insan kendisine yapılmasını istemediği şeyi başkasına niye yaparki :(

pink152

aşkısının bitaNesi :)
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
424
38
98
İstanbul
daha once anlatmıstım erkek arkdasım ıkıncı unıverstesını okumaya gıttı bı defa kızlı erkeklı karısık bı ortama dogumgunune eve gtmıstı aksam unı ortamını ıyı bıldıgımden buna karsı cıktım bıda olmasın dedım anlastık bugun yıne aynısı oldu cıgkofte yapmıs bı arkdası onuda cagarmıs gıttı gıdıyorum dedı kızlarda varmı dedım var dedıı once sakındım ama sonra dusundum ızım ıcımı yemeye basladı cunku rahatsız oluyorum oda olsa olur ben aynısını yapsam asla kabul etmez ben ona sadece ev ortamlarında kızların odlugu ortama gırme dıyorum baska bısey demıyorum gezıymıs pıknıkmıs vs vs bole sekere tabıkıde bısey demıyorum zaten kavga ettım bana soledıgıme pısman etme dedı soze bakarmısınız sankı bunu bana borclu deıl bıde soylemeseydın dedım aynı seyı ben ona ya0psam ayrılırdı benden sımdı dedım bıtcegenı bılıyodum nıye gıttın dedım abartma dıyo arkdaslar cagardı kız arkdasım kızıyo gelemem mı dıcektım dıyo bende benım dusuncelerımın hıc mı onemı yok kac senelıks evgılının dedım ozaman onlarla yasa benı ıstemıyosun dedım hoscakal dedım sacmalıyosun anlasılamıyorum falan yazmıs bende dedımkı haklı oldugumu cok ıyı bılıyosun kendını benım yerıe koy ben yapsaydım asla kabullenmezdın dedım napıcam kızlar nasıl cozulucek bu orda olmak ıstedıgım ıcın ordaydım dedı bıde bende ıyı gıt onlarla ol ozaman dedım benı hıce saydı benım rahatsızlıgmı umursamadı napıcam yardımcı olun bana

kızlar bısıler soyleyın luttfen en son ben eglenmek ıstıyorum laf edmenı ıstemıyorum artık sıkıldım eglenceme karısmandan yazmıs bende sen eglenceye bısı tercıh edıyosun su lafından snra ben gercekten artık devam etmek ıstemıyorum yazdım

kendi acindan hakli olabilirsin ama boyle yaparak onu yalan soylemeye itmis olursun...
hic olmazsa yalan soylemeyip sana acik acik soyluyor...
ya gitmedim desip gitse dahami iyi yani daha fazla skarsan yalan basvurmak zorunda kalir...
kendine guven sevdicegine guven hic birsey olmaz...
bunaltma

sen de ii tut aranı, zmn gesin biraz aynı şeleri yapmaya başla.. bölelikle sana bişi demeye hakkı da kalmıcak o da yaptığı için. ona senin çektiğini çektirtmeye çalışki kendine yapılmış olsun bi dahada sana yapmasın

ıcımı ıcımı yerken sana guvenıyorum askım takılmana bak dıyememkı ben :2: yalan solemeyı hıc sevmeyen bırı ama bellıde olmaz tabı ama yalanın ergec ortaya cıkıcaganı bılıyo sımdı mumkun mertebe gtmem falan dedı ama yıne aynı sey olcak emınım neden gtmem demıyo arkdaslarıyla eglenmeyı sevıyomus kızlar onu ılgılendrmıyomus neden bunu anlaıyomusum e dedım ben yapsam kabul edermısın cvp veremedı tabı etmez cunku ıste burda haksızlık yaptıgınn oda farkında ama eglencesındende olmak ıstemıyo ınsan sevdıgı ıcın yapmazmı bunu ben onun ıcın neler yapıyorum ona dersını vermem lazım ama nasıl

bana kıskanclıklarından bıktım bole evlılıkler yurumuyo bıtrceksen bıtr dedı en sonunda o gorustugu kızları korudu bıde cok ıyıı ınsanlar bılmem ne dıye okadar degersız hıssedıyorumkı kendımı olmek ısıtoyorum suan

canım seni çok ama çok iyi anlıyorum ben olsam bende senin gibi tepki verirdim fakat şu açıdan bak olaya eğer sen onu sıkarsan bu konuda o seninle huzursuzluk çıkmasın diye senden bi süre sonra bu tür şeyleri saklayabilir bak ne güzel ki seninle paylaşıyor eğer üstüne gidersen Allah korusun o başkalarına bile yönelebilir bence biraz olgunca davranıp tamam bitanem sen doğruyu yanlışı ayırt edebilirsin sana güveniyorum istediğin gibi takıl fakat mutlaka benide haberdar et aramızda gerginlik olmasın ben sana güveniyorum lütfen unutma deyip ılımlı yaklaş bak bu çok işe yarayacaktır o zaman hem onu yumuşatmış olursun hemde ilişkinizi yıpratmamış olursunuz

ben seni çok iyi hatırlıyorum. koca kafalılarımız çok benziyordu birbirine. aynı sorunu üniversite yıllarında bizde cooooooooook yaşadık çoook yıprandım ve sana söyleyeyim bunun önüne geçemezsin (malesef) ben erkeğim yaparım sen kadınsın otur oturdugun yerde kafanı kırarım tarzında bizimkiler. en iyisi ipini tam salmadan sende kendi hayatına bakacaksın. biraz uzun olacak kusura bakma ama kendi deneyimimi en BASİT şekilde yüzeysel anlatayım.

biz bunları yasarken ikimizde üniversitedeydik. ve uzak şehirlerdeydik. bana neler neler etti. sınav zamanlarında hüngür hüngür ağlayarak girdim o sınavlara ve hemen hemen tüm sınav zamanlarımda moralim bozuk şekildeydim. Allaha şükür okulumu ona rağmen uzatmadan bitirebildim.bırak arkadaslarla görüşmeyi okulun teknik gezilerine bile gitmeyeceksin hocana ne söylersen söyle gidilmeyecek o geziye diye telefonda kükrerdi. hocalar teknik gezilere katılım olması için yoklama mecburiyeti koşardı yada sınavda su kadar puan eklenecek derdi öylede olurdu, bunları ona söylememe rağmen ben anlamam gidilmeyecek o geziye diye burnumdan getirirdi. peki o zaman bir çözüm bul onu yapayım gitmezsem sınav yanacak gidersem burnumdan getireceksin peki ben ne yapayım sen bul çözümü derdim, hiçbirşey diyemezdi. sadece ben bilmem hallet bul bir yolunu derdi!!! hatta bu yuzden koskoca fakülte dekanına bizzat gidip gelememek için salak gibi yalan bile söyledim bile oldu bir seferinde yani düşün.

ama ne oldu? beni engelleyip kendi gitti arkadaslarıyla pikniklere, okul şenliklerine vs. ve gitmiyorum gitmedim demesine rağmen, bir şekilde hep bunların ortaya çıkmasına rağmen devam etti. bende baktım bana yalan söylüyor hatta beni umursamıyor. iyi be dedim bende aynısını yaparım o zaman. gitmedim dediği üni şenliğinden sonraki gün arkadası facebookta bunu etiketleyince kabak gibi ortaya cıkardı ne haltlar yediği. yada yanına gittiğimde ev arkadaslarıyla falan konusurken onlarda nerden bilecek ağızlarından kacırırlardı farkında olmadan, yada kendisi bana yalan söylediğini hatırlamaz ağzından kacırırdı. söyleyecek laf bulamayınca eeee uzatma der kapatırdı telefonu.yanındaysam surat beş karıs olur hiçbirşey söylemezdi duvar gibi olurdu. bende ona aynısını yaptım. daha doğrusu bunu ondan intikam almak içgüdüsüyle değilde gözüm açıldığı için yaptım. baktım hayat geçiyor zaman geçiyor ve bu günler bir daha geri gelmeyecek. birtek o mu yaşıyor hayatını? benim anılarım hatıralarım olmayacak mı gençliğime dair? bende katılmaya basladım herseye. geri çevirdiğim arkadaslarımla tekrar görüşmeye basladım. ha bunlar onu aldatma düzeyinde değil tabiki günlük arkadas bulusmaları. benim arkadaslarımın hepsi biliyordu onu. ve bunların hiçbirini GİZLEMEDİM, YALAN DA SÖYLEMEDİM onun gibi.çatır çatır ben suraya gidiyorum geç kalmadan donmüş olurum falan der, dönene kadarda hiçbir aramasına hiçbir mesajına cevap yazmazdım, sinirden kudururdu. kıyametler koptu ilk zamanlar. her seferinde basına kaktım sen yaparken nasıl oluyor bende senin gibi ARKADAŞÇA görüşüyorum ne var yani uzatma abartıyorsun yeter artık deyip onun yaptıgı gibi kapattım telefonu.

ne tehditler savurdu seni şöyle yaparım seni böyle yaparım diye. tınlamadım. kendimi tuttum cevap dahi vermedim. söylediğim tek şey zaman geçip gidiyor ve ben gençliğimi hayatımın en güzel yıllarını bir daha yaşayamayacagım üniversite hayatımı senin için feda edemeyeceğim aynı seninde yaptıgın gibi. ben bu dünyaya bir daha gelmeyeceğim bir daha da bu günleri geri dönüp yaşayamayacagım, üniversite yıllarımı böyle kötü, boş hatırlamak istemiyorum dedim. kabulllenmedi.

tehditler işe yaramayınca senden ayrılırım biter bu iş senin gibi biriyle birlikte olamam!!!! lafına getirdi işi. güya bana kendimi kötü biriyimişim kötü şeyler yapıyormusum gibi hissettirip vicdan azabı cekmemi sağlamaya calıstı. ama UMURSAMADIM. peki dedim. beni begenmiyorsan kendine layık görmüyorsan yapabileceğim birsey yok. sen bilirsin. şok oldu tabi. beni bırakma nolur tamam dememi bekliyordu. aramadı bir süre (yanlıs hatırlamıyorsam 3 haftaya yakın hiiiiç haberleşmedik) sonra dönüp dolasıp yine beni arayan o oldu ama yine suclu ben oldum :))))))) sen ne biçim insansın hiç mi özlemedin hiç mi sevmedin beni. taş kalplisin sen oldu adım :)))))) yani herseye bir kılıf uydurdu sucu bana yukledi.

yani canım çok yazdım ama bu işin çözümü yok malesef. biz hala devam ediyoruz. ama hala benzer sorunlar yaşayarak. ama artık tepkim sen yaparsan bende yaparım demek oluyor ve yapıyorumda. asla blöf yapmıyorum. geri adım atmak zorunda kalıyor. tabi bu belli aralıklarla tekrarlanıyor. Allah sonumuzu hayretsin. bazen diyorum keşke hiç baslamasaydık, böyle sorumsuzla nereye kadar diyorum ama bitmiyor bırakamıyorum işte :)))

Son düzenleme:
cnm valla ben kendimi sevgilinin yerine koyuyorum.ben başka şehirde okusam, sevgilim için hayatım dediğim insan için, eğlencemden vazgeçerdim arkadaş! üzmezdim onu.ama erkekler kıt bu konuda kıt...

kızlarr tesekkur ederım cvplar ıcın yanlıs olmadıgıma sevndım ama bunu yasamanızı ıstemezdım tabıkı ben yasadıgım ıcın bılıyorum barıstık sabahh aldı gonlumu ama hala tam bı cozum yolu bulamadık suana kadar hıc yalanını yakalamadım zaten yalan sevmeyı hıc sevmeyen bırı 3 senedırde soylemedı hıc bunu bıkez yaptı cok tartstım bıterde dedım sonra bana haber vererek gıttı kı kızmıycagamı dusundu ama yıne cok kızdım bıtırmeye kadar getrdım gururuma engel olamadım cunku bızden onemlıymıs gıbı benı yoksaymasına dayanamadım neyse bugun uzunca konustuk dıyokı akım sende haklısın bende olsam ızın vermem ama ben burda cok sıkılıyorum yasıtımda ınsan bulmak zor gunlerım zor arada sırada o arkdaslarımın yanına gıttıgımde nefes alıyorum eglenmeyı sevıyorum bılıyosun o kızlar benı hıc ılgılendırmıyokı zaten senın oldugunuda bılıyolar ben samımıde olmuyorum ama ıstersen bıtanesı erkek gıbı onla tanıstırırım ıcın rahat eder falan dedı ben tamam gıt demedım tabıkı bazen cıgkofte dogumgunu tarzı selerde oluyo kızlar onların sınıf arkdasları sonucta benıde cagarıyolar bende gelemem kız arkdasım kızıyo benı ayrımı cagarın dıcem sacma olur o an orda olmak ıstedım gercekten ıhtıyacım vardı zaten kızlar bazen oluyo ama mumkun mertebe onlar varken gıtmemeye calısırım dedı ama yıne bıgun olcak cagarıyolar
gıdıyorum hayatım dıcek emınım napıcam bılmıyorum bendemı yapıyım aynını dedım yapma sakın dedı ben senı buyuzden cok sevıyorum bole selere gırme dedı bende dıkkat edıcem uzak durmaya calısıcam ama sende benı anlamaya calıs eglencemı kursagamda bırakma nolur dedı napıyım kızlar yaa guvenıyorum benı asla aldatmaz ama yınede aksam evde tanımadıgım kızlarında oldugu ortamda olmasını kabullenemıyorum napıcam bılmıyorum cıkmazdayız

yazdıklarını okudukça sinirlerim bozuluyor cnm valla gerçekten çok zor bi durum ve sonu yok gibi duruyor.
yani tek diyeceğim dua et araları bozulsun, aslında sevmem böle kötülük düşünmeyi ama afedersin elalemin ne idüğü belirsiz kızları yüzünden sen üzülüyorsun yani, ben bile çok sinirlendim!

ayrıca, ben sevgilimi erkek arkadaşıyla gezerken bile kıskanıyorum.biliyorum bu fazla bir kıskançlık, bencillik.bensiz eğlenmesin benle olduğundan daha iyi vakit geçirmesin istiyorum.yaptığım doğru değil.ama hislere bakarsak ben buna sinirden deliriyorsam uzaktayken özellikle!, senin şu anki ruh halini tahmin bile edemiyorum.

benim arkadaşım sevgilisi almanyada okuyor, kızlı erkekli dışarı çıktıkları olmuştur, ama hiç duymadım böle evde durduklarını.

cnm bence tepkinde son derece haklısın kesinlikle izin vermemelisin.

seni yönlendirmek gibi olmasın ama, ben olsam şunu yapardım.kumar oynardım.yani onu bırakacağımı söylerdim bunu yaparsa.gizli yapar sa ortaya çıkaracağımı kesinlikle affedilmez bişey olduğunu söylerdim.baktın ki seni kaybetmeye tahammülü yok, zaten yapmaz.şimdi nasıl olsa razı olursun diye yapıyor, kaybedecek bişeyi yok.ama eğer olur da banane derse, o zaman yine devam edersin katlanmaya.yani ben böyle yapardım.

özel mesaj kutunu temizlesene cnm :)
canım yazdıklarını okudum ama anladımkı sen benden daha kıskac bı yapıya sahıpsın acıkcası ben nasıhat beklıyodum ama sımdı sana verıcem canım bıkackez bende bole dusunmeye baslamıstım cok sevmekten ama erkek arkdaslarından bıle kıskanman cok asırı kıskanclık bence tamam her anını senınle gecırmesını ıstıyosun kıskanıyosun abu baska turlu kıskanclık ama bunu ona sakın bellı etme zıra bı sure sonra sıkayet etmeye baslar hatta aynı senın gıbı bellı eden arkdasım oldu cocouk hastasın sen demıstı zaten sureklı bellı edersek asırıya kacarsakk suclu bızı yapıyolar herseyde kıskanclıgımızı basımıza kakıyolar aslnda aynılarını onlara yasatsak anlıycaklar ama bennım ıcımden gelmıyo erkek arkdasıma cok guvenıyorum kalabalık bı toplantı olmasaydıı bıkac kızla bıkac erkek takılsaydı suan onla asla barısmazdım ama durumu affedılmıycek bı durum deıldı aslna bakarsanız onada hak verıyorum erkek arkdaslarını sevıyo ve onlarla olmak ıstıyo kızlar var dıye o eglenceden mahrum kalmak ıstemıyo ama benı sevıyosa buna bı son vermesı gerekuyo yada cok nadır zorunda kaldıgında gıdıcek bunu soledı bana mumkun mertebe gtmem dedı sonucta bız yapsak onlarda kabul etmıycek ama onuda anlıyorum bılmıyorum oda bunalıyo ama benım ıcın gıtmemesını ıstedım bakalım nolucak :S baska bı cozum yolu olan varsa tecrubelı yazsın lutfen

bnm durumum biraz özeldi cnm, erkek arkadaşının abazalığıyla ve kızları sevgilime göstermesiyle ilgili bi durumdu.

cnm sana verilecek en doğru tavsiyeyi ben biliyorum.anlayış tabiki.onu sıkma diyecekler.ben sadece kendi yapacağım şeyi söyledim.çünkü benim böyle bişeye tahammülüm olmazdı.çünkü 2. üniversite diyorsun.zaten tadını almış bikere.

allah yardımcın olsun inş.

valla bırıncı unıde aynı sınıftaydık hatta her dakıkamız saatımız bırlıkteydı erkek arkdaslarıyla olamıyodu hatta sıkayet edıyodu yasayamadı unı ortamını buyuzden oek hatta sıkayet etmıstı bunu da ya valla ne yapıcamı sasrdım kesınlıkle gtme dıcem ama gıdıcek gıbı gelıyo offfffffffff ya offfff ne dertlı basımız varmıs uzun ılskının guzellıklerı oldugu gıbı yıprattması daha cok ve uzaklık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…