Insan neden bosanamaz?

MissKitty86

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2010
385
202
303
Almanya
Merhaba arkadaslar,

simdi bir kadin düsünün ki, kücük yastan ayaklari yere basan isi gücü saglam yani herhangi gibi bir cekincesi yok. Ama bu kadin senelerdir kocasindan duymadigi hakaret kalmadi, asagalama, hor görme, baskalarinin önünde kücük düsürülme hersey var. Ara sira fiziksel siddet de var. Ve bu kadin bosanamiyor neden yani niye o ilk adimi atamiyor. Nasil bosanilir zaten yani gitmeyen adam nasil gönderilir. Bunu piskolojide bir adi var mi Allah askina bu nasil bir basiret baglanmasidir. Ha birde cocugu var ve bu kadin benim. Lütfen beni kendime getirin gencligimi bu adama verdim ama bu gidisle tüm ömrüm gidecek.

Yalnizlikla basa cikamama ve yanimda ya kimse olmazsa endisesi, bir nevi cesaretsizlik denilebilir. Sizi anliyorum cunku ben de benzer seyler yasiyorum. Sanki bosanirsam devam edemeyecegim gibi geliyor. Kalmak daha kolay sanki...bilmiyorum...

Yasadıklarınızın farkındasınız ve kendinize gelememissiniz.. biz sizi nasıl getirelim Kendınıze?
Boyle gelmıs boyle gider, hayırlısı
Daha neler neler yasamadim ki. Bilmiyorum sizden ne bekliyorum. Yani bu basiret baglanmasini nasil cözerim cesaretimi nasil toplarim. Git diyorum gitmiyor ne yapabilirim.

siz bilmiyorsanız sebebini biz nasıl bilelim? Nedir sizi boşanma konusunda tedirgin eden?
Yani belki bende piskolojik bir durumdur korkaklik pisiriklik ne biliyim. Aslinda mantikli düsününce tedirgin olacak birsey yok, maddi durumum iyi evde hersey bana bakiyor tüm sorumluluk benim üstümde zaten. Yani bir eksiklik yasamayacagim ama bilemiyorum iste. Hani bazi filmler vardir insan kötü karaktere bile acir, bende ona aciyorum sanki

Siz hayatından çıkınca kötü duruma düşeceğinden mi endişe ediyorsunuz?

Tamam bunu yazan ben olsaydım diyelim ...Ne düşünürdünüz neler tavsiye edersiniz...hah işte ne geliyorsa aklınıza ilk cvp orda...

Siz hayatından çıkınca kötü duruma düşeceğinden mi endişe ediyorsunuz?
Yani düsebilir cünkü kimsesi yok. Biz yurtdisinda yasiyoruz ve ayrilirsak büyük ihtimal türkiye ye döner ama orda sil bastan zor. Zaten piskolojisi saglam degil.

Tamam bunu yazan ben olsaydım diyelim ...Ne düşünürdünüz neler tavsiye edersiniz...hah işte ne geliyorsa aklınıza ilk cvp orda...
Hayatinda bir kerede olsa kendini düsün derdim. Sana deger verse sana bunlari yapmazdi derdim. Her zaman yaninda kalacagina emin oldugu icin yapabiliyor zaten derdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…