İnsan Karısını sevgilisiyle aldatırda, Sevgilisini karısıyla aldatır mı ?

Sonuçta evli bir erkek mümkün oldukça başta uzak durmanız gerekıyormuş ama mantıklı davranmamışssınız. Malesef sonucunada katlanmanız gerekıyor güvenmeniz hata.

Kelimesi kelimesine katılıyorum....Duygularıma tercüman olmuşsunuz

müstehak. ama yerinde olmak istemezdim, insanoğluyuz zayıfız vs vs.

bazı arkadaşlar mutlu son demiş ama ben mutlu son olduğuna inanmıyorum. adam tek başına çürüyüp gitse, iki kadını da rahat bıraksa ancak o zaman mutlu son olabilirdi benim için.

karısını aldatan adam karısına geri dönmüş. neresi güzel bunun. kadın o şüpheyle nasıl devam edecek hayatına bu adamla. adam için hava hoş, sıkıldı bi ona gitti bi buna, hiç boş kalmadı. olan gene kadına oldu.

ama konu sahibi yineliyorum, sana müstehak.
baban o gün mezardan çıkıp yüzüne tükürmek istemiştir bence o adamın, da ölüler kıyamete dek dirilmeyecek ne gerçek ki.

makara kukara sana katiliyorum ben anlamiyorum bu evli erkeklerle iliski yasayan kadinlari yuva yikan kadinin yuvasi olmaz bekar erkek kalmadimi ??? ne diye gozunuz evli heriflerde adam belkide karisiyla sorun yasiyordu belki psikolojik olarak iyi hissetmiyordu kendini ve o donemlerinde siz karsisina ciktiniz ayni is yerinde calisiyordunuz size kur yapti sizde karsilik verdiniz ona sonrada yillarca ayni yastiga bas koydugu karisini bosadi sizin icin !!! donup dolasacagi kulcu dukkani hem evli erkeklerle ask yasayan kadinlara ne kadar guvenilir ki yarin bi gun ne malum evlendiklerinde kendi eslerini aldatmiyacaklari ben buna inanirim valla kadin cok sakin biriymis evi yikmis ben olsam hem o evi yikar hemde parcalardim esimi bastan cikarani

hayır
siz o yuvayı yıkmışssınız.
Yuva yıkanın yuvası olmaz

Ben konu sahibininde olayları yanlış anlattığını düşünüyorum.

Mesela tanıştık dedi;sonra iş için görüşmemiz lazım dedi.

İyi de; iş yapılan kişiyle iş içinde tanışılır. Hangi meslekte var tanışıp sonrada iş için görüşülen ilişki...

Yani başından beri muhabbetiniz "iş" ekseninde dönmüyordu.

Bir de bir arkadaşımızın dediği gibi; o kadar samimi olmasanız babanızın mezarını nereden bilecek yapmayın Allah aşkına...

Ya da sırf kendinizi masumane göstermek adına biraz hikayeye hüzün kattınız ve bu olayı uydurdunuz.

Dilerim herkes yolunu doğru seçer...

coook ozurv diliyorum siz de onun esini elinden almistinizz...
emanet yerine donmus...

Yıllardır beraber oldugu KARISINA dönmüş adam.. İnsallah bir daha o kadına boyle ucuz bırsey yasatmaz..

Yuva yıkanın yuvası olmazmıs işte

burada ne kadar yaşadığım şeyleri paylaşmış olsam da bunun acısını tabiki yaşayan bilir, olumlu ve olumsuz eleştirilerde bulunan herkese teşekkür ediyorum. Tabii ki yuva yıkanın yuvası olmaz fakat hala aynı şeyi savunuyorum kadın o an özgürse karşısında verilen vaatlere söylenen güzel sözlere inanır, bu yuvayı koruyacak olan o yuvanın başında olan kişidir kimse kimseye zorla bir şey yaptıramaz zaten.
eşinden ayrılıp bana sensiz nefes alamam ölürüm diyen insan şimdi evine dönüp face te orda burda karısına aşk şarkıları ithaf edip sen olmadan nefes alamam diyorsa bende değil o insanın karakterinde bir sorun var diye düşünüyorum. Ve şuna katılıyorum doğru hakkımda hayırlısı böyle imiş yolun başından dönmüşüm ve şuna inanıyorum ki bu iki insan bu şekilde asla mutlu olamayacaklar gelecekleri nokta yine aynı, yani bu kadın bu adamı böyle kabul ettiği sürece kaçınılmaz sonuç bir gün tamamen yok olacaklar. İnsan yaptığından utanır ve kabahatiyle oturur kadınında adamında insan içine çıkacak yüzleri yokken şu anda herkese nispet yaparcasına bizi ayıramayacaklar biz birbirimizi çok seviyoruz gibi duyurular yapması acizlikten başka bir şey değil. Ve yukarıda allah var bununda hesabını sorar elbet

sevgili alastin büyük konusmaya asırı korkan bir ınsanın ben ve diyorum ki yuva yıkanın yuvası olmaz!!!! keske en basından boyle bi durumun ortaya cıkmasına ızın vermesseydın yazık olmus sadece sana olan olmus mıllet mutlu umutlu sıcak yuvasında oturuyo keske hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiççç başlamasydın...şimdi daha da mutlu olur onlar birbirinin kıymetini anlamışlar iyice hadi evli olduğunu bilmesen neyse..

Şu konuda haklısınız adam adam değilki
Bunu tekrar kabul eden kadın nasıl kabul etmiş onuda anlamadım
Kötü şeyler yaşamışsınız bu size acı bir tecrübe olmuş

Ama şunuda unutmayın o adamla evlenen yuva kuran siz olsaydınız
Sizde mutlu olamıcaktınız!

Son düzenleme:
kısçeler evli adama göz ucuyla dahi olsa bakmak cook yanlışş..Yaradan hepimize irade vermiş ona ne kadar şükretsek az..bence sen o kadının bedduasını da aldıysan vay halıne be bacım.

hadi aşk sizin gözünüzü kör etti,gerçekleri göremediniz

çevrenizde hiç kimse çıkıp bu iş olmaz demedi mi,sizi şöyle bi sarsmadı mı?

eğer bunlar olmadıysa hiç dostunuz yokmuş çevrenizde

ayrıca adam sizi aldatmamış,doğru yolu bulmuş bence

ortada bi ilişki göremedim çünkü ben...

Peki Allah'ın sizden soracağı hesabı düşündünüz mü ?
Kusura bakmayın kadın özgürse güzel sözlere inanır lafını kabul etmiyorum. Çok şükür aklımız var. Ahlakımız var.
Kadının 9 nefsi varsa erkeğin 1 nefsi vardır. Siz kati suretle red etseydiniz şuan bu durumda olmazsınız.
Sanıyormuydun ki gitmeseydi mutlu olacaktınız ?
Sizin için gerçekten üzülmedim.
Ortada aldatılan bir bayan var üzünülmesi gereken o.
Kadın neden insan içine çıkamayacak , utanması gereken bir bayan olarak sizsiniz siz!
Acizlik de sizin ki.
Ayıp yahu ayıp. Birde gelmiş aldatılan kadına aciz diyorsunuz.
Aciz sizsiniz , o adam aciz.
Adam demek ki size gelince karısının kıymetini anladı .
Gerçek bu. Allah hatasını göstermiş.
Sizde hanım efendinin ettiği ahlardan sonra bekleyinki mutlu olasınız.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bir bankanın güvenliğinde çalışan biri, size gelip benim bankanın kilidi bende gel paraları cebe indirelim dese siz paranın çekiciliğine kapılıp o bankayı soyar mıydınız? Hırsızlık yapar mıydınız? Nefs ve akıl denilen bir şey var. Nasıl ki DAVET EDEN suçlu ise İÇERİ GİREN de suçludur. Siz olmasanız bile başka bir kadına asılırdı bu adam evet, çünkü karakteri bozuk.Er geç yuvasını yıkardı. Ama siz ona "ortaklık etmeyi" seçtiniz. Haa evet , %49 hisseyle belki :) Ve demişsiniz ya hani, insan içine çıkçak yüzleri yokken orda burda aşklarını gözler önüne seriyorlar diye. Siz evli bir adamla ev tutarken insan içine çıkabiliyordunuz da, onlar evli çift neden çıkamasınlar? Adam sizle karısını aldatır, hata olur ismi. Siz bir adamın karısını aldatmasına alet olursunuz ismi ne olur bilirsiniz.. O yüzden emin olun, burda teeeek içler acısı durumda olan sizsiniz. Nasıl da işin içinden sıyrılıyorsunuz ya... Onun yuvası onun koruması lazımdı filan. Siz hiç VESİLE OLMAK diye bir şey duymadınız mı?

yorum harika..
ben yanlış anlaşılmasın diye kız arkadaşlarımın eşleryle dahi hep mesafelymdır,ne konustğma dikkat ederim attğm adıma söyledğim lafa..
adımı yanlş çıkarmaktan korkarım..
konu sahibi büyük hatalar işlemişsin..git o kadından hellalık al..doğru yolu bulman dileğiyle..

Boşver artık ne halleri varsa görsünler, isterlerse aşk tazelesin mutlu rolünü oynasınlar.. sen kendi hayatına Bak ve lütfen yaşadiğin Bu ilişkiden dersler çıkar.. sen en güzel aşklara evliliklere layıksın Böyle ucuz Basit adamı daha kafana takma.. huzurunu Bozma.. yalnız senin Basına gelmiyor Bu inan.. en yakın arkadaşıma da adam Boşanacam avukata verdim derken öğrendik ki eşi hamileymiş, 2. çocuklarını da yaptılar mutlu aile tablosunu sürdürüyolar, olan arkadasıma oldu.. Bi erkek evimde mutsuzum yok Boşanacam yok senin için ölüyorum desin istediği kadar desin hayır demesini Bilmeliyiz, Böyle adamlardan tonla var.. inan tek istedikleri heyecan yaşamak.. ve Bu uğurda inanılmaz yalanlar söylüyor vaadler veriyolar.. sen de artık takip etme hiç, ne yapiyolar ne ediyolar Bakma etme.. en güzeli en hayırlısı olmuş senin için..

başta adınıza üzüldüm ama sonuç olarak kimse doğru olanı yapmamış adamın karısınında tek hatası ona tekrar donmek olmuş ama dedikleri gibi yuva yıkanın yuvası olmaz ve size az bile olmuş başınıza geldiğini düşünün bi siz daha evlenmeden nekdr yıkılmışssız bide onları düşünün

Burada gelip de sen üzülme , daha iyilerine layıksın diyenlere o kadar sinir oldum ki anlatamam.
Aldatılan sizler olsaydınız , eşinizi ayartan kadına sövüyor olurdunuz.
Bu hanım arkadaşımızda şuan ayartan durumunda.
Bırakın da yaptığı için üzülsün , yapılanı doğru gibi göstermeyin.
Ortada evli bir adamla ilişki yaşamız biri var.
Yapmayın allah aşkına ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…