• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsan Kaynakları Sorumlusu

erson

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2013
32
3
6
35
Ankara
Arkadaşlar merhaba,

İnsan kaynakları Sorumlusu olarak bir kurumda 1 yıldır çalışmaktayım.Ancak maaşım biraz düşük gibi 1600 civarı sektöre ve deneyime göre ücretlerimizi paylaşmak isterim.teşekkürler

Çalışmıyorum.
O sektör hakkında da bir fikrim yok.
Yalnız aldığınız maaş az değil bence.
Zaten devlet kurumlarında çalışanlar en az 1500 TL alıyorlar.
Yani 1 yıllık deneyime göre maaşınız ideal bana göre.

İnsan kaynaklarında stajyerlik yapmıştım bi dönem ordan az çok biliyorum, bazı kişiler 4bin lira aldığıda oluyormuş ama bence aldığınız maaş okadarda az bi maaş değil gibi :44: genede nasıl bi firmada çalıştığınızı ve nekadar deneyim yaptığınızı bilemiyorum tabi. Eğer deneyimlerinize güveniyosanız başka firmalarada başvurun derim, belki istediğiniz maaşı bulabilirsiniz.

Kurumunuzun büyüklüğü, sektör bir sürü faktör var personel maaşlar belirlenmesinde..
Diğer çalışanların maaşları nasıl?

gecen sene asistanlık yapmıştım 3500 tl ıdı mudurun fıyatı sımdı aynı fırmada baska pozısyodnayım
maasınız dusuk gıbı geldı ama fırmayada gorede kapasite kısı sayısına gorede degısebılır

Arkadaşlar merhaba,

İnsan kaynakları Sorumlusu olarak bir kurumda 1 yıldır çalışmaktayım.Ancak maaşım biraz düşük gibi 1600 civarı sektöre ve deneyime göre ücretlerimizi paylaşmak isterim.teşekkürler

Maaşınız oldukça standart özel bir şirkete göre. Bir Muhasebe Sorumlusu olarak bunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Arkadaşlar merhaba,

Merhaba ,
Okuduğunuz bölüm nedir ?
danışmanlık firmasımı , kurumsal bir şirket mi ?
yabancı diliniz var mı ?
Bunlar ücret belirleyici faktörlerdir.

insan kaynakları sorumlusu olarak 1 yıldır aynı kurumdayım. insan kaynakları yüksek lisans mezunuyum daha önce çeşitli sektörlerde yine insan kaynaklarında deneyimim oldu ancak kesintisiz olarak ilk kez bu kadar deneyimim oldu. iş yoğunluğum çok fazla ama patron şirketi olmaması maaşların düzenli yatması vs. gibi pek çok artısının olması yanında eksileri de mevcut..

Bende bahsetmiş olduğunuz standartlarda bir şirkette çalışıyorum. Burdaki insan kaynakları sorumlusunun standart maaşı 1400-1500 TL'dir. Bilginize.

İnsan Kaynakları Sorumlusu için maaşınız özel sektör bazında iyi.

Müdür olduğunuzda daha fazla alırsınız.

ben muhasebeye ve insan kaynaklarına bakıyorum 1000 alıyorum çok iyi derim :) ve il e göre değişir firmaya göre de değişir :) 2 yıldır firmadayım:1:

Arkadaşlar merhaba,

Bizim şirketteki ik uzman yardımcısı 1,650 alıyor. onunda 1 senelik tecrübesi var. Sorumlu uzman sıfatında mısınız? Yoksa müdürün altında çalışan personel misiniz?
Ha bu arada 1600 lira 1 yıllık deneyim için iyidir. İlerde artar. Muhasebeye göre biraz daha yüksek maaşları oluyor diye biliyorum...
Bende ik ya geçmek istiyorum. muhasebeden nefret ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizim şirketteki ik uzman yardımcısı 1,650 alıyor. onunda 1 senelik tecrübesi var. Sorumlu uzman sıfatında mısınız? Yoksa müdürün altında çalışan personel misiniz?
Ha bu arada 1600 lira 1 yıllık deneyim için iyidir. İlerde artar. Muhasebeye göre biraz daha yüksek maaşları oluyor diye biliyorum...
Bende ik ya geçmek istiyorum. muhasebeden nefret ettim.

eleman sıfatında çalışıyorum şef ve müdür var 550 personel var ve özlük kısmıyla ilgiliyim umarım ileriki süreçlerde artar

Son düzenleme:
eleman sıfatında çalışıyorum şef ve müdür var 550 personel var ve özlük kısmıyla ilgiliyim umarım ileriki süreçlerde artar

Bende kendine sıkıntı etme. Yüksek lisans vs de yapmışsın fakat iyi maaşlar için uzmanlık sıfatın olmalı. uzmanlık sıfatınıda enaz 2-4 yılda kazanırsın. O zaman 2000-2500 alırsın diye düşünüyorum. Fakat heryer aynı değil. Bazı yerlerde ik maaşları çok çömert bazılarında da 1800 civarı. Bu nedenle iyi gibi duruyor. Bende muhasebede özlük işleri yapmıştım ama hala muhasebede sürünüyorum. İk ya geçmek için bugün dilekçe verdim bakalım. Çok sıkıldım artık :14:

arkadaşlar ben de ik alanında çalışmak istiyorum :(

3 yıl önce kursa gidip ik uzmanlık sertifikası aldım ama hiçbir şirketten geri dönüş alamadım..

ik harici 3 yıllık iş deneyimim var, ingilizcem de var..

ne yapmam lazım bir yol gösterin lütfen :(

Bende kendine sıkıntı etme. Yüksek lisans vs de yapmışsın fakat iyi maaşlar için uzmanlık sıfatın olmalı. uzmanlık sıfatınıda enaz 2-4 yılda kazanırsın. O zaman 2000-2500 alırsın diye düşünüyorum. Fakat heryer aynı değil. Bazı yerlerde ik maaşları çok çömert bazılarında da 1800 civarı. Bu nedenle iyi gibi duruyor. Bende muhasebede özlük işleri yapmıştım ama hala muhasebede sürünüyorum. İk ya geçmek için bugün dilekçe verdim bakalım. Çok sıkıldım artık :14:

arkadaşlar ben de ik alanında çalışmak istiyorum :(

3 yıl önce kursa gidip ik uzmanlık sertifikası aldım ama hiçbir şirketten geri dönüş alamadım..

ik harici 3 yıllık iş deneyimim var, ingilizcem de var..

ne yapmam lazım bir yol gösterin lütfen :(

Back
X