• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Insan mi bu anlamadim.

Batsinbudunya

melek yavrum
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
826
466
23
30
Canlar konu devami gibi oldugu icin belki kapanabilir. Diger konuma yazdim ama kimse gormedi. Eve gelince konustum ben bununla kizlar. Seni midem almiyo s.ktr git dedi senin gibi kadini bilmem ne yapiyim dedi kufur etti. Cok sinirlendi bende cocugu aldim iceri giderken tuttu kolumdan cekistirdi kolum kabardi ustumdekini cekince. Cocugu da kucagina aliyorsun vuruyum da ona da gelsin diye demi serefsiz karaktersiz dedi. Dovmemi bekleme s..ktr ol git dedi. Sonra bu cikti disariya geri geldi. Bende oturma odasinda yatiyorum disaridan geldi televizyonu acti bende yatiyordum saygisiz ya bu. Neyse bu 2 saat sonra geldi bende kalktim giderken burda yat dedi bende yok dedim gectim oturma odasina arkamdan geldi yuzume dokunmaya calisti geri cekildim yuzumu kapattim. Ben oluyum de kurtul batsinbudunya dedi. Yataga cagirdi bende beni miden almiyor ya hani o kadar laftan sonra yine almaz istemiyorum dedim kapattim kapiyi. Bu ne yapmaya calisiyor kizlar ben anlamadim

Haa bu arada yazmayi unutmusum bu bana istemiyorum deyince madem oyle niye milletin yaninda soylemedin dedim ara soylicem dedi aradim yuzune kapatti mudurun. Bu gidince ben aradim geri boyle boyle oldu ben size duzelmez dedim ben sizden bi is istedim sadece digerlerinin ne ozelligi varda benim yok dedim. Sen evlisin dedi ne alakasi var evli olan bi kiz da memur dedim bisey diyemedi. Ben siginma evine gidicem dedim beni sagit tutma dedi. Hala kalmami istiyor kadin ya. Bende bundan sonra benim icin yoksunz dedim

Son düzenleme:
Canlar konu devami gibi oldugu icin belki kapanabilir. Diger konuma yazdim ama kimse gormedi. Eve gelince konustum ben bununla kizlar. Seni midem almiyo s.ktr git dedi senin gibi kadini bilmem ne yapiyim dedi kufur etti. Cok sinirlendi bende cocugu aldim iceri giderken tuttu kolumdan cekistirdi kolum kabardi ustumdekini cekince. Cocugu da kucagina aliyorsun vuruyum da ona da gelsin diye demi serefsiz karaktersiz dedi. Dovmemi bekleme s..ktr ol git dedi. Sonra bu cikti disariya geri geldi. Bende oturma odasinda yatiyorum disaridan geldi televizyonu acti bende yatiyordum saygisiz ya bu. Neyse bu 2 saat sonra geldi bende kalktim giderken burda yat dedi bende yok dedim gectim oturma odasina arkamdan geldi yuzume dokunmaya calisti geri cekildim yuzumu kapattim. Ben oluyum de kurtul batsinbudunya dedi. Yataga cagirdi bende beni miden almiyor ya hani o kadar laftan sonra yine almaz istemiyorum dedim kapattim kapiyi. Bu ne yapmaya calisiyor kizlar ben anlamadim
Psikolojik şiddet uyguluyor sözle.

önceki konunuzu bilmiyorum da bu söylenenlerden sonra neden hala o evdesiniz ?
adam dövmemi bekleme demiş küfür etmiş git demiş.. siz yatarken gelip tv açtı diye saygısız diyorsunuz..
önceki konuda dövmüştü zaten canım.. arkadaşın işi yokmuş, annesi babası yokmuş, küçük bebeği varmış. bir de sapkın mı diyim salak mı diyim bir yurt müdiresi var alıp eliyle kocasına teslim eden (konu sahibine sahip çıkıyormuş güya!)... konu çok karışık yani...

mor çatı da olumlu dönüş yapmamış konu sahibine (burasını ben de anlamadım)... konu sahibi darp raporu da almadı geçen sefer... öyle yani.. :(

önceki konuda dövmüştü zaten canım.. arkadaşın işi yokmuş, annesi babası yokmuş, küçük bebeği varmış. bir de sapkın mı diyim salak mı diyim bir yurt müdiresi var alıp eliyle kocasına teslim eden (konu sahibine sahip çıkıyormuş güya!)... konu çok karışık yani...

mor çatı da olumlu dönüş yapmamış konu sahibine (burasını ben de anlamadım)... konu sahibi darp raporu da almadı geçen sefer... öyle yani.. :KK43:
off Allah yardım etsin:dua: biran evvel kurtulsun

her kavgaya ayrı konu açmaya gerek yok. şiddet gören ama çeşitli nedenlerle/bahanelerle boşanmayan/boşanamayan bi kadınsınız işte. söyleyecek söz kalmadı. önceki konudan devam etseydiniz.

önceki konunuzu bilmiyorum da bu söylenenlerden sonra neden hala o evdesiniz ?
adam dövmemi bekleme demiş küfür etmiş git demiş.. siz yatarken gelip tv açtı diye saygısız diyorsunuz..

Bu aksam sehir disina gidiyor zaten. Evde olmayacak 1 ay bende o arada islerimi halledicem

Back
X