İnsan 'o' kişiyi hisseder mi ?

işte öyle oluyor zaten görünüşünden etkilenmek gerisi zamanla gelişiyor :)

Allah mesut etsin de kesinlikle hissedilmiyor diye bir şey yok. Bu kişiden kişiye farklılık gösterir. Siz "kesin" hissetmemiş olabilirsiniz, ama genellemeni geçerliliği pek yok

Çalıştığım iş yerinde yeniyim eşim benden bir iki hafta sonra işe girdi. Beni ilk gördüğünde demiş ne kadarda evlenilesi bir kız lakin ben hiç öyle bir şey hissetmedim. Kanka oldum onunla. Hatta beni sorguladığında hayatında biri var mı diye ben ona o zamanlar aşık olduğum erkekten bahsetmiştim. Çok sürmedi tavladı beni nasıl becerdi bilmiyorum :)

o kişiyi hissetmek diye birşey yok bence niye mi kendimden biliyorum :)) Bi ilişkim vardı ilk gördüğümde vurulmuştum adama sensin işte sennnsin evleneceğim adam kesinlikle sensin diyordum hep derdim ne seni ne de kendimi başka biriyle asla düşünemiyorum yapamam olmaz öyle derken ne mi oldu 6 yıllık birlikteliğin sonunda ilişkim bitti bitmesi için geçerli büyük sebepler de yoktu aslın da ama bitirdik :) Ve nasıl olduysa hiç üzülmedim bile pehh dedim vazgeçilmez değilmiş aslında aradan 3 yıl geçti ve ben başkasıyla birlikteyim 2 yıl oldu hatta nişanlandık nişanlımı ilk gördüğümde beğendim ama şimşekler çakmadı kıvılcım olmadı hala daha öyle tabki ki onu görünce mutlu oluyorum ama ekstrem şeyler yaşamıyorum onu ilk gördüğümde de ayy bu evleneceğim adam demedim ama şu an çok mutluyum şu 2 yıllık zaman zarfında 6 yıllık ilişkimin kat ve kat fazlasını yaşadım hala daha şimşekler çakmıyor benim için ama önceki ilişkime nazaran gerçekten sevdiğimi daha çok hissediyorum yavas ama çok emin adımlarla ilerliyorum ilişkimde çok şükür :) Yani böyle hissetmeniz gayet normal bence:)

Ben hiç hissetmedim.hatta bi görüştük ben elektrik alamadım dedim ayrıldım.6ay sora neolduysa oldu tekrar biraraya gelip körkütük aşık evlendik.bu işler nasiiip

Ben ilk görüşte aşık oldum çok değişik güzel bir hia. Tanıdıkça hoşlandığım insanlar da oldu ama hiçbirine o kadar aşık olamadım. İlk bakışta aşk bambaşka bir his tarif edilemiyor.​

Hissetmiştim. Ama ayrılırız diyordum çok güvenmiyotdum kendime. Beni 6 ay sonra kahve içmeye ikna etmişti. :) çünkü her buluşalım dediğinde utanıyordum ve kıpkırmızı okuyordum. Sonrada kendime kzııyordum saçmalama neden böyle hissediyorsun diye. Meğersem aşık olmuşum :) tabi 6 aydan sonra artık kahve içmeliyim dedim. Gittik bir kafeye önce Türk kahvesi içelim dedi. 40 yıl hatırı varmış. Benimde sende 40 yıl hatırım olsun dedi. Bir Türk kahvesi ile başlamıştık. Öyle işte canım..... Aşık olmuşum haberim yokmuş yani

Biz eşimle tanistigimizda(yani tanistirildigimizda)ilk aklima gelen eve gider gitmez arayip olmaz demekti.hatta o konusma sureci bitmek bilmedi.sebebini marak eden olursa kendisi sarisin ve ben sarisin erkeklerden hic hoslanmam.ama sonuc 14yillik evlilik 2cocuk.yanii belli olmuyor bu isler.

Hay ilahi
Demekki o ani yasamissinda senin haberin yokmus
Tm sorun cozuldu
Diger konularindan snra merak diyordum sizi. Enistemiz nasil? Duzeldimi?

Sevdicek çok iyi, daha protezler takılmadı, yaraların dikişinin biri tutmamış tekrar dikiş atıldı beklemedeyiz ama yanıklar tamamen iyileşti diyebilirim domuz yağının iyi geldiğini duyup kullandık doğruymuş, dışarı bile çıkmaya başladık haftasonu :) psikoloğa gidip geliyoruz beraber, o epey rahatlattı.. Zor ama çok çabuk alıştı o da bende, odanın televizyonuna playstation bağladık gece gündüz onunla meşgul

Bence de hisseder insan. Ben esinle tamamen tesaduf eseri tanistim. Onu ilk gordugumde sanki cok daha oncesinden taniyomusum gibi hissetmistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…