldu? ! Orda olduğunu nerden biliyordu?
Allah Allah ...
Madem o kadar süre kaçmışsın, kaçmaya devam etseydin ! Niye teslim oluyorsun?

Yaaaa... ben bu mesaja devam etmeyeceğim ya çok sinirlendim. Küfretmemek için zor duruyorum. O da banlanmamak adına !
Yanacak tabi senin için , daha çok yanacak, OHHHHH İyiii olmuşşş.. !

mutlu son.. sevindim Böyle Bitmesine.. evlilik çok kutsal Bişey, hele de çocuk varsa iyiki Barışmışlar.. siz de kendinize yepyeni Bi hayat kurun.. ve lütfen yaptığınız hatalardan ders çıkarın, yaşadiğiniz ilişkinin "normal Bi ilişki" olmadiğini fark edin.. emin olun etrafta Bekar Bir sürü erkek var, yuvasını kurmuş adamlardan uzak durun.. görüyoruz olan kadınlara oluyor.. adam yuvasına geri dönüyor ama hem evdeki kadın ömür Boyu aldatılmanın yarasını taşiyor hem de diğer kadının hayatı allak Bullak oluyor.. kınamıyorum, en yakınlarımın Başına gelmiş Bir durumdur Bu, ama çekilen acıların dökülen gözyaşlarının en yakın tanığı olduğum için Böyle oturduğum yerden ahkam kesiyorum.. yani Bekar Bi adamla gelecek kurma hayalleri dururken evli adamlarla yasaklara saplanıp 3 kişilik ilişkilerde gözyaşi dökmek Bana çok mazoşistçe geliyor... insan hak etmediğini yaşamazmış.. kendinizi neye layık görüyorsanız öyle yaşayın.. kurtulmak mutlu olmak sizin elinizde.. ve mutlu Bi yuva sizin de hakkınız.. lütfen evliliğinden sıkılmış heyecan arayan macera arayan adamlara oyuncak etmeyin aşkınızı.. kadınsınız siz, dünyanın en güçlü ve en güzel varliğisiniz.. güzel aşklara yasaksız aşklara layıksınız..

yuva yikmissiniz ve yuvaniz olamamis olay bundan ibaret.oturup sızlanmaya gerek yok.babanızın mezarinin yerini bilecek samimiyeti kurmadan once dusunecektiniz.

Yuvayı Yıktığına Sen İnanmıyor Olabilirsin..
Ama Ben Kalıbımı Basarım ki Sizin de Emeğiniz Söz Konusu..
Yuva Yıkanın Yuvası Olmaz..
Neyse Beyimiz Doğru Kararı Vermiş ve Yuvasını Kurtarmış..
SEvindim, Herşeyin Yolunda Olmasına..
Mutlu Sonları Seviyorum..

Silkelenin Tekrar Düşünün Ne Yaptığınızı..

Kadıncağız Sadece Evi Yıkmış..
Dua Edin Üzerinize Atlamamış, Gururlu Kadınmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…