• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsan neden evlenir?

Rabbim evliliği bizlere helal kılarak içine birçok hayırlar hasanetler,bereketler verdiği için.:kahve:

meraktan evlenir...bunca kişi evleniyor benim ne eksiğim var der ve sevdiği kişiyi buluncada hadi bizde evlenelim der..

Okuyorumda genelde evliler yorumları pişmanlıklarla dolu hehe :)) evlenmesemmi napsam :)) ama en azından legal bir şekilde çocuk dünyaya getirmek için şart .

iş çıkışları eve geldiğinde annesinin değil de benim yaptığım yemekleri yesin "ne kadar güzel olmuş eline sağlık" desin diye
benden "sevgilim" diye bahsetmesindense "karım ya da eşim" desin diye
beraberken çok eğlendiğimiz için
hayata aynı pencereden baktığımız için
aramızda cinsel bir çekim olduğu için
o koltuğa uzanıp tv izlediğinde yanına usulca sokulup tv yi beraber izlemek için :69:

Kendi adıma konuşayım,bana kimsenin veremediği huzuru verdiği ve benimde ona aynı huzuru ve sevgiyi vermek istediğim için,onun yanında uyanmak,onunla uykuya dalmak için..
Onun yanında eşi olarak gururla yürümek ve aramız kötü olsa,kavgalı olsak dahi benden sevgisini çekmeyeceğini bildiğim tek insan olduğu için..
Öyle ki ömür boyu çocuk istememe sebeplerimden biri de onu benden daha çok sevecek korkusudur..:17:
Evlilik doğru insanla yapılırsa çok güzel bir şey..Ama özgürlüğe,gezmeye tozmaya doymadan evlenilmemeli bana göre..Çünkü eşimle tek sorunum bu konuda.

ben sevdiğimle bi ömür hiç ayrılmamak için onunla aynı yastığa baş koymak için onun soyadını taşımak onun çocuklarını doğurmak ve onun hayat arkadaşı olmak için evlenicem..ben evliliği çok kutsal görüyorum sevgilikten çok farklı..kendine ait bi ev bi hayat ne kadar güzel..

Allah herkese evliliklerin en güzelini yaşamayı nasip etsin,evlilerin de evlilikleri kat kat daha güzel olsun inşallah..

sana katilıyorum evlilik Allah rızası ıcın yapılmalı en basta :nazar:

hayatımın geri kalanında mutlu olmak için evlendim ben. hiçte pişman değilim arada kızsamda küssemde sessiz sakin kaprissiz bir eşim var. tek derdim onunla ilgili aşırı aşırı aşırııııııııııııı dağınık olması okadar:69::69::69:

evli degilim
Ben beyninde kalbinde oldugum deger verip Sevip saydildigim sahiplenildigim icin:69:
aski arkadasligi özgürlügü cocuklugu cilginligi onunla yedi 24 onunla her an herseyimi paylasmak :31:basimi yastigima koydugumda onu görmek gögüsüne basimi koydugumda ona ait oldugumu bilmek tartissak bile küslüge dayanamayan kocaman yüregi oldugu icin.Beni koruyan simartan :17:gururla esim dicem:31: aile olmak vatana millete hayirli bi evlat vermek isteidigim icin :9: kisacasi mutluluguma mutluluk katmak:31::69:

Back
X