- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
-
Daha ne kadar ılımlı davranabilirim bilmiyorum inanın. Bel altı şakalarına karşılık verince kötü oluyorum. Ya da hakkımı savununca adamın tavrı değişiyor ve yetkilerini devreye sokuyor.Resmen çıkarmaya bahane arıyorlar muhtemelen 6 ayın dolmadan seni çıkaracaklar. Çünkü 6 ayın dolunca işe geri iade davası açabiliryorsun. Sen dikkatli at adımlarını ılımlı davranmaya çalış derim.
Öyle tabiki haklılarişten çıkarılmaya hazır ol.
ingilizce konusunda haklılar onlar talep etmiş sen tamam demişsin.bunu kullanacaklar muhtemelen.
işe ayırcağın vaktin mesai saatleri ile sınırlı olması gerektiğini ama iş yerinde ingilizce çalışmanıza onların izin vermediklerini, mesai saatleri dışında kalan vaktin kendinize ait olduğunu, buna rağmen evde imkanınız olduğunca çalıştığınızı ama süre kısıtlı olması sebbeiyle yeterli gelmediğini....
bilemedim olur mu böyle.
Egoist pislik. İnsanların ekmegiyle oynamak bu kadar kolay bazıları için.
İşinizide sizide diye noktalı virgüllü yaz gitsin
İşe giriş şartlarından biri olduğu için bence olmaz. Sonuçta konu sahibi İngilizce öğreneceğini taahhüt etmiş, şirket bu imkanı sağlamıyorsa kendisi yerine getirmeli. Çünkü şirket "biz seni kursa göndereceğiz, gider misin" diyerek bu talepte bulunmamış. Mesai saatlerinde İngilizce çalışmasına izin vermeyebilirler. Kaldı ki şirket haftaiçi üç gün akşamları derse aldırabilirdi, yine mesai sonrası olurdu ve yine konu sahibi itiraz edemezdi.işe ayırcağın vaktin mesai saatleri ile sınırlı olması gerektiğini ama iş yerinde ingilizce çalışmanıza onların izin vermediklerini, mesai saatleri dışında kalan vaktin kendinize ait olduğunu, buna rağmen evde imkanınız olduğunca çalıştığınızı ama süre kısıtlı olması sebbeiyle yeterli gelmediğini....
bilemedim olur mu böyle.
işe giriş çıkışlar bu leş adamdan sorulluyorIKcının ne yetkisi olcak ki yani ben mi yanlış biliyorum
İşyerin de leşmiş kanka sigara kokulu leş tipli IKcı mı olur yahu????
Patronlar bu adama iyi gaz vermişler. adam havalarda ucuyor.adam birde durup durup kendini övüyor her şey benden sorulur vs vs nerden geldim buraya ya özel sektör zor derlerdide inanmazdım
İşe giriş şartlarından biri olduğu için bence olmaz. Sonuçta konu sahibi İngilizce öğreneceğini taahhüt etmiş, şirket bu imkanı sağlamıyorsa kendisi yerine getirmeli. Çünkü şirket "biz seni kursa göndereceğiz, gider misin" diyerek bu talepte bulunmamış. Mesai saatlerinde İngilizce çalışmasına izin vermeyebilirler. Kaldı ki şirket haftaiçi üç gün akşamları derse aldırabilirdi, yine mesai sonrası olurdu ve yine konu sahibi itiraz edemezdi.
Yani evet eğer başka bir açıklaması yoksa sizin dediğinizden başka yazacak şey de yok.valla bilemedim. bi tek bu geldi aklıma. başka ne yazabilir ki?
patronlar elemanlarla uğraşmak istemediği için bu tür yetkileri kendisine vermiş. şimdi burdan çıkarılsam başka işe girsem hem yıllık iznim olmayacak hem de sürekli iş değiştiren bir eleman olarak güven vermeyeceğim ...Patronlar bu adama iyi gaz vermişler. adam havalarda ucuyor.
Hem Mischeryy dedigi gibi İKcilerin eleman cıkarması ile ilgili yetkisi olmazki.
Yani evet eğer başka bir açıklaması yoksa sizin dediğinizden başka yazacak şey de yok.
Konu sahibi keşke siz de en azından sabahları, akşamları yolda giderken falan baksaymışsınız biraz
Büyük ihtimalle işten çıkaracak gibi duruyor sebebi olarak da ingilizceyi gösterecekler büyük ihtimalle ,işe girerken birazda öğrenin demiş keşke hafta sonları gidebileceğiniz bir kurs olsaydı öğrenirdiniz biraz.o zaman b sebepte kalmaz dı.patronlar elemanlarla uğraşmak istemediği için bu tür yetkileri kendisine vermiş. şimdi burdan çıkarılsam başka işe girsem hem yıllık iznim olmayacak hem de sürekli iş değiştiren bir eleman olarak güven vermeyeceğim ...
bu arada maaşım asgariden gösteriliyor ve kapalı alanda sigara içiliyor.madem öyle bende bunları yazayım diyorumda ne alaka bir durum olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?