Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben de biktim bu buyuculerden muskacilardan.
Bir de yeni bir moda cikartmişlar büyü değil ritüel diye.
Rituel adı altinda ne kadar sacma sapan ergen varsa yok sevgilimi geri getirme, yok ruyasina girme, yok aşık etme ritueli gibi sacma şeyler büyü tarifleri dolanip duruyor internet ortaminda.
Öyle elbette.
Ama uğraşanlar var işte, eskiden daha çok varmış hatta.
Bunlar da onların imtihanı,inancımızdaki en büyük günahlardan. Allah şaşırtmasın.
Tamamen saçmalık, iğrençlik.
Afedersin ama oha artık. Eşim başka ırktan diye istemediler deyip anneye laf söylüyorsun ,kalkıp böyle bir cümle kuruyorsun. Kusura bakma ama hiç kimseye böyle bir şey söyleyemezsin haddini bil.
Eşim gerçekten iyi biriyse ve anne - babamdan zarar görüyorsam kesinlikle ve kesinlikle görüşmem. Anne baba her zaman önemli, aile çok önemli ama zararı da oluyorsa mesafe koymakta sorun görmüyorum ben.
Kusura bakmayin ama anneniz kafayi yemis. Bir insanin hayatina boyle mudahale etmeye calisan birinin iki cihanda da yuzu gulmez. Siz de gorusmeyeceksiniz bu kadar basit. Kaniksamissiniz iyice aklinizi toplayin mantikli olun. Huzurunuz bozulmasin. Ayrica hangi devirdeyiz ya bu ne cahillik? Bir de kocaniza bizim irkimizdan degil demis. Gavur demek istedi galiba kendince. Gocmenler cok tatli insanlardir annenizden de daha dini butunlerdir.
Söylemeyin tabi, ayıp olur büyükler gücenir. Bebek bu, nolmuş yani, kolu bacağı omzu çıkar, beyin sarsıntısı geçirir, kemiği kırılır... Nolcak böyle böyle büyüyorlar, en fazla ölür. Ayıp olmasın bi şey demeyin hiç, öyle izleyin.
Bir cingar cikarip evden kovacaksiniz olay bu
Size ve ailenize zarar vermek isteyenleri anne babanizda olsa sileceksiniz
Bayagi sindirilmissiniz bi silkelenip kendinize gelin bence