insan kendine sürekli neden güzelim der

Gerçekten güzel olan bir arkadaşım var.
Hiç fazla kilosu falan da yok devamlı kilo aldım kilo aldım,
halime bak der durur uyuz olurum kendi göbeğime bakıp:KK53:

Güzel olmayan da güzelim güzelim ben el üstünde tutulmalıyım triplerine girer.

İkisi de rahatsız edici be.

Diline dolamaya gerek yok bence ne güzelliğini ne de çirkinliğini..

Sanki her güzel sonsuz değer görüyor da, her çirkin evde mi kalıyor?

Allah güzel bahtlar versin gerisi boş!:KK14:

çünkü kendine güveni yoook :) oyle kabullenmek istiyo ve vurguluyo :) sinir olurum bende böylelere. he de geç :*

çekim kuvvetimidir nedir o dırıltıyı kullanıyordur,kendine güveni yoktur sürekli tekrarlayarak bilinçaltına sokmaya uğraşıyordur:)
meziyet olarak sadece güzelliği varsa zaten işi zor

Merhabalar

Bazen bu durum çok itici gelebiliyor e kadaş ortamında sürekli ben güzelim , benim adaylarım çok , isteyenim talibim çok .. Onu nasıl sevdiklerini sürekli ne den anlatır .

Ben olsa da söyleyemem . Ya da güzel hissetsem kendimi yine vurgulayamam.

Yani bunu sürekli güzelim diyen kişi ortalama altında bir hale sahip
Öyle insanlardan hep uzak dururum karakter meselesi kimine kimse güzelsin demez ama kendini çok beğenir kimide utanır çekinir yada şakaya vurur ayıp ya ben asla öylelerle arkadaşlık yapamam

özgüveni çok yüksek insanlar var şöyle güzelim böyle yetenekliyim diye kendilerini över dururlar ve genelde kimseyi de beğenmezler kimse kendileri gibi değildir. :KK11:

belki de hayatlarında hoşnut olmadıkları bir durum vardır ve bunu bastırmak içindir bu kendilerine olan övgüleri Hoppa

Narsistik kişilik bozukluğu kardeşim bunun adı.

En zıt olduğum insan tipi :KK53:...

Merhabalar

Bazen bu durum çok itici gelebiliyor . Arkadaş ortamında sürekli ben güzelim , benim adaylarım çok , isteyenim talibim çok .. Onu nasıl sevdiklerini sürekli ne den anlatır .

karakter meselesi sen vurgulayamazsın ama karşındaki dünya çirkini olsa bile vurgular ve çevresinde öyle bi imaj yaratır

Bos teneke cok ses cikartir cunku... Degil guzellik her ne olursa olsun icinde ben oznesi bulunduran bi cumle, sadece kendi cevresinde, ben merkezinde yasayan bir insani simgeler. ki guzellik goreceli bir kavramdir..bazen bos teneke dostlar alisveriste gorsun ister,arkadaslarima caka satayim.ama kimbilir belki de bu davranis kendine guvensizligin sesidir..

Valla bir kız güzelim deyip duruyorsa %100 çirkin ve komplekslidir.:KK53: Kesin bilgi arkadaşlar yayalım.:KK53:
Benim bir arkadaş var güzel falan değil,ama sevgilisi old. halde her erkeğe bakar yiyecek gibi,sonra erkek ona bakınca ay ben çok güzelim havalarına girer.İçten içe gülüyorum ben ama böyle kişilere.
Güzel ve akıllı kadınlar zaten belirtmez hiçbir şey bellidir çünkü.:cool:

ozguven patlamasi yasiyor demek ki arkadas :KK45: evet evet cok guzelsin derdim bende :KK71:

Benim de bir arkadaşım var, kız sürekli diyor ki ''ben çok güzel oldugum için kimse bana cesaret edip teklif edemiyor.'' doğru düzgün sevgilisi olmadı.. ama huyundan mı kaçıyorlar bunu düşünmüyor.. ne yani benim sevgilim var, ben güzel değil miyim :P sürekli 'güzel kadınlar yalnızlığa mahkumdur!' paylaşımları beni benden alıyor -_- avutmaya gel.

Merhabalar

Bazen bu durum çok itici gelebiliyor . Arkadaş ortamında sürekli ben güzelim , benim adaylarım çok , isteyenim talibim çok .. Onu nasıl sevdiklerini sürekli ne den anlatır .

Ben gercekten kendini begenen, kendini guzel/yakisikli bulan, kendine guveni olan insanlarin bunu surekli dile getirmedigini/ getirmeyecegini dusunuyorum.. Surekli kendini oven insanlarin da aslinda kendine guveni olmayan insanlar olduguna inaniyorum

Merhabalar

böyleleri için kendini bir b....sanıyor denir..kendini beğenmiş denir...zaten bir onlar güzel diğer herkes çirkin..onlara göre

Kendini beğenmiş insan tipi. Misal benim bir arkadasim vardi hic güzel değildi ama kendini dünya güzeli zannederdi ayna karsisindan zor alirdim kizi ve çok garip gelirdi bana davranisi. Ben boyle insanların psikolojisinin bozuk olduğunu düşünüyorum. Normal insan birakir meziyetini karsisindaki ovsun.

Valla bir kız güzelim deyip duruyorsa %100 çirkin ve komplekslidir.:KK53: Kesin bilgi arkadaşlar yayalım.:KK53:
Benim bir arkadaş var güzel falan değil,ama sevgilisi old. halde her erkeğe bakar yiyecek gibi,sonra erkek ona bakınca ay ben çok güzelim havalarına girer.İçten içe gülüyorum ben ama böyle kişilere.
Güzel ve akıllı kadınlar zaten belirtmez hiçbir şey bellidir çünkü.:cool:
Ayneeennnn benim de var ondan iki tane hem de.. Onlara sorsan isyerindeki butun erkekler o ikisine yaziyor ikisine asik.. Ben bunlarin bu muhabbetine ilk sahit oldugumda allah allah dedim onlar mi cok guzel ben mi cok cirkinim niye biri de benden hoslanmiyor ki dedim ( esprisine tabii ve kendi kendime) ya da disari cikiyorlar haftasonu, p.ertesi anlattiklari tek kac erkegin onlara nasil yazdigi oluyor. Hatta magazaya gidip kiyafet deniyorlar o zaman bile ordaki calisanlar bile agzi acik bakiyor.. :D aslinda uzucu bi durum cunku iclerinde ne kadar guvensiz ve ilgiye muhtaclar ki bu sekilde bu eksigi tamamlamaya calisiyorlar

özgüveni düşük. bence etrafından onay görmeyen insanlae boyle olur

Özgüven eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyorum. İç dünyasında bir yerlerine, bir şekilde kendini eksik hissediyorsa bu şekilde tamamlamaya çalışır.
Yani ben güzelim dediğinde etrafında bir kişi bile evet derse, tatmin etmiş olur kendini.
Yalnızlığını da isteyenim çok ama ben istemiyorum şeklinde gideriyordur...

diye düşünmekteyim.

Merhabalar

Bunun bi benzeri arkadasta bende var :) acik acik guzelim demez ama her konustugumuzda su bana sunu sunu dedi o beni eklemis bilmem kim bana yaziyo filan :) insanin diline cok sey geliyoda soyleyemiyo insan. Ama benimde sabrimi zorluyo artik bi kere soylerse b.kun ustunde sinek cok olurmus dicem valla :D

Back
X