Ben ortada bir sevgisizlikten ziyade birtakım davranışlarınızın eşinizi ittiğini hissediyorum.. Annem yapı olarak daha agresif, daha tahammülsüzdür babamsa sakin bir yapısı olmasına rağmen aşırı eleştireldir herşeyi ama herşeyi eleştirebilir annem de elbetteki yükseliyor ki sonuç olarak geçimsiz biri olduğunu dşünüyor babam

yok ben karşı tarafı yıpratıyorum da mı bağırıyor demiyor mesela haksızlığa uğradığını düşünüp bir de trip yapıyor hani

(diğer taraftan annem bağırmak yerine kendini ifade etse daha naif olsa bence babam da farkına varıcak ama yok bağırdığı için mesele değil annemin üslubu konuşuluyor!

)
Hani siz de zaman zaman fevri davranıyorum diyorsunuz ya hissettiklerinizi açıklamak yerine kendi içinizde yaşıyorsunuz ya mesela işte hediye almayı düşünemeyen biri yok beni sevmiyor sevse değer verir düşünür gibi kendi içinizde doluyorsunuz ya bu da iletişime kapatan bir tutum Evet bağıra çağıra öğrettiniz belki evet küstünüz diye yaptırdınız ama sevdiği için bunları yapmaya devam etti istemeseydi yapmazdı zamanla ona güzel şeyler de öğretebildiniz buna sevinmelisiniz bence eşler yıllar içinde birbirlerine benzerler de zaten sen ya da ben dilini değil de biz dilini kullanabilirsek bu gemiyi yürütebiliriz hani geçinmeye nekadar gönlümüz var mesela