işte öyle oluyor zaten görünüşünden etkilenmek gerisi zamanla gelişiyor :)Hah aynen böyle. Yani ilk gördüğümde öyle elim ayağım dolanmadı ya da özel farklı birşey hissetmedim. Ama seviyor muyum deli gibi aşık mıyım haddimden fazla. İlk görüşte en fazla etkilenir insan gibi geliyor ha o da olmadı bende ama en fazla hoş çocuk diye düşünmüşümdür onuda hatırlamıyorum
peki ilk adımı siz attınız değil mii???
Kesinlikle hissedilmiyor. Ben esimle o da benimle vakit gecirmek icin birlikte olmaya basladik. Esimin benimle birlikte bitane daha sevgilisi varmis hatta aradan 1 1.5 ay gecti biz iyice baglandik asik olduk diger hatunla ayrilmis falan. 6. ay civari da evlenelim biz yaaa moduna girdik. simdi evliyiz SUKROLSUN bitane de masaallah Allahim bagislasin bizdigimiz var hem de tedaviyle elde ettigimiz. zor zamanlarimiz da oldu kolaylar da. ask bu illa bir anda olacak diye birsey yok.
Buarada senin yuregin kocaman askin o yurege kok salmasi zaman alir sevgiden merhametten saygidan daha milyon tane iyi duygudan kendine Yer bulacakta oooo.bosver kisilerin soyledigini sen yasadigin bak.
Çok aşık etti kendineeEşim de benim için aynısını demişş
Ayy bu arada çocukların uyku saati yazmıştın kresde öğretmensin galiba bende çocuk gelişimi okuyorum o konuda da sizinle konuşmak isterim :)Apinklady
Hay ilahi
Demekki o ani yasamissinda senin haberin yokmus
Tm sorun cozuldu
Diger konularindan snra merak diyordum sizi. Enistemiz nasil? Duzeldimi?
hiç hissetmedim hatta sapık be bu adam bundan iş çıkmaz demiştim
Ben çocukluğumdan beri derdim bununla evleneceğim diye, yıllar geçti ayarladım evlendik:) Ayrıca sizin sevginize çok saygı duyuyorum, herkes bunu yapamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?