Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar merhaba,
İnsan kaynakları Sorumlusu olarak bir kurumda 1 yıldır çalışmaktayım.Ancak maaşım biraz düşük gibi 1600 civarı sektöre ve deneyime göre ücretlerimizi paylaşmak isterim.teşekkürler
Arkadaşlar merhaba,
İnsan kaynakları Sorumlusu olarak bir kurumda 1 yıldır çalışmaktayım.Ancak maaşım biraz düşük gibi 1600 civarı sektöre ve deneyime göre ücretlerimizi paylaşmak isterim.teşekkürler
Arkadaşlar merhaba,
Bizim şirketteki ik uzman yardımcısı 1,650 alıyor. onunda 1 senelik tecrübesi var. Sorumlu uzman sıfatında mısınız? Yoksa müdürün altında çalışan personel misiniz?
Ha bu arada 1600 lira 1 yıllık deneyim için iyidir. İlerde artar. Muhasebeye göre biraz daha yüksek maaşları oluyor diye biliyorum...
Bende ik ya geçmek istiyorum. muhasebeden nefret ettim.
eleman sıfatında çalışıyorum şef ve müdür var 550 personel var ve özlük kısmıyla ilgiliyim umarım ileriki süreçlerde artar
Bende kendine sıkıntı etme. Yüksek lisans vs de yapmışsın fakat iyi maaşlar için uzmanlık sıfatın olmalı. uzmanlık sıfatınıda enaz 2-4 yılda kazanırsın. O zaman 2000-2500 alırsın diye düşünüyorum. Fakat heryer aynı değil. Bazı yerlerde ik maaşları çok çömert bazılarında da 1800 civarı. Bu nedenle iyi gibi duruyor. Bende muhasebede özlük işleri yapmıştım ama hala muhasebede sürünüyorum. İk ya geçmek için bugün dilekçe verdim bakalım. Çok sıkıldım artık![]()