- 24 Ekim 2019
- 1.390
- 7.600
- 158
- Konu Sahibi MissKitty86
-
Size ne bundan?Yani düsebilir cünkü kimsesi yok. Biz yurtdisinda yasiyoruz ve ayrilirsak büyük ihtimal türkiye ye döner ama orda sil bastan zor. Zaten piskolojisi saglam degil.
Bunu şimdi okudum ve yazdığım yorumlara kendimi yorduğum için pişman oldum.Baska bir bir ev tutsam gidemeden ikna eder beni cocugum der pismanim der yazik ediyorsun bize der ve ben gidemem
Mutlaka çocukluğunuzda babanızla ilgili bir sorununuz vardırMerhaba arkadaslar,
simdi bir kadin düsünün ki, kücük yastan ayaklari yere basan isi gücü saglam yani herhangi gibi bir cekincesi yok. Ama bu kadin senelerdir kocasindan duymadigi hakaret kalmadi, asagalama, hor görme, baskalarinin önünde kücük düsürülme hersey var. Ara sira fiziksel siddet de var. Ve bu kadin bosanamiyor neden yani niye o ilk adimi atamiyor. Nasil bosanilir zaten yani gitmeyen adam nasil gönderilir. Bunu piskolojide bir adi var mi Allah askina bu nasil bir basiret baglanmasidir. Ha birde cocugu var ve bu kadin benim. Lütfen beni kendime getirin gencligimi bu adama verdim ama bu gidisle tüm ömrüm gidecek.
Karşına lıp konuştun mu boşanamamanın tek sebebi hala seviyor olman yada bağlılığınız var alışılmışlık varMerhaba arkadaslar,
simdi bir kadin düsünün ki, kücük yastan ayaklari yere basan isi gücü saglam yani herhangi gibi bir cekincesi yok. Ama bu kadin senelerdir kocasindan duymadigi hakaret kalmadi, asagalama, hor görme, baskalarinin önünde kücük düsürülme hersey var. Ara sira fiziksel siddet de var. Ve bu kadin bosanamiyor neden yani niye o ilk adimi atamiyor. Nasil bosanilir zaten yani gitmeyen adam nasil gönderilir. Bunu piskolojide bir adi var mi Allah askina bu nasil bir basiret baglanmasidir. Ha birde cocugu var ve bu kadin benim. Lütfen beni kendime getirin gencligimi bu adama verdim ama bu gidisle tüm ömrüm gidecek.
Bazı kadınlar bu tarz erkeklerden hoşlanıyor olabilir.. illaki bı bagliligi vardır .. eyvallahi olmasa biyere kadar çeker sonra bybyMerhaba arkadaslar,
Aynen dipteyim. Hep elestirdi beni hep hic durmadan alakasiz bir sekilde baska insanlarla karsilastirdi. Ben kendimi yetersiz hissedikce daha cok caba gösterdim onun istedigi gibi olmaya calistim. Ama yetmedi. Koca bir hic icin
Yuh diyorum size. Yurtdışındasınız. Hemen bir Türk psikiyatristten yardım alıp, devlete de bildirin adamın şiddetini ve şutlattırın. Bunun Psikiatri’de bir adı var ve sizin tedavi olmanız ve tedaviyi istemeniz gerekiyor.Yani düsebilir cünkü kimsesi yok. Biz yurtdisinda yasiyoruz ve ayrilirsak büyük ihtimal türkiye ye döner ama orda sil bastan zor. Zaten piskolojisi saglam degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?