• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsan neden boşanır?

Nedenini şöyle söyleyeyim geçen pazar günü ev taşıdık gel yerleşim dedim beyefendi sabahtan akşama kadar sözde kurban bakmaya gitti akşam üstü de eve erkek işçiler geldi bi arıza için gel dedim gelmedi. Gelince niye gelmedin elin adamları evde dedim çıkıp arkadaşına gitseydin dedi. 3 yaşında bi çocuğum daha var aksama kadar durmadan ev yerleştirdim yorgunluktan oluyorum dedim birde çalışıyorum haftasonu bitirelim dedim. Benim kocaman derdi bekarliktaki gibi gezip eglenememesi evlilik sorumlulugunu kaldiramiyor. Psikolojik olarak çökertti beni çok mutsuzum
Siz bunları yüzyüze konuştuğunuzda ne diyor peki? Baya zor durum sizinki de, benim eşim de evde tadilat vs olsa 40ıncı söylememde yapıyor ama gezdiği için yapmasa çok kötü kavga ederdim. Eşin çok sorumsuzmuş canım, iyi bir konuşmayı hakediyor

Yüz yüze konuşuyorum ev işlerinden bikmiş bende çalıştığım için mecbur yardım ediyo hep tembellik yapmak istiyor hamilelik zor geçiyo sorumluluk zor geldi arkadaşları ile daha mutluymusvevde mutsuz mus

Sadece sevgi bir evliligi yurutmeye yetmiyor malesef..

Insan neden bosanir.

Ilgisiz bir es varsa bosanilir.
Artik birbirinizi anlamiyorsaniz bosanilir.
Yalan dolan araya girmisse bosanilir..

Yani suan aklima gelen bunlar , tabii bunlarda cok yuksek duzeydeyse bosanilir..

Eger geecekten bosanmiyorsaniz bir anlik sinirle ailelere soylemeyin , sonradan evliliginize karisiyolar . Size bakis acilari degisiyor ..

boşanma sebebi herkese göre değişen bir durum.. kimi aldatılır,dayak yer,hakaret dinler,kaynana çeker boşanmaz kimi de sudan bahaneler bulur boşanmak ister. .kişinin duruşuna göre değişir boşanma sebebi. .benim için saygının bittiği yerde bitmeli bir evlilik mesela çünkü saygı bitince sevgide kalmaz bir süre sonra...

sadece aldatılmakla ayrılık gerçekleşseydi boşanmalar % 50 inerdi.
boşanma sebepleri okadar fazla ki başta aldatılma,dayak,psikolojık baskı,eşler arasında saygının ve sevginin bitmesi,ailelerin eşler arasına sürekli girmesi,kavga,gürültü,say say bitmez.

Neden'mi bosanilir ? Kendimden ornek vereyim su an bosanma asamasindayim arada sevgi varmiydi vardi tutku varmiydi oda vardi saygi varmiydi oda vardi !!!

LAKIN...

Psikolojik Siddet fiziksel siddet az'da olsa siddettin azi olmaz gercide, anne kuzusu, aldigi maasi benden gizlemeler, sadakatsizlik (bosanma asamasinda meydana cikti), normal doktor dururken kacak doktorlara goturme, beni baskasinin nufus cuzdaniyla doktorlara goturme sirf para vermemek icin, tehdit, santaj, hakaret, ayri konut acmama, kaynana gorumcenin bana yaptiklari zulumler, ufak bir kavgada beni evden kovmalar sonra pisman olup sirnasmalar, ozel hayatimizi annesine teyzesine varasiya kdr anlatmalar, beni asagilamalar, beni ezdirmeler, kredi kartima el koymalar benden habersiz maasimi harcalamalar, benden habersiz eve bekar arkdaslarini cagirma, beni kullanmalar, ailesinin lafina gidip yuvasini dagitmasi, ayrica onlar istemiyor diye benden vazgecmesi vsvs uzayipta gidiyor inanki arkadasim tek basina SEVGI yetmiyor karsindaki insan hayvansa yapacak bisi yok ... Allah'de otesini birak onun adaleti cok yuce ... herkes ektigini bicecektir muhakkak... kim isterki evlenip bosanmayi

Back
X