- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşanma için sebep çok.
Psikolojik şiddet
Fiziksel şiddet
Cinsel uyumsuzluk
Şiddetsiz geçimsizlik
Kafa yapılarının uymaması
Dini sebepler
Borçlar
İçki
Kumar
Aradaki bağların kopmuş olması
Birbirini aile olarak görememek
Tutkunun bitmesi
Aşırı iş düşkünlüğü
Çocukların problemleri
Daha sürer gider...
Bir nevi benim durumuma benziyor. Benim eşim borcunu benden gizliyor. Avukattan bankadan öğreniyorum hepDün bir kadın geldi..
Kadın ben eşimi seviyorum, ama beni yok sayıyor .Tüm evin yükünü omuzlarıma dayadı diyor..
Adam çalışıyormuş, ama evine bakmıyormuş..
Çocuklarıyla ilgilenmiyormuş..
Boşanmayıp da ne yapsın kadın.. =)
Buyuk mu konustun acabaEşinizi seviyorsanız ve aldatma yoksa boşanır mısınız? Sebepler ne olabilir mesela bunu çok merak ediyorum. Ben hep aldatma olmadığı sürece ve sevgi varsa boşanmam derdim ama öyle değilmiş. Dün ilk defa dilekçeleri araştırdım ve boşanmayı düşündüm bir anlık sinirle. Hatta aileler bile duydu. Şuan deniz duruldu ama ben hala o düşünceye nasıl geldim onu düşünüyorum. Ne oluyor bize böyle![]()
Belki de. BilmiyorumBuyuk mu konustun acaba![]()
Eşinizi seviyorsanız ve aldatma yoksa boşanır mısınız? Sebepler ne olabilir mesela bunu çok merak ediyorum. Ben hep aldatma olmadığı sürece ve sevgi varsa boşanmam derdim ama öyle değilmiş. Dün ilk defa dilekçeleri araştırdım ve boşanmayı düşündüm bir anlık sinirle. Hatta aileler bile duydu. Şuan deniz duruldu ama ben hala o düşünceye nasıl geldim onu düşünüyorum. Ne oluyor bize böyle![]()
neden sakliyor ki?Bir nevi benim durumuma benziyor. Benim eşim borcunu benden gizliyor. Avukattan bankadan öğreniyorum hep
o dediğinizi büyük bir tartışma sonucu bugün ben de yaptım ama eşimin kendine gelip tekrar üzerime titrediğini görünce geri adım attım , konumu takip eden bilir eşimle süt limanız ama ailesiyle bu iş nasıl gidecek bilmiyorum . bazı hatalar çoğu zaman gözardı ediliyor aslında zamanla birikiyor ve haksızlığa uğrayan tarafın dibi delik sanılan bir bardakta biriktirdiği hatalar, yanlışlar taşmaya başlayınca o an insan sevgiyi , sevilmeyi bir kenara bırakıp çekip gitmek istiyor ve maalesef artık insanlarımız eskisi kadar sabırlı olamıyor çünkü gelişen teknoloji zaman sıkıntısı yaratıyor bu da insanlarda strese neden olup insanların tahammül sınırını düşürmekte işte bu yüzden boşanma vakaları yaşanmakta.Eşinizi seviyorsanız ve aldatma yoksa boşanır mısınız? Sebepler ne olabilir mesela bunu çok merak ediyorum. Ben hep aldatma olmadığı sürece ve sevgi varsa boşanmam derdim ama öyle değilmiş. Dün ilk defa dilekçeleri araştırdım ve boşanmayı düşündüm bir anlık sinirle. Hatta aileler bile duydu. Şuan deniz duruldu ama ben hala o düşünceye nasıl geldim onu düşünüyorum. Ne oluyor bize böyle![]()
bir evliliğe yalan giriyorsa bir daha düzelmesi çok güç oluyor, bunların yanında kumar, bitmek bilmeyen borçlar, krediler işte şiddet ve aldatma olmadan da boşanmanın en büyük nedenlerinden bazıları..
saymakla bitmez ki boşanma sebepleri..
Biz 2011 de evlendik, herşeyi ikimiz alıp 2 yılda bitecek şekilde taksitlendirmiştik. Ek olarak da düğün salonu,gelinlik için 10bin tl kredi çekmiştik. Ay sonunu zor ettiğimiz günler oldu ama meğersem yine de yetişmemiş. Eşya taksitini ödemekten krediyi es geçmiş,bir kaç kredi kartı vardı(bazen onlardan harcamış) Ama hala aklım almıyor o kadar para noldu. Ben onun derdinde de değilim.Benden neden gizliyor, yüzleştirene kadar yalan söylüyor bunlar bana boşanmayı düşündürdü. Üzülmemi istemiyormuş,beni haketmiyormuş,eve yetemiyormuş,tek başına hallederim diye düşünüyormuş...neden sakliyor ki?
ya da ne yapiyor ne yiyip iciyor ne aliyor da yeni borc cikiyor...?
bosanmak yerine evin tum gelir giderlerini siz hesaplasaniz, alisverise ortak ciksaniz vs duzelmez mi acaba,
bir de esinizinki huy olmus sanirim. bu konu icin terapi dusundunuz mu?
tumuyle degismez belki ama nedenini buldugunuzda kontrol etmek de daha kolay olabilir...