• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsan neden evlenir?

ben bir kere o kararı vermiştim ama nişanlıyken aldatılınca aniden vazgeçiverdim.şimdi de bırakın evlenmeyi hayatıma birini sokmuyorum bile.belki saçma gelecek ama gencim çok şükür güzelim işim var hayatta her istediğime sahip oldum sevgilim yada kocamda olmasın ne yapayım.ama kabul insan yanında bir nefes arıyor bazen.sevgi çok özel birşey kalp de öyle.eğer mutluysanız sevdiğiniz insanın elini hiç bırakmayın eşinz yada sevgiliniz herneyse adı.

canım senin adına çok üzüldüm kötü bir deneyim olmuş..ama o aldattı diye diğerleride aldatıcak değil..hoş bu erkeklerin çoğunun doğasında olan bişeyy.. evlenmesen bile hayatında özel bir insan olmalı bence..:1hug::sm_cool:

sizce bir kadın yada bir erkek ne düşünceler altında evlenmeye karar verir? insanı evliliğe sürükleyen sebeplerin başında yanlız kalma korkusumu geliyor acaba, aslında herzaman yanlız değilmiyiz.Sebep neolursa olsun anlaşabildiğin ve anlayabildiğin zaman evlilik bence çok güzel ya sizce?:sm_cool::enbuyukkk:

İNSAN NEDEN EVLENİR BİLİYORMUSUN CANIM YALNIZ KALMA KORKUSU FALAN DEĞİL..İNSAN SADECE YAŞADIĞI ÜLKE KURALLARINA UYMAK ,ÇOCUĞUNA MEŞRU YOLLARLA SAHİP OLMAK BİR BAKIMA ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İÇİN EVLENİR. YANİ DÜŞÜNSENİZE AVRUPA DA DOĞSAYDIK EVLENMEYE BU KADAR ŞARTLANMAZDIK BELKİDE 35-40 YAŞLARINDA HALA BİR ERKEKLE SADECE EVLİLİK DIŞI YAŞIYOR DA OLABİLİRDİK...:asigim:

Çocuklardan evlilik yorumları...

KİMİNLE EVLENECEĞİNİZE NASIL KARAR VERİRSİNİZ?

"Buna biz karar veremeyiz, Tanrı bunları önceden ayarlamıştır.
Biz de kime takılacaksak, bir gün yolda yürürken karşımıza çıkar."
Zeynep,10 yaşında.

-EVLENMEK İÇİN EN UYGUN YAŞ KAÇ OLMALI?

"Yaşla ilgisi yok, evlenmek için aptal olmak yeter"
Ali, 6 yaşında (Bizden akıllı)

- ANNENLE BABANIN ORTAK YÖNÜ NEDİR?

"İkisi de, başka çocuk istemez."
Selin, 8 yaşında.

- BİR KIZLA BİR ERKEK ÇIKTIKLARI ZAMAN NELER YAPARLAR?

"Biriyle çıkmak çok eğlenceli.. Aslında yeterince sabırla
dinleyebilirseniz, erkekler bazen güzel konuşuyorlar."
Gamze, 8 yaşında.

"İlk randevuda birbirlerine yalan söylerler. Ama bu yalanlar ikinci kez
buluşmak isteyecek kadar ilginç olmalı"
Metin, 10 yaşında

- İLK RANDEVUDAN MEMNUN KALMAZSAN NE YAPARSIN?

"Eve gidip ölü taklidi yaparım. Ertesi gün bütün gazeteleri arayıp, ben
öldüm ismimi cenaze ilanlarınıza yazar mısınız derim"
Hüseyin, 9 yaşında.

- BİRİNİ ÖPMEK HANGİ ŞARTLARDA DOĞRUDUR?

"Çok parası varsa."
Petek, 7 yaşında

"Kanunlar en az 18 yaşında olmalısınız diyor ama kanunları boş ver"
Cüneyt, 7 yaşında

"Ben öpmem. Kadınlar öpünce hemen evlenip çocuk yapmak istiyorlar.
Ben uğraşamam".
Levent, 8 yaşında

- EVLİLİK DİYE BİR ŞEY OLMASAYDI NELER OLURDU?

"Hesabını vermemiz gereken bir sürü bebek olurdu".
Murat, 8 yaşında

- BİR EVLİLİĞİ, SONSUZA KADAR SÜRDÜRMEK İÇİN NE GEREKİR?

"Kadının poposu kamyon gibi olsa da, ona çok güzelsin demek gerekir"
Hasan, 10 yaşında

sizce bir kadın yada bir erkek ne düşünceler altında evlenmeye karar verir? insanı evliliğe sürükleyen sebeplerin başında yanlız kalma korkusumu geliyor acaba, aslında herzaman yanlız değilmiyiz.Sebep neolursa olsun anlaşabildiğin ve anlayabildiğin zaman evlilik bence çok güzel ya sizce?:sm_cool::enbuyukkk:

insan neden mi evlenir evliliği çok matah bişi sanarda ondan:)
VALLA BEKARLAR ASLA EVLENMEYİN. Şidi bana belki kızanlar vardır benimkisi farklı falan diye çünkü ben öyle diordum:)

Yaşla ilgisi yok, evlenmek için aptal olmak yeter"
Ali, 6 yaşında (Bizden akıllı)

çok güldüm bu cümleye adam olacak çocuk şimdiden belli valla...
doğrumu ne dersiniz:)))

o anda herşey toz pembe görünüyor...eminimki şimdiki aklımız olsaydı kolay kolay kimse evlenmez di:))

dogru insansa seviyorsan hatta sevmek yetmez aşıksan (tabi bu duygular karşılıklı olması lazım) neden bu mükemmel adamla bir ömür beraber olmak için evet denmesin?

dışardan bize görünen neden her ne olursa olsun özünde insanın doğasından gelen aile olma içgüdüsüdür kanımca insanları evliliğe iten e bide anacım herkes evleniyo falan yani toplum böle topluma ait olma güdüsü de var tabi elimiz mahkum evlenecez.Allah bana da herkese de hayırlı,huzurlu evlillikler versin inşallah!Şeniz

Kalpler vardır sevgiyi paylaşmak için, insanlar vardır dostluğu yaşatmak için kandiller vardır kutlamak ve af dilemek için. Kandiliniz mübarek olsun.

yalnız değilsin..sevgi,çocuk vb ihtiyacını kaşılayabiliyosun en azından:))))ben aşk kadınıyımm..evlilik güzel bişey tabi yaşamasını bilene

dışardan bize görünen neden her ne olursa olsun özünde insanın doğasından gelen aile olma içgüdüsüdür kanımca insanları evliliğe iten e bide anacım herkes evleniyo falan yani toplum böle topluma ait olma güdüsü de var tabi elimiz mahkum evlenecez.Allah bana da herkese de hayırlı,huzurlu evlillikler versin inşallah!Şeniz

amin inşallah herkes aradığı mutluluğu bulur ve mutlu olur:1hug:

Sevdiğiniz kişi ile hayatı paylaşmak içindir evlilik.Ama bu hayatı herkese ilk anda toz pembe görür nedense.Zamanla anlar ki,hiçbir şeyi tek kişilik yaşayamaz insan.Öyle anlar gelir ki kendine ayıracak vakit bulamaz insan.Ama bu, kural olduğu için evlenir.Doğdun,okulun bitti,iyi bir iş belki,sonra evlenme de görelim!..Toplumun baskısını üzerinde hissedersin.Anlaşabileceğin insanı bulmak zor.İnsan karşısındakini hep kendisi gibi görmek ister.Nihayet buldum dersin evlenirsin.Bakarsın ki daha ilk günden farklılıklar ortaya çıkmaya başlar.Karşındakini kendin gibi isteme lüksüne sahip değilsindir bu saatten sonra.En güzeli karşındakini farklılıkları ile kabullenmek.Ama kadınların şu kendine has inadı yok mu kabullenmeseler de!...Lütfen bana kızmayın ben acı söylerim.(hani dostum ya!..)En güzeli seviyorum ,ölüyorum ne derse kabulüm demeden önce vakit varken,kurallarınızı koyup öyle EVET deyin

Back
X