İnsan Kaynaklarındaki Egoist Savunma Yazısı İstedi

sigortayı mesai saatleri dışında çalıştıklarımı mola hakkımı hepsini yazdım sonuna da yeterince özverili bir çalışan olduğumu düşünmekteyim yazdım

ne kadar saçma..
sizi böyle kabul edip sonra da niye diyemez.
işe almasaydı o zaman, kanunda bunla ilgili bir şey kesinlikle vardır.
size bunun hesabını sorabilmesi için size eğitim almanız için zaman vermesi veya eğitim sağlaması gerekir bence.

si
sizin dediğiniz gibi yazdım. teşekkür ederim

aklınca kurnazlık yapıyor. güya çok profosyonel davranıyor. bende sgk yı mola halarımı kullanmadığımı mesai saatleri dışında çalıştığımı yazdım.

e evde çalıştım dersen adam sana test falan yapmaya kalkarsa nolucak

evde çalışıyorum dedim gayret gösteriyorum dedim öğrendim demedim ki sonuçta gayret göstermiyorsunuz yazmış bende gösteriyorum yazdım. ayrıca o da dünki olayda yalan şeyler yazmış. 2 tane şahit vardı. tabi bilemiyorum onun tarafını tutabilirler.

aman dikkat et adam sinsi bi tip sana da takmış belli ki.

aman dikkat et adam sinsi bi tip sana da takmış belli ki.
bu neden taktı biliyor musunuz. başta böyle iyiydi falan dedim babacan adam. bu böyle bel altı şaka yapınca dedim kızım dur sen yanlıs anlamıssındır sus bi bekle dedim. baktım daha da çirkinleşti dedim ki burası iş yeri ve her işyerinin çalışma etiği vardır bende takdir edersinizki sizin askerlik arkadaşınız değil çalışma arkadaşınızım ayrıca bir bayanım eğer bu şekilde şakalar yaparsanız sizi şikayet edeceğim ve artık burada çalışmayacağım diye posta koyduktan sonra böyle olmaya basladı.

Beyaz yaka çalışana zaten mesai verilmez.

Bir de maaşın asgari olmadığı halde asgari gösteriyorlarsa SGK ya ihbar et. Canları yansın bir. Emeklilikte azıcık maaş alıyorsunuz bu akbabalar yüzünden.

Bir de maaşın asgari olmadığı halde asgari gösteriyorlarsa SGK ya ihbar et. Canları yansın bir. Emeklilikte azıcık maaş alıyorsunuz bu akbabalar yüzünden.
bende girdikten sonra öğrendim ve bana dedi ki sen sormadınki dedi. bende eğer bilseydim emin olun bir kez daha düşünürüm dedim. ama biz işte rapor paralarının doğum paralarının tazminatların üzerini elden veriyoruz size dediğinde ben yaşlanıp emekli olduğumda geriye döndüğümde siz olmayacaksınız ama bir de bu yönden düşünün demiştim haklısın halledeceğim demişti. hala bekliyorum

bir de bu durumuda savunmama yazıp yeterince özverili bir çalışan olduğumu düşünmekteyim yazdım

Eğer bu bahsetmiş olduğun kişinin karakteri bu şekildeyse bugün düzelse yarın yeni bir mobbing ile karşına çıkacaktır. Bu sene, senelik izin katlanmak zorunda olacaksın bundan sonraki senelerde tazminat derken seni mutsuz eden bir yere kendini bağlayacaksın. Yol yakınken dönmen en mantıklısı, eğer şuan maddi olarak çok sıkıntıda değilsen ayrılarak ingilizceni geliştirir, tatilini yapar ve sonrasında daha donanımlı bir yere başlarsın. Ama tabi çıkma durumunu kafana koyduğunda onları açıkları konusunda ve yapabileceklerin konusunda da strese sokmayı ihmal etme :)

Savunmanı yazmadan önce işe alımdan önce vaadedip yerine getirmedikleri bir konu var mı onu da düşün karşı argüman önemlidir, bu duruma göre güzel bir savunma yazarsın.

sonucu merakla bekliyorum savunmanı mutlaka yazmışsındır
olan neyse onu yaz derim çalışan amirim 2 iş aciliyetinden sonra üzerime gelerek benden hıncını çıkarması
ve bel altı şakalarını iş yerinin huzurunuzu bozmaktan gibi

hayır onuda iş sözleşmesine sıkıştırmışlar. mesai ücreti vermiyoruz diye. ben de gerçekten salakmışımm yani

Çok iyi yapmıssın savunmana detaylar düşerek.
Tırsarlar şimdi.
Baktın ki canını sıkıyorlar şikayet et daha neler dönüyordur orda.
Hepsini denetlerler zaten.

Çok iyi yapmıssın savunmana detaylar düşerek.
Tırsarlar şimdi.
Baktın ki canını sıkıyorlar şikayet et daha neler dönüyordur orda.
Hepsini denetlerler zaten.

Nasılsa bir iki aya çıkartır bende en azından borcumu bitirmiş olurum. Çünkü dün ihtar göndermiş mail olarak işte tekrarlanırsa tek taraflı fesih olacaktır vs. diye.

Birde savunmama bu bel altı şakaları yazmadım çünkü o zaman ortalık karışırdı ve benim elimde elle tutulur bir kanıt yok. ama artık ses kaydı açacağım mecburen işyerinde ik benim yanıma geldiği zaman.

Savunmamın sonuna sgk mın asgariden yattığını,mesai saatleri dışında özel vaktimden feragat ettiğimi ve çalışma kanununun bana verdiği mola hakkını kullandırmamalarına rağmen hali hazırda bir şikayette bulunmayarak yeterince özverili bir çalışan olduğumu düşünmekteyim yazdım
Ama baktım üzerime geliyorlar şikayet edeceğim. Yani beni ezmeye kalkmasınlar sonuçta benim kozlarım daha zarar verici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…