Yuvayı Yıktığına Sen İnanmıyor Olabilirsin..
Ama Ben Kalıbımı Basarım ki Sizin de Emeğiniz Söz Konusu..
Yuva Yıkanın Yuvası Olmaz..
Neyse Beyimiz Doğru Kararı Vermiş ve Yuvasını Kurtarmış..
SEvindim, Herşeyin Yolunda Olmasına..
Mutlu Sonları Seviyorum..
Silkelenin Tekrar Düşünün Ne Yaptığınızı..
Kadıncağız Sadece Evi Yıkmış..
Dua Edin Üzerinize Atlamamış, Gururlu Kadınmış..
Yuvayı Yıktığına Sen İnanmıyor Olabilirsin..
Ama Ben Kalıbımı Basarım ki Sizin de Emeğiniz Söz Konusu..
Yuva Yıkanın Yuvası Olmaz..
Neyse Beyimiz Doğru Kararı Vermiş ve Yuvasını Kurtarmış..
SEvindim, Herşeyin Yolunda Olmasına..
Mutlu Sonları Seviyorum..
Silkelenin Tekrar Düşünün Ne Yaptığınızı..
Kadıncağız Sadece Evi Yıkmış..
Dua Edin Üzerinize Atlamamış, Gururlu Kadınmış..
Arkadaşlar başıma gelen şu ana kadar kimsenin başına gelmemiştir diye düşünüyorum ve sizlerle paylaşıp yorumlarınızı almak istedim çünkü çıkmazdayım.
yaklaşık 6 ay önce evli bir adamla tanıştım ve kendisiyle iş yaptığımız için sürekli görüşmemiz gerekti, ilk başlarda bulunduğumuz ortamdan ve kendisinden çok mutlu ve örnek gösterilecek bir evliliği olduğunu gördüm ama sonralarında kendisinin aynı zamanda bana ilgi gösterdiğini hissettim.
bu benim tarafımdanda karşılıksız olmadığı için kaçmaya telefonlarını iş içinde arıyor olsa açmamaya başladım fakat öylesine üzerime düştü ki bu şekilde bir birliktelik içinde olmayacağımı defalarca söylesem de en son kaçtığım dönemlerden birinde beni babamın mezarının başında buldu ve beni babamdan isteyerek kızınız bundan sonra bana emanet diyerek bana evet dedirtmeyi başardı ve bunun sonucunda da boşandı.. arada detaylar olsa da çok uzatmak istemiyorum benim aileme arkadaş çevreme girdi ve biz evlenmek üzere ev bile tuttuk, bana olan aşkı ve inanılmaz sevgisi rüya gibiydi bunun biteceğinden korkuyordum ve nihayet evlenmek üzereyken bir anda 360 derece dönerek benim üzerime düşen adam bağıra çağıra kavgalar çıkararak,her şeyi kırıp dökerek bahaneler yaratarak karısına dönerek bu ilişki bitti dedi, ama ben ve etrafımdaki insanlar hala gidişine inanamıyoruz.
gittiği gibi karısı benimle beraber oldugunu öğrendiği zaman beni onunla yüzleştirdi ve kendi ilişkisini kurtarmam için benden yardım bile istedi, daha sonrada kadın ikimizin birlikte hayallerle kurduğu eve girerek evi kırıp döktü ve bana geriye toplanacak hiç birşey bırakmadı ve benim birlikte olduğum adam da buna izin verdi.
şimdi duyuyorum kısa süre sonra evleneceklermiş ve birbirlerini yeniden tanımış gibi aşk tazeliyorlar mış ama ben bu yuvayı yıktığıma inanmadığım için bu yaşadıklarımı hak etmediğimi düşünüyorum, çünkü ne olursa olsun bu yuvayı koruması gereken o erkekti beni de bu noktaya kadar getirip koruması gerektiği gibi...
burada ne kadar yaşadığım şeyleri paylaşmış olsam da bunun acısını tabiki yaşayan bilir, olumlu ve olumsuz eleştirilerde bulunan herkese teşekkür ediyorum. Tabii ki yuva yıkanın yuvası olmaz fakat hala aynı şeyi savunuyorum kadın o an özgürse karşısında verilen vaatlere söylenen güzel sözlere inanır, bu yuvayı koruyacak olan o yuvanın başında olan kişidir kimse kimseye zorla bir şey yaptıramaz zaten.
eşinden ayrılıp bana sensiz nefes alamam ölürüm diyen insan şimdi evine dönüp face te orda burda karısına aşk şarkıları ithaf edip sen olmadan nefes alamam diyorsa bende değil o insanın karakterinde bir sorun var diye düşünüyorum. Ve şuna katılıyorum doğru hakkımda hayırlısı böyle imiş yolun başından dönmüşüm ve şuna inanıyorum ki bu iki insan bu şekilde asla mutlu olamayacaklar gelecekleri nokta yine aynı, yani bu kadın bu adamı böyle kabul ettiği sürece kaçınılmaz sonuç bir gün tamamen yok olacaklar. İnsan yaptığından utanır ve kabahatiyle oturur kadınında adamında insan içine çıkacak yüzleri yokken şu anda herkese nispet yaparcasına bizi ayıramayacaklar biz birbirimizi çok seviyoruz gibi duyurular yapması acizlikten başka bir şey değil. Ve yukarıda allah var bununda hesabını sorar elbet
burada ne kadar yaşadığım şeyleri paylaşmış olsam da bunun acısını tabiki yaşayan bilir, olumlu ve olumsuz eleştirilerde bulunan herkese teşekkür ediyorum. Tabii ki yuva yıkanın yuvası olmaz fakat hala aynı şeyi savunuyorum kadın o an özgürse karşısında verilen vaatlere söylenen güzel sözlere inanır, bu yuvayı koruyacak olan o yuvanın başında olan kişidir kimse kimseye zorla bir şey yaptıramaz zaten.
eşinden ayrılıp bana sensiz nefes alamam ölürüm diyen insan şimdi evine dönüp face te orda burda karısına aşk şarkıları ithaf edip sen olmadan nefes alamam diyorsa bende değil o insanın karakterinde bir sorun var diye düşünüyorum. Ve şuna katılıyorum doğru hakkımda hayırlısı böyle imiş yolun başından dönmüşüm ve şuna inanıyorum ki bu iki insan bu şekilde asla mutlu olamayacaklar gelecekleri nokta yine aynı, yani bu kadın bu adamı böyle kabul ettiği sürece kaçınılmaz sonuç bir gün tamamen yok olacaklar. İnsan yaptığından utanır ve kabahatiyle oturur kadınında adamında insan içine çıkacak yüzleri yokken şu anda herkese nispet yaparcasına bizi ayıramayacaklar biz birbirimizi çok seviyoruz gibi duyurular yapması acizlikten başka bir şey değil. Ve yukarıda allah var bununda hesabını sorar elbet
Peki Allah'ın sizden soracağı hesabı düşündünüz mü ?
Kusura bakmayın kadın özgürse güzel sözlere inanır lafını kabul etmiyorum. Çok şükür aklımız var. Ahlakımız var.
Kadının 9 nefsi varsa erkeğin 1 nefsi vardır. Siz kati suretle red etseydiniz şuan bu durumda olmazsınız.
Sanıyormuydun ki gitmeseydi mutlu olacaktınız ?
Sizin için gerçekten üzülmedim.
Ortada aldatılan bir bayan var üzünülmesi gereken o.
Kadın neden insan içine çıkamayacak , utanması gereken bir bayan olarak sizsiniz siz!
Acizlik de sizin ki.
Ayıp yahu ayıp. Birde gelmiş aldatılan kadına aciz diyorsunuz.
Aciz sizsiniz , o adam aciz.
Adam demek ki size gelince karısının kıymetini anladı .
Gerçek bu. Allah hatasını göstermiş.
Sizde hanım efendinin ettiği ahlardan sonra bekleyinki mutlu olasınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?