- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
Ben ilk görüşte fark bile etmedim ama eşim beni görmüş hep uzaktan izlemiş sevmiş sonra Allah nasip etti bende sevdim ve evlendik çok şükür hala eşimin yanında heyecandan bişeyler kırar dokerim elimi kolumu yanlışlıkla biyerlere çarparım eşim de alıştı heyecanlaninca bişeyler kırıp dökmeme ama şimdi askerde keşke yanımda olsa da eşyalar kırılsa
Sağol canım benimRabbim tez vakitte sağ salim kavuştursun inşallahh
Benimki o zaman pesimden kosarken asla seninle olmaz diyordum. 1 yil boyunca ugrasti durdu. Ne oldu bilmiyorum ben asla olmaz dedigim adama deli divane aşık oldum. 1 yil icinde gun sayarak evlendim.
Hala daha taklidimi yapar dalga gecer benle "isli ilmiz sini kirsi bir siy hissitmiyirim" 7 yillik evliyiz iki de cocugumuz var.
Gerçekten sesli güldüm
Bende gidip yıllarca boş boş suratına baktığım, hatta göreve gidiyor diye yazık ailesi sevgilisi ne üzülüyordur gönderirken diye düşündüğüm adama deli gibi aşık oldumkendi kendime üzülmüşüm meğer farkında olmadan
Ben ilk bulusmadan sonra dur bi kac kez daha bulusayim da oyle ayrilayim ayip olmasin cocuga demistimNolduysa o ikinci bulusmada oldu
Elimin ayagimin dolastigi bi zevat da olmustu zamaninda. Bir hayrini gormemistim
Zaten sizin durumda olmamasi da gayet doğal ilk kez karsilasmiyorsunuz. Insallah cok mutlu olursunuz
Ay canım benim ya hiç güleceğim yoktu Allah daha da mutlu etsin inşallahBenimki o zaman pesimden kosarken asla seninle olmaz diyordum. 1 yil boyunca ugrasti durdu. Ne oldu bilmiyorum ben asla olmaz dedigim adama deli divane aşık oldum. 1 yil icinde gun sayarak evlendim.
Hala daha taklidimi yapar dalga gecer benle "isli ilmiz sini kirsi bir siy hissitmiyirim" 7 yillik evliyiz iki de cocugumuz var.
Ben sadece cayır cayır yandığımı hatırlıyorum adı her geçtiğinde...
Hissettiğim buydu.
Flört etmeye başladığımızda da başından anlaşmıştık; "ciddi bir ilişki değil sadece biraz takılacağız" diye.
Aşkımız nasıl büyüdü de Rabbim gönlümüzü yumuşattı, kaderimizi birbirimize yazdı, hâla hiç kafam basmaz.
Şükürler olsun ki aklımda olmayan adam şimdi yamacımda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?