- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi MissKitty86
-
Ne guzel iste merhamet sevgi Hersey var Icınızde tum yuk omuzlarımda zaten maddi gucumde yerinde diyorsunuzYani düsebilir cünkü kimsesi yok. Biz yurtdisinda yasiyoruz ve ayrilirsak büyük ihtimal türkiye ye döner ama orda sil bastan zor. Zaten piskolojisi saglam degil.
Psikolojik olarak dipte olduğunuz için, koca bu atsan atılmaz satsan satılmaz, çocuğumun babası, ya çocuklarımın psikolojisi bozulursa, diye diye ömrünüzü yediniz bitirdiniz. Ne için? Koskoca bir hiç.Merhaba arkadaslar,
simdi bir kadin düsünün ki, kücük yastan ayaklari yere basan isi gücü saglam yani herhangi gibi bir cekincesi yok. Ama bu kadin senelerdir kocasindan duymadigi hakaret kalmadi, asagalama, hor görme, baskalarinin önünde kücük düsürülme hersey var. Ara sira fiziksel siddet de var. Ve bu kadin bosanamiyor neden yani niye o ilk adimi atamiyor. Nasil bosanilir zaten yani gitmeyen adam nasil gönderilir. Bunu piskolojide bir adi var mi Allah askina bu nasil bir basiret baglanmasidir. Ha birde cocugu var ve bu kadin benim. Lütfen beni kendime getirin gencligimi bu adama verdim ama bu gidisle tüm ömrüm gidecek.
Siz hasta bakıcı misiniz? Kocanız la aranızdaki ilişkiyi ne iyi bu tanimliyorYani düsebilir cünkü kimsesi yok. Biz yurtdisinda yasiyoruz ve ayrilirsak büyük ihtimal türkiye ye döner ama orda sil bastan zor. Zaten piskolojisi saglam degil.
Bana kızmayın sizin profesyonel desteğe ihtiyacınız var...ordan başlayın derim...yapmazsan önür boyu bu hayatı kendine ceza gibi yaşarsın..oysa sen suçsuzsun..Hayatinda bir kerede olsa kendini düsün derdim. Sana deger verse sana bunlari yapmazdi derdim. Her zaman yaninda kalacagina emin oldugu icin yapabiliyor zaten derdim
O dana acımıyorsa,neden??Yani belki bende piskolojik bir durumdur korkaklik pisiriklik ne biliyim. Aslinda mantikli düsününce tedirgin olacak birsey yok, maddi durumum iyi evde hersey bana bakiyor tüm sorumluluk benim üstümde zaten. Yani bir eksiklik yasamayacagim ama bilemiyorum iste. Hani bazi filmler vardir insan kötü karaktere bile acir, bende ona aciyorum sanki
Mutsuzum cünkü hemde cok. Baska aileleri görünce imreniyorum benim de ailem böyle olmaliydi diyorum. Beni bizi mutlu etmek icin hic birsey yapmiyorum daha da kendi kendime yüzüm gülse moralimi bozmak icin elinden gelen herseyi yapiyor. Ayrica her zaman cok merhametli bir insandim ama ona olan sevgim kalmadiNe guzel iste merhamet sevgi Hersey var Icınızde tum yuk omuzlarımda zaten maddi gucumde yerinde diyorsunuz
Yedıgınız dayakları da goz ardı edebiliyorsunuz
Neden Bosanmak istiyorsunuz, kı sadece istiyorsunuz oylesıne.
Neden?
Iste benim destege ihtiyacim oldugunu nerden anladiniz ney bu bende ki akil almaz aptallik. Ben kendime masosist miyim neyim normal degilBana kızmayın sizin profesyonel desteğe ihtiyacınız var...ordan başlayın derim...yapmazsan önür boyu bu hayatı kendine ceza gibi yaşarsın..oysa sen suçsuzsun..
Bilmiyorum nedenini, aptalim büyük ihtimalO dana acımıyorsa,neden??
Aynen dipteyim. Hep elestirdi beni hep hic durmadan alakasiz bir sekilde baska insanlarla karsilastirdi. Ben kendimi yetersiz hissedikce daha cok caba gösterdim onun istedigi gibi olmaya calistim. Ama yetmedi. Koca bir hic icinPsikolojik olarak dipte olduğunuz için, koca bu atsan atılmaz satsan satılmaz, çocuğumun babası, ya çocuklarımın psikolojisi bozulursa, diye diye ömrünüzü yediniz bitirdiniz. Ne için? Koskoca bir hiç.
Cok cok tesekkür ederim. Aynen aynen öyle oldu. Bitirdi beni mahvetti... önerebileceginiz kitablar internet sayfalari var mi acabaEvlilik içi şiddet hakkında internetten bolca okuma yapmanızı öneririm. Belli ki psikolojik şiddet mağdurusunuz. Birçok kadınla aynı durumu yaşıyorsunuz. Eşinizin söylediklerinden dolayı hayal kırıklığı yaşıyorsunuz, öfkenizi ve üzüntünüzü kendinize yönlendiriyorsunuz. Özgüveniniz düşüyor. Eleştiriden korkar hale geliyorsunuz. Bunlar evdeki şiddetten kurtulacak gücü kendinizde bulamamanıza sebep oluyor, bu sefer aynı şeyleri yaşadıkça özgüveniniz daha da düşüyor. Fark etmiyorsunuz ama dış dünyayla baş edemeyeceğinize inanıyor beyniniz. Ev bir nebze güvenli sanıyor çünkü yaşadıklarına alışkın.
Şiddete meyilli insanlar büyük bir olay yaşamadıkça asla değişmezler. Bu kabul etmeniz gereken ilk kural. Kocanız değişmeyecek. İkinci kural da psikolojik destek almak, içinde bulunduğunuz durumu anlayabilmek için çokça okuma yapmak. Basiretiniz bağlanmış ama açılır da merak etmeyin. Algıladıklarınız bir illüzyon çünkü şu an.
basiret bağlanması 1 olur 2 olur bu basiret bağlanması değil başka bir şey.bütün bunların farkındaysanız ve boşanmıyorsanız demekki kolayınıza geliyo derim.kendinize boşanıp düzgün bir hayat kurmaktansa kocam döver de söver de amaaaan düzenim bozulmasın şimdi uğraşamam boşanmakla diyodur diye düşünürüm.böyle gelmiş böyle gider derim.Merhaba arkadaslar,
simdi bir kadin düsünün ki, kücük yastan ayaklari yere basan isi gücü saglam yani herhangi gibi bir cekincesi yok. Ama bu kadin senelerdir kocasindan duymadigi hakaret kalmadi, asagalama, hor görme, baskalarinin önünde kücük düsürülme hersey var. Ara sira fiziksel siddet de var. Ve bu kadin bosanamiyor neden yani niye o ilk adimi atamiyor. Nasil bosanilir zaten yani gitmeyen adam nasil gönderilir. Bunu piskolojide bir adi var mi Allah askina bu nasil bir basiret baglanmasidir. Ha birde cocugu var ve bu kadin benim. Lütfen beni kendime getirin gencligimi bu adama verdim ama bu gidisle tüm ömrüm gidecek.
Psikolojik destek alin, avukatlara danışın, ev bakın. O da anlasın sizin kurban olmadığınızı. Elalemin yetiştiremedigi, adam edemediği erkeklere bakmak zorunda değilsiniz.Aynen dipteyim. Hep elestirdi beni hep hic durmadan alakasiz bir sekilde baska insanlarla karsilastirdi. Ben kendimi yetersiz hissedikce daha cok caba gösterdim onun istedigi gibi olmaya calistim. Ama yetmedi. Koca bir hic icin
Bir cok kadinda var diyorsunuz yani. Bilmiyorumki nereye gitsem. Peki ayrilan kadinlar cocuklariyla nereye gidiyor. Ev tutup öyle mi gidilirGitmeyen adam nasıl gönderilir diye sormuşsunuz ya aslında bütün mesele orda. Adamın gitmesini neden bekliyorsunuz? Sizin boşanmaya niyetiniz olsa kimsenin gitmesini beklemez, kendiniz çeker gider veya adamı gönderirsiniz. Neden bilmiyorum ama bizim kadınlarımızın çoğunda boşanamama hastalığı var. Yalnızlıktan mı korkuyorlar, cesaretleri mi yok ikisi birden mi bilmiyorum. Adliyede çalışan bir arkadaşım 100 boşanma davası varsa belki 10 tanesinde kadın dava açmış demişti. Genelde erkek boşanmak istiyor da öyle boşanılıyor.
Güldürdünüz beni. Her seyi oldum hasta bakicisi da dahil olmak üzere ama karisi deger verdigi esi olamadimSiz hasta bakıcı misiniz? Kocanız la aranızdaki ilişkiyi ne iyi bu tanimliyor
Olabilir de, birsey diyemiyecem senelerdir böyle cünkübasiret bağlanması 1 olur 2 olur bu basiret bağlanması değil başka bir şey.bütün bunların farkındaysanız ve boşanmıyorsanız demekki kolayınıza geliyo derim.kendinize boşanıp düzgün bir hayat kurmaktansa kocam döver de söver de amaaaan düzenim bozulmasın şimdi uğraşamam boşanmakla diyodur diye düşünürüm.böyle gelmiş böyle gider derim.
Toplumsal baski degil ama cocugumun baskisi cok var üstümde. Ama güzel sözmüsBenim gozlemledigim genelde toplumsal baski
İsmet ozelin su sözü cok hoşuma gider
Kahrolasi bir put vardır elalem ne der diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?