İnsan 'o' kişiyi hisseder mi ?

bence hisseder. illa o an ilk bakısta asık olmana gerek yok, bu zamanla da olabilir, veya illa o kisiyle evlendin diye o senin kaderin o kisi "o insan" diye bir sey de yok. ben de ilk basta ıy bu ne tipsiz, hobbit gibi demistim, son uc senedir her gece uyumadan once dualarımda. kader

Ben ilk görüşte fark bile etmedim ama eşim beni görmüş hep uzaktan izlemiş sevmiş sonra Allah nasip etti bende sevdim ve evlendik çok şükür hala eşimin yanında heyecandan bişeyler kırar dokerim elimi kolumu yanlışlıkla biyerlere çarparım eşim de alıştı heyecanlaninca bişeyler kırıp dökmeme ama şimdi askerde keşke yanımda olsa da eşyalar kırılsa

Rabbim tez vakitte sağ salim kavuştursun inşallahh

Benimki o zaman pesimden kosarken asla seninle olmaz diyordum. 1 yil boyunca ugrasti durdu. Ne oldu bilmiyorum ben asla olmaz dedigim adama deli divane aşık oldum. 1 yil icinde gun sayarak evlendim.

Hala daha taklidimi yapar dalga gecer benle "isli ilmiz sini kirsi bir siy hissitmiyirim" 7 yillik evliyiz iki de cocugumuz var.

Gerçekten sesli güldüm
Bende gidip yıllarca boş boş suratına baktığım, hatta göreve gidiyor diye yazık ailesi sevgilisi ne üzülüyordur gönderirken diye düşündüğüm adama deli gibi aşık oldum kendi kendime üzülmüşüm meğer farkında olmadan

Ben ilk bulusmadan sonra dur bi kac kez daha bulusayim da oyle ayrilayim ayip olmasin cocuga demistim Nolduysa o ikinci bulusmada oldu

Elimin ayagimin dolastigi bi zevat da olmustu zamaninda. Bir hayrini gormemistim

Zaten sizin durumda olmamasi da gayet doğal ilk kez karsilasmiyorsunuz. Insallah cok mutlu olursunuz

Amin çok teşekkür ederim, sizede yavrularınızla çokca mutluluklar :)

Çok asiri kararsiz ve kimseyi kolay kolay begenmeyen ben
Esimi ilk gördugumde ki gulumsemesi icimde birseyler erimisti sanki kalbim sicacik olmustu cok entrsan bir duyguydu...
Ve evlenicegim insan oldugunu hissetmistim oylede oldu uzun surmeden evlendik

Ben eşimi ilk gördüğümde oha bu ne ya Tam hayallerimdeki adam demiştim. Hatta aman o bana bakmaz kim bilir etrafında kaç tane kız demiştim. Aylar sonra o beni faceden buldu konuşmaya başladık. Bir hafta sonra herseyinle herşeyim olur musun dedi başladık. Sekiz yıldır Belki milyon kere kavga ettik hala ona bakarken hayranlığım devam ediyor.

Ay canım benim ya hiç güleceğim yoktu Allah daha da mutlu etsin inşallah

Ben' işte bu o' dememiştim ama çok etkilenmiştim ilk görüşte , gözlerine bakınca içim bi garip oluyordu bikaçkez yemeğe çıktık o da boş değildi yani :) her gece yazardı bana :) sonra bikaç şey oldu o askere gidecekti biz yapamayız dedi. Askere gidince tabiki benimde oldu biri onunda ama kısa süreli olmuş . O süreçte sadece bir defa görüştük ben ona bana karşı aynı şeyi hissedip hissetmediğini sordum hissetmiyorum dedi. . sonrada bir daha yazmadım halbuki ertesi günü doğum günüydü. Neyse askerden geldi ama ben garip bir şekilde onun gelmesini bekledim şu gün gelecek falan diye sonra bir iş yüzünden yanıma gelmesi gerekiyordu, gelince yemeğe davet ettim :)) iyi ki de etmişim :) öyle başladı kısa zamanda nişanlanıp evlendik şu an çok şükür mutluyuz , aynı zamanda birbirimize daha yeni alışıyoruz . Ama sana şunu söyleyeyim belki o kişinin olduğunu hissedemezsin ama kader seni bir şekilde ona yönlendirir çünkü nasibin o dur. Eğer nasibin değilse o kişi ne kadar zorlarsan zorla olmaz yani bu süreçte Allahtan hep hayırlısını iste Allah sana hayırlı bir eş nasip etsin inşallah :) normalde böyle şeyleri yazmam ama sana yazasım geldi çok dua et hakkınızda hayırlısı olsun gazi olmuş ne güzel o onun sınavı belkide, ona yardım etmekte senin sınavın olabilir . Olmayacaksa bir iş zorlasan da olmaz zaten unutma

Benim de öyle tam dediğin gibi cayır cayır yaktı beni bizim sonumuz belirsiz ya da yok ben göremiyorum.. Ama inşallah senin dediğin olur benim içinde

Evlenmek istediğini hissedersin ama evleneceğin kişiyi sanmıyorum evli de değilim bilemedim

Apinklady önceki konularını biliyorum ve defalarca yorum yaptım; bu konunu yeni gördüm dur hemen yorum yapayım.

aşk ve sevgi farklı şeyler ya hani. Senin ki sevgi, o arkadaşların bahsettiği aşk.

Dili tutulmak, nefes alamamak, titremek, aşk...

Sevmek, kıyamamak, şefkat duymak, sevmek işte ya bunu biliyoruz.

Ben eşime senin düğününe davet edersen gelirim yolda görürsem selam veririm ama bizden arkadaştan ote bişey olmaz demiştim
Sonra ne oldu bilmiyorum
Galiba ısrarini sevdim
Konuşmalarindan etkilendim.
Öyle bişey başima gelmedi

İlk buluşmamizdi. Bana arkadaşlık teklif etti ve ardına şunu ekledi: Teklifimi kabul etmezsen üzülmem ki demişti. 6 sene görüştük şuan evliyiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…