insan kocasinin guleryuzune hasret kalir mi ya ???

ınsan kocasına guvenmıycekte kıme guvenıcek. ozaman bunlarda genetık bu suratsızlık baska bırı olsa emınım soylerdı ..hayatında bırı olsa sen zaten bunu hıssederdın bır bbayan olarak .. pekı enbasından berı vardıysa bu erkeklere guvensızlık neden evlendın .. bıraz celıskılı olmus bu cvbın .. tam anlatamadın yada.

Tabiki bu güvensizlik sonradan oldu. Çünkü arkamdan kardeşi ile konuşmasını duydum. Pişmanlıklarını dile getiriyordu keşke ex sevgilim bana evet deseydi ne işim olurdu burda dedi!!!!

Gel de güven ? Kimse güvenmezdi sanırım .. Çok özür diledi ama inanmam artık !

selamlar herkese..

Bu aralar olan birsey degil bu aslinda ama uzun zamandir da sinir patlamalari yasamaminin sebebi kocam..Guler yuzune hasretim.. inanin hasretim!!
bir insan hic mi gulmez.. onu guldurmekten, onu hayata katmaktan ben yoruldum.. o beni yordugunun farkina varamadi gitti..
bir KUZU gibi yetistirmis annesi.. hep guden ben oldum..
koyun gibi guduyorum..
ben durtmesem birsey yapmaz, etmez.. illa ben yol gostericem..
Allahim bu nasil bir cezadir..
kendiminde oglum var,, onu asla boyle yetistirmiyorum..
cunku goruyorum.. sonra olan bir baskasina oluyor.. Anneler bence cocuk yetistirirken bunu goze almali..
kuzu gibi buyutmemek lazim.. hayat toz pembe mi ?
Aile secimide cok onemli.. kimbilir esimi nasil yetistirdiler ki, ceremesini ben cekiyorum!

Esim sagolsun donuk,soguk,ilgisiz,hayata karsi yenik, bikkin,icinde en ufak bir enerji bile tasimayan biri..
ne msn kullanir arkadaslariyla gorusmek icin, nede facebook..
ona gore bunlar cok sacma.. ben inanamiyorum onun bu gamsizligina.. sok geciriyorum.
bir insan nasil arkadaslariyla konusmak,paylasim yapmak istemez.. onlari merak etmez,ozlemez..
isle ev arasinda gidip gelen bir robot gibi adeta...!
isten gelir,birseyler icer,hemen uyur.. UYKU hastaligi var zaten.. uyuma meraklisi.. gencliginden beri boyleymis.
Ben yuzune bakarim, severim, komiklik yaparim,onu guldurmek isterim..
Hayat dolu biriyim ben.. enerjimi asla dusurmemeye calisirim.
Enerjimi dusuren insanlar cok oldu hayatimda hepsini cikardim yasamimdan.. sezgilerim cok kuvvetlidir.. Tehlike old. hemen anliyorum cunku..
kocamda boyle iste.. Benim hayata karsi durusumu etkiliyor. enerjimi dusuruyor.. bircok kez dedim ona.. boyle olma..
hayat dolu ol.. sen daha gencsin.. nedir bu ihtiyarlar gibisin derim.. Ama kabullenmiyor..
istede o kadar yorulmuyor.. ? kendi diyor..
calisma saatleri uzun ama yorulmuyorum diyor. Madem yorulmuyorsun.. nedir bu uyuklama halleri, bana karsi soguk halleri..
Ailesi yuzunden cok kavgalarimiz oldu.. bende tabi hakaret,sinir boyutuna cok tasimisimdir.. Ailesi hakkinda konuya girmek istemiyorum simdi, kendimi sinirlendirmek istemem.
ama cok haksizliklari oldu bize, esim onceden bunlari inkar edip beni cok dovmustur de..
cok dayagini yedim.. daha 4 gun once haksizca, benim ne demek istedigimi anlamadan bana vurdu.. eliyle kafami itti, yumruk yapip..
yuzume tukurdu.! sonrada bin pisman olup agladi, ve benden ozur diledi..
ama benim kalbim kirik tabi..
cocuklarim icin duruyorum ayakta.. kac kez ayrilmayi dusundum ama cocuklarimin boynu bukulur diye vazgectim. cunku babalarini cok seviyorlar..

Esimin cevabi ise,
ben senin yuzunden boyleyim.. sen beni boyle yaptin,...Benim fikrimce; ya ben cok ilgi gosterip onu biktirmisim ? yada esim kavga aninda agzimdan talihsizce cikan laflar yuzunden benden sogumus ... ?
ama beni oyle konusturan o ? hangi kadin ilgi istemez esinden.. sevilmek istemez.. ?
ben bunlari goremiyorum ki ? Adam robota baglamis.. resmen bilgidiniz robot..
ben onun bunca dayagini yedigim halde, ona hala merhamet gosterip insanlik yaparken..
onun bana boyle SOGUK durmasi cok sacma..
deminde kavga ettik.. adam oyle duruyor karsimda tv izliyor.. ben diyorum "bak ne guzel degil mi (gulerek)" onunda onayini, fikrini almak istiyorum.. adam oylece duruyor karsimda, beni duymuyor..
bu hep boyle ama.. bende patladim "eeeehh yeter artik" dedim.. beni duy.. dinle..
tepkisiz durman beni cileden cikariyor.. nedir senin bu orali olmama halin..
ben duymadim seni diyor.. Birsey aliriz benim fikrimle hareket eder, bir yere gidicez dimi? nereye gidelim der? hersey de ama herseyde bana soruyor.. benden biktim bundan..
ya bir insanin hele bir erkekse bu, hic mi bir fikri, dusuncesi, ozel bir durusu olmaz hayatta ? ailesi nasil alistirmis bu adami anlamiyorum???! demek ki hic konusturmamis, yerine dusunmusler onun hep..
iste bu nedenlede ailesine olan ofkem kat be kat artiyor.. Sakin dusunmeyin lutfen " E ne guzel sana deger veriyor ki senin dusuncesini soruyor iste" bununla hicbir ilgisi yok ..
bir sorarsin, iki sorarsin.. ama bir erkegin bir fikri olmali.. herseyi bana sormak, bana yuklemek cok fazla degil mi ? ben dusunuyorum onun yerine..
o hic dusunmuyor.. herseyin sorumlusu ben oluyorum ben dusununcede.. bende istiyorum ki onun dusuncesi,fikirleri olsun.. yahu cok sey mi istiyorum ben?

Allahim bana yardim etsin.. KALAS gibi biriyle evlenmek cok zormus.. Ne olur Allahim bana yardim etsin..
sizinde esleriniz boyle midir ?
ne olacak ben ne yapmaliyim.. sahiden git gide soguyorum ben bu insandan.. bIR GULERYUZUNE hasret kaldim..

NOT: Esimin sulalesi boyle yalniz.. hepsi suratsiz, soguk.. cok zor gorursunuz gulduklerini.. :( offffffff offfffff

Bir adet KALAS da bende var bacım, yonta yonta düzeltemedim de boylu boyunca uzanıyor kanepede, elinde kumanda.

üzüldüm gercekten, bence geçmişten beri yaşananlar sizi yıpratmış doğal olarak ve artık onun her hali gözünüze batmaya başlamış...
kafanızı yumrukla ittirip yüzünüze tükürme kısmı ise çok aşağılayıcı ve gururu yok edici nitelikte bence...
Her şey gönlünüzce olsun ama sizin iyi bir tatile, şöyle bir uzaklaşıp biraz nefes almaya ihtiyacınız var bence...

üzüldüm gercekten, bence geçmişten beri yaşananlar sizi yıpratmış doğal olarak ve artık onun her hali gözünüze batmaya başlamış...
kafanızı yumrukla ittirip yüzünüze tükürme kısmı ise çok aşağılayıcı ve gururu yok edici nitelikte bence...
Her şey gönlünüzce olsun ama sizin iyi bir tatile, şöyle bir uzaklaşıp biraz nefes almaya ihtiyacınız var bence...

Aynen öyle canım
Batıyor herşeyi bana
Gururum kırılır tabi, hiçbir kadın dövülmeyi, itilip kakılmayı haketmez!
Özür diledi ağladı ama nafile
Kalp kırılıyor
İnan yinede ona karşı kinsizim. Merhametliyim..

Tatile değilde ençok beni anlayan,güldürebilen,mutlu eden birine ihtiyacım var.. Bir dost,bir arkadaş...

her erkek biraz odundur canım ama senin eşin odunluğu fazla abartmış.birde işin içinde şiddet var ki bu da çok kötü bir durum :23:umarım bir şekilde çözüm bulursun diyeceğim ama insanlar zor değişir sen eşini fazla kafana takmamaya çalış çocuğunla ailenle arkadaşlarınla mutlu olmaya çalış kendine yeni uğraşlar bul kafanı başka şeylerle meşgul et kocanı düşünüp strese girme canım hayat kısa değmez:50:

her erkek biraz odundur canım ama senin eşin odunluğu fazla abartmış.birde işin içinde şiddet var ki bu da çok kötü bir durum :23:umarım bir şekilde çözüm bulursun diyeceğim ama insanlar zor değişir sen eşini fazla kafana takmamaya çalış çocuğunla ailenle arkadaşlarınla mutlu olmaya çalış kendine yeni uğraşlar bul kafanı başka şeylerle meşgul et kocanı düşünüp strese girme canım hayat kısa değmez:50:
Hiç arkadaş yok çevremde canım .. Yalnızım.. Dün konuştuk ama suçu hep bana bağlıyor,hiç kadına el kaldırmaZmış da benim yüzümden bana vurmuş? Bu adam değişmez eminim bende usandım bıktım.

Morelim bozuk ve mutsuzum
Eskiden bu kadar değildi ama yaş ilerledikçe tuhaflaştı..
Ne kimseyle görüşüyor ne konuşuyor asosyal biri oldu çıktı..

Son düzenleme:
İlk etapta benim eşimi anlatıyor gibiydiniz. Benim eşimde sessiz soğuk yapıdadır en küçük şeyde hemen yüzü düşer ben onu güldürmeye çalışırım falan amaaa senin eşin başka türlü bişeymiş. Sana şiddet uyguluyor bu kişilik bozukluğundan başka bişey değil. Zayıflığını seni döverek bastırmaya çalışıyor sanırım. Ben eşime zor diyorum ama asıl senin işin zor Allah yardımcın olsun.

İlk etapta benim eşimi anlatıyor gibiydiniz. Benim eşimde sessiz soğuk yapıdadır en küçük şeyde hemen yüzü düşer ben onu güldürmeye çalışırım falan amaaa senin eşin başka türlü bişeymiş. Sana şiddet uyguluyor bu kişilik bozukluğundan başka bişey değil. Zayıflığını seni döverek bastırmaya çalışıyor sanırım. Ben eşime zor diyorum ama asıl senin işin zor Allah yardımcın olsun.

Âmin sağol arkadaşım
Evet çok şiddetini gördüm senin yüzünden diyor hala
Yaptığım yanlış ama doldum taştım diyor.
Ben böyle değilim bir kadına vurmamışımdır diyor.
Suçlu benim
Suçumda neden soğuksun,gülmüyorsun,beni duymuyorsun dememdir

Evet zayıf bir insan
Hemde çok zayıf
Yeni evliydik bana vurmuştu ilk kez
Üzüntüsünden bana nasıl vurmuş diye beni incitmiş diye kendi yüzüne vurdu ??? Yüzüne vuruyor kendini tartakladı ödüm koptu !!! Şok oldum

Dün bunu hatırlattım ona
Ben seni sevdiğimden yaptım nasıl sana vurdum seni acıttım diye yaptım dedi

Bir insan kendine vurur mu ya ? Sende psikolojik sorun var sadistlik bu dedim. Kendide utandı o an yüzüne vurdum ya, kekeliyor beni ikna edip yok ben iyiyim o an yanlış oldu ne alakası var vs vs .. Kabul etmiyor

Ama ben biliyorum BEN HASTA RUHLU biriyle evliyim
Buda benım imtihanım :(

Normalde sessiz sakin biri ..
Kimse soru sormasa konuşmaz
Ezik biri, tam bir davar kendide kabul ediyor
Ailesi yetiştirememiş
Kız gibi zorluğa gelemez
Hemen yılar
Ama kız kardeşleri maşallah erkek Fatma gibiler
Öyle uyanıklar ki, off yarabbim
Abilerini suya götürür susuz getirirler!!

Canım, benim eşim de senin eşinin tam tersi, ben ona göre saha sakin ve oturaklı kalıyordum. O sürekli şunu yapalım şuraya gidelim, hadi kalk hadi gel falan filan... Yorulmak nedir bilmez, çok az uyur, dolu dolu bi insandı ama ben ona yetişmekte çok zorlandım, zamanla onun hareketli hallerine ayak uydurdum, ben biraz onun gibi hareketli oldum, öyle bi hayata alıştım, o da biraz kendini frenledi, daha düşünceli ve sakin oldu ve orta yolu bulduk. Şimdi hem neşeli hem dolu dolu hem de sakin bi hayatımız var. Ama biz 2.5 yıllık evliyiz ve ikimizde mutlu olmak için çabaladık. ama sizin on yıl olmuş ve malesef arada büyük dengesizlik var eşinle, o asosyal, konuşmayan gülmeyen üstelik saygısız biri, sense enerji dolu, birlikte bir şeyler yapmak isteyen, mutlu ve hareketli bi yaşam dileyen birisin. Ama bu durumun farkında olan tek taraf sensin, eşine göre sorun yok ve bu durumu iyileştirmeyi imkansız kılıyor. Eğer ikiniz de sorunun farkında olsanız çözmek için adım atabilirsiniz ama tek kürek çeken sensin... Ama benim anladığım kadarıyla sen de eşine karşı iyice soğumuşsun, artık ona bakınca onu sevdiğini değil onun sana yaptıklarını ve yaşattıklarını düşünüyorsun. O gidince huzur buluyorum demişsin çok üzüldüm. Bazı şeyler yapı kişilik meselesidir anlayış gösteririm ama tükürmek vurmak dayak asla kabul edilecek şeyler değil. Eşinizi geçin herhngi bi insana bile doğru değil. Bu denli uçurumların olduğu bi evlilik ne kadar ağır gelir insana, omuzlarına yük üstüne yük olur. Ruhun beden yaşından daha yaşlıdır... Çok üzüldüm ben :(

Canım, benim eşim de senin eşinin tam tersi, ben ona göre saha sakin ve oturaklı kalıyordum. O sürekli şunu yapalım şuraya gidelim, hadi kalk hadi gel falan filan... Yorulmak nedir bilmez, çok az uyur, dolu dolu bi insandı ama ben ona yetişmekte çok zorlandım, zamanla onun hareketli hallerine ayak uydurdum, ben biraz onun gibi hareketli oldum, öyle bi hayata alıştım, o da biraz kendini frenledi, daha düşünceli ve sakin oldu ve orta yolu bulduk. Şimdi hem neşeli hem dolu dolu hem de sakin bi hayatımız var. Ama biz 2.5 yıllık evliyiz ve ikimizde mutlu olmak için çabaladık. ama sizin on yıl olmuş ve malesef arada büyük dengesizlik var eşinle, o asosyal, konuşmayan gülmeyen üstelik saygısız biri, sense enerji dolu, birlikte bir şeyler yapmak isteyen, mutlu ve hareketli bi yaşam dileyen birisin. Ama bu durumun farkında olan tek taraf sensin, eşine göre sorun yok ve bu durumu iyileştirmeyi imkansız kılıyor. Eğer ikiniz de sorunun farkında olsanız çözmek için adım atabilirsiniz ama tek kürek çeken sensin... Ama benim anladığım kadarıyla sen de eşine karşı iyice soğumuşsun, artık ona bakınca onu sevdiğini değil onun sana yaptıklarını ve yaşattıklarını düşünüyorsun. O gidince huzur buluyorum demişsin çok üzüldüm. Bazı şeyler yapı kişilik meselesidir anlayış gösteririm ama tükürmek vurmak dayak asla kabul edilecek şeyler değil. Eşinizi geçin herhngi bi insana bile doğru değil. Bu denli uçurumların olduğu bi evlilik ne kadar ağır gelir insana, omuzlarına yük üstüne yük olur. Ruhun beden yaşından daha yaşlıdır... Çok üzüldüm ben :(

sagol canim yorumun icin.
Bu denli uçurumların olduğu bi evlilik ne kadar ağır gelir insana, omuzlarına yük üstüne yük olur. Ruhun beden yaşından daha yaşlıdır...
demissin. dogru demissin.
ruhum zaten 100 yasinda.. ama beni disardan gorenler aa genc kiz gibisin derler..
aldanirlar gelsinde birde icime baksinlar.
kotu olan su ki, benim ailemde beni mutlu goruyor uzaktan.
oysaki bilmiyorlar aramizda ne kadar ucurumlar var..
insan ruhu cok onemli bence.
iki ruh birbirini anlamali, hissetmeli.
esim beni hissedemiyor,
hersey gorsellik degil ki? yemegin onune geliyor mu geliyor, disarda degilsin,ac degilsin, kocan calisiyor seni muhtac etmiyor ya yeter..
ama oyle degil iste.
insanim bende bayanim.

benimde sevilmeye, ilgiye ihtiyacim var.
bunu goremeyincede hayata karsi bunalimlar yasiyor insan.. icine kapaniyor.
keske benim esimde farkina varsa ne kadar ruhsuz biri oldugunun..
kendini gelistirse, degistirse.
ama kesinlikle kabul etmiyor
dedigim dedik. yok sana oyle geliyor diyor.
iste o an ben cildiriyorum! dunde yine boyle dedi.
ben agliyorum kendimi mahvediyorum
adam sessiz, sakin.

Allahim bana ve bu durumda olanlara sabirlar versin.

selamlar herkese..

Bu aralar olan birsey degil bu aslinda ama uzun zamandir da sinir patlamalari yasamaminin sebebi kocam..Guler yuzune hasretim.. inanin hasretim!!
bir insan hic mi gulmez.. onu guldurmekten, onu hayata katmaktan ben yoruldum.. o beni yordugunun farkina varamadi gitti..
koyun gibi guduyorum..
cunku goruyorum.. sonra olan bir baskasina oluyor.. Anneler bence cocuk yetistirirken bunu goze almali..
Aile secimide cok onemli.. kimbilir esimi nasil yetistirdiler ki, ceremesini ben cekiyorum!

Esim sagolsun donuk,soguk,ilgisiz,hayata karsi yenik, bikkin,icinde en ufak bir enerji bile tasimayan biri..
ona gore bunlar cok sacma.. ben inanamiyorum onun bu gamsizligina.. sok geciriyorum.
bir insan nasil arkadaslariyla konusmak,paylasim yapmak istemez.. onlari merak etmez,ozlemez..
isten gelir,birseyler icer,hemen uyur.. UYKU hastaligi var zaten.. uyuma meraklisi.. gencliginden beri boyleymis.
Enerjimi dusuren insanlar cok oldu hayatimda hepsini cikardim yasamimdan.. sezgilerim cok kuvvetlidir.. Tehlike old. hemen anliyorum cunku..
kocamda boyle iste.. Benim hayata karsi durusumu etkiliyor. enerjimi dusuruyor.. bircok kez dedim ona.. boyle olma..
hayat dolu ol.. sen daha gencsin.. nedir bu ihtiyarlar gibisin derim.. Ama kabullenmiyor..
calisma saatleri uzun ama yorulmuyorum diyor. Madem yorulmuyorsun.. nedir bu uyuklama halleri, bana karsi soguk halleri..
Ailesi yuzunden cok kavgalarimiz oldu.. bende tabi hakaret,sinir boyutuna cok tasimisimdir.. Ailesi hakkinda konuya girmek istemiyorum simdi, kendimi sinirlendirmek istemem.
ama cok haksizliklari oldu bize, esim onceden bunlari inkar edip beni cok dovmustur de..
cok dayagini yedim.. daha 4 gun once haksizca, benim ne demek istedigimi anlamadan bana vurdu.. eliyle kafami itti, yumruk yapip..
cocuklarim icin duruyorum ayakta.. kac kez ayrilmayi dusundum ama cocuklarimin boynu bukulur diye vazgectim. cunku babalarini cok seviyorlar..

Esimin cevabi ise,
ben senin yuzunden boyleyim.. sen beni boyle yaptin,...Benim fikrimce; ya ben cok ilgi gosterip onu biktirmisim ? yada esim kavga aninda agzimdan talihsizce cikan laflar yuzunden benden sogumus ... ?
ama beni oyle konusturan o ? hangi kadin ilgi istemez esinden.. sevilmek istemez.. ?
ben onun bunca dayagini yedigim halde, ona hala merhamet gosterip insanlik yaparken..
deminde kavga ettik.. adam oyle duruyor karsimda tv izliyor.. ben diyorum "bak ne guzel degil mi (gulerek)" onunda onayini, fikrini almak istiyorum.. adam oylece duruyor karsimda, beni duymuyor..
bu hep boyle ama.. bende patladim "eeeehh yeter artik" dedim.. beni duy.. dinle..
ben duymadim seni diyor.. Birsey aliriz benim fikrimle hareket eder, bir yere gidicez dimi? nereye gidelim der? hersey de ama herseyde bana soruyor.. benden biktim bundan..
ya bir insanin hele bir erkekse bu, hic mi bir fikri, dusuncesi, ozel bir durusu olmaz hayatta ? ailesi nasil alistirmis bu adami anlamiyorum???! demek ki hic konusturmamis, yerine dusunmusler onun hep..
iste bu nedenlede ailesine olan ofkem kat be kat artiyor.. Sakin dusunmeyin lutfen " E ne guzel sana deger veriyor ki senin dusuncesini soruyor iste" bununla hicbir ilgisi yok ..
bir sorarsin, iki sorarsin.. ama bir erkegin bir fikri olmali.. herseyi bana sormak, bana yuklemek cok fazla degil mi ? ben dusunuyorum onun yerine..
o hic dusunmuyor.. herseyin sorumlusu ben oluyorum ben dusununcede.. bende istiyorum ki onun dusuncesi,fikirleri olsun.. yahu cok sey mi istiyorum ben?

Allahim bana yardim etsin.. KALAS gibi biriyle evlenmek cok zormus.. Ne olur Allahim bana yardim etsin..
ne olacak ben ne yapmaliyim.. sahiden git gide soguyorum ben bu insandan.. bIR GULERYUZUNE hasret kaldim..

NOT: Esimin sulalesi boyle yalniz.. hepsi suratsiz, soguk.. cok zor gorursunuz gulduklerini.. :( offffffff offfffff

bana yorum yazdınız diye girdim baktım inanın şuan ağlıyorum uzun olmasın diye anlatmadığım değinmediğim şeyleri siz yazmışsınız çok üzüldüm benim eşim donuk soğuk ama işi gereği ofise bir bayan gelince mecburen tebessüm eder tokolaşır ben hüngür hüngür ağlarım zoraki bile olsa bana göstermiyor el kadar değerim yok boşanmak da çözüm değil ki ben boşanmış bir ailenin çocuğuyum o duygu çok zor

bana yorum yazdınız diye girdim baktım inanın şuan ağlıyorum uzun olmasın diye anlatmadığım değinmediğim şeyleri siz yazmışsınız çok üzüldüm benim eşim donuk soğuk ama işi gereği ofise bir bayan gelince mecburen tebessüm eder tokolaşır ben hüngür hüngür ağlarım zoraki bile olsa bana göstermiyor el kadar değerim yok boşanmak da çözüm değil ki ben boşanmış bir ailenin çocuğuyum o duygu çok zor

Selam arkadasim,
Aglama lutfen. uzulme.
Demek ki bu da bir imtihan.. boyle soguk,donuk,ilgisiz insanlarla evlilik yapacakmisiz..
Bosanmak tabiki cozum degil ama ben inaniyorum birgun bende hak ettigim mutlulugu gorecegim..
Ben hep yarim ve eksik hissediyorum kendimi.
karsimda bir bosluk var sanki.
konusuyorum ama bosa konusuyorum
karsindaki insanin senin ruhunu anlayamamasi, onemsememesi cok aci bir durum..
Bunu en iyi yasayan bilir.
sirf cocuklarim icin duruyorum onun yaninda.
En buyuk hatam ise, daha cocuklar yokken onun kisiligini cozememis olmam? cozseydim aninda birakip giderdim.
hatta beni ilk dovdugunde cekip gitmeye cok kararliydim, cocuklarimda yoktu o an daha..
cok direndim gidicektim.
ama ailemi dusundum.
cunku ailem derdi ki, rezil ettin bizi cumle aleme..
Ailemden destek goremezdim, cevrem adimi cikarirdi ondan kaldim yerimde..
simdide cocuklarim icin katlaniyorum bu ruhsuz evlilige..
hepsi bu..

sanada sabir dilerim. kendini uzme canim.
seni cok iyi anliyorum.

ALLAH sabır versin arkadaşım ben yapamazdım...
eşim işi yüzünden strese girdi ve 2 gün benimle konuşma ve espri yapma özelliğini kaybetti aldım karşıma eğer böyle devam ederse ben yapamam bu evde seninle dedim,sadece 2 gün dayanabildim ALLAH yardım etsin inşallah düzelir biran önce...

aynı benim eski nişanlım.o da aslan burcuydu,bi farkla benimki gezmeye tozmaya bayılırdı ama benzinden başka bir şişe suya dahi para vermemek kaydıyla:ssz:

yaklaşık 3 ay oldu ayrılalı sanki yeniden doğdum Allah ım ilgisiz kalas vurdumduymazın tekiydi üstüne bir de pintiydi eski sevgilisini unutamamıştı vsvsvsvs,aynı seninki gibi işte.
Allah sabır versin sana ben 4 ay zor sabrettim sen bir de 10 yıl:14:gamsız yaa bi kere niye hiç msjlaşmıyoruz telefon dahi açmıyosun demiştim eskiden bunlar mı vardı ki demişti ben tabi şok:50:

selamlar herkese..

koyun gibi guduyorum..

Esimin cevabi ise,

bazı insanlar herşeyi içinden yaşar canım ...eşinin huyu böyle imiş kabullenmelisin...

ALLAH sabır versin arkadaşım ben yapamazdım...
eşim işi yüzünden strese girdi ve 2 gün benimle konuşma ve espri yapma özelliğini kaybetti aldım karşıma eğer böyle devam ederse ben yapamam bu evde seninle dedim,sadece 2 gün dayanabildim ALLAH yardım etsin inşallah düzelir biran önce...

Âmin sağol
Arkamda dağ gibi bir babam olsaydı
Maddi manevi 2dk durmazdım burda
Ne yazık ki çarem yok :(

Demin babamı ve annemi aradım isyan ettim.. Bağırdım,çağırdım beni dövdüğünü söyledim. Niye destek değilsiniz dedim.. Babam ne dedi bana: aynen yazıyorum

"Kim bilir sen ne dedin ki kocan sana vurdu ? " dedim neeeee????

Kapattım üstüne teli benim kimsem yok diyerek.. Annemi aradım anlattım
"E kavga etmişsiniz normaldir sinirlenmiş vurmuş sana" dedi

Onun da suratına kapattım telefonu
Allahım sen bana yardım et
Şuam gözyaşları içinde yazıyorum bunları
Ne cahil bir annem babam var benim.. Bu bile çile çektiğimin neden olduğunu gösterir.. Birgün olsun yanımda olmadılar hep el oğlunu tuttular
Onlar tuttukça damatlarını bende düşman oldum ona
Beni kaç kere kurban ettiler kocama
Sen kurban ol ona dediler
Yani o ki;
Damatlarına öz kızından daha çok değer veriyorlar

KARAR VERDİM: boşanacağım!
Akşam gelsin konuşucam ailesine de söylesin zaten onlarda sevinir kına yaksınlar..

Son düzenleme:
Selam arkadasim,
Aglama lutfen. uzulme.
Demek ki bu da bir imtihan.. boyle soguk,donuk,ilgisiz insanlarla evlilik yapacakmisiz..
Bosanmak tabiki cozum degil ama ben inaniyorum birgun bende hak ettigim mutlulugu gorecegim..
Ben hep yarim ve eksik hissediyorum kendimi.
karsimda bir bosluk var sanki.
konusuyorum ama bosa konusuyorum
karsindaki insanin senin ruhunu anlayamamasi, onemsememesi cok aci bir durum..
Bunu en iyi yasayan bilir.
sirf cocuklarim icin duruyorum onun yaninda.
En buyuk hatam ise, daha cocuklar yokken onun kisiligini cozememis olmam? cozseydim aninda birakip giderdim.
hatta beni ilk dovdugunde cekip gitmeye cok kararliydim, cocuklarimda yoktu o an daha..
cok direndim gidicektim.
ama ailemi dusundum.
cunku ailem derdi ki, rezil ettin bizi cumle aleme..
Ailemden destek goremezdim, cevrem adimi cikarirdi ondan kaldim yerimde..
simdide cocuklarim icin katlaniyorum bu ruhsuz evlilige..
hepsi bu..

sanada sabir dilerim. kendini uzme canim.
seni cok iyi anliyorum.

küçük bir ilçede mi yaşıyorsunuz boşanmak kötü birşey değilki adınız çıkacak kadar herşeye katlanılır da şiddete çok zor ne olur dövdürmeyin kendinizi hemen hastaneye gidin bi darp raporu alın bak neler oluyor sonra sizin aranızdaki saygı sevgi de bitmiş anladığım kadarıyla beşim eşimle sizinki nerdeyse aynı ama ikimizde birbirimizi çok seviyoruz sadece soğuk diye kızıyorum ama sizin eşinizde farklı bir durum var bi evlilik danışmanı bulmanız mümkün mü

Back
X