İnsan 'o' kişiyi hisseder mi ?

rüyamda aşık olduğumuzu gördüğüm biri vardı ama kendisi tanımadığım daha önce hiç görmediğim biriydi. Bir süre sonra bir arkadaşım beni biriyle tanıştırmak istediğini söyledi ve resim gösterdi Aman allahım o da ne? Rüyamda gördüğüm çocuk. Kesin 'o' kişi bu demeler. Heyecanlar dil tutulmalar, hızlı bir şekilde buluşma ayarlamalar, karnıma giren kramplar. ve İlk buluşma fiyasko, ne o kadar heyecanla giden ben , ne de karşımdaki bişey hissedebildik. Şimdi daha önceden tanıdığım ve türlü nedenlerle uzun bir süre görüşemediğim biriyle evliyim. Çok aşık ve çok mutluyum. Bence herkesin hikayesi kendine. O duyguları hissedeceğim derken hata yapmamak lazım. Güzel bir ilişkin var. Şuan zor bir süreçten geçiyorsunuz. Kafanda bir ömür boyu onunla yapabilecekler yapamayacakların, psikolojik süreçleri vardır. Bu korkular , 'o ' kişi bu kişi değil düşüncesi oluşturabilir kafanda.İlişkinin devam ettirmeni ve sürekli olarak psikolojik destek almanı tavsiye ediyorum.

Ne guzel haberler bunlar. Cok mutlu oldum ben ama ya.
Maasallah enistemize maasallah.
Gezin tozun, insallah aydinlik gunler dahada yakinlasti ne guzel.
Hangi oyunlari oynuyor? silah oyunlari oynuyormu bilemedim. Oynuyorsa call of duty black oops 2 candir. Tavsiye ederim.

Hiç öyle hissetmedim.

Hatta hiç tipim de değildi, hoşlanmıyordum.
Sonra bir baktım o bana yapışmış, ben de normalde üstümden atarım yani istemiyorsam.
Atamadım..
Hala da atamıyorsam demek..
Bilemiyorum nasıl iş :)

O işler dendiği gibi olmuyor yani.

Ben ilk goruste asik olmadim hatta etkilenmedm hic oyle takiliriz diye dusunuyordum bes ay sonra deli gibi asik oldum yani tanidikta sevdim baglandim simdi msj atsa heyecanlaniorm gorusecegimiz zaman eli ayagim dolasiyor cok seviyorum herseyimiz cok uyumlu ama bilemem evlenirmiyiz ki

Hic hissetmemistim hatta o ilgisini belirttiginde yok daha neler demistim soranlara. hoş evlenmedik henüz benim eğitimim yüzünden ama masallah iyi gidiyor her sey :)

Bir insanı tanımadan anca fiziksel görüntüsüne biseyler hissedersin tanıdıktan sonra o kisi oldugunu hissedersin bence. :)

Bana çok saçma geliyor öyle "gördüğüm anda vuruldum" durumları. açıkçası o kisileri dinlerken de içimden "yav he he" diyorum

Son düzenleme:
Allah mesut etsin de kesinlikle hissedilmiyor diye bir şey yok. Bu kişiden kişiye farklılık gösterir. Siz "kesin" hissetmemiş olabilirsiniz, ama genellemeni geçerliliği pek yok
ben bu tarz romantik seylere pek inanmiyorum. tesekkur ederim. Allah sizi de mesut etsin

Amaaaaaannn o izmir de ben tokatta 1300 km var biraz telde konuşalım da zaten olacak iş değil diyordum
5 yıl sevgili - 1.5 yıllık da evliyim

Ilk kalbimin ağzımdan çıkacak gibi attığını, bana bir güldüğünde birinin bir bakışına eridiğimi farkettigimde 14.5 yasinda liseye yeni baslamistim 2 sene falan surdu sonunda bittti platonikti. Allahivar cocuk da benden etkilenmediginden hep arkadasca konustu hic kullanmaya calismadi bu ilk goruste hissedip yanildigim ilkti. Sonra tasindim kurtuldum okulum bitti baska okula gectim derken 17 yasindaydim. Kalp hic 17 yasindaki gibi atmaz, ilk asklar da kaybedisler de bu yasta yasanir derlerdi dogruymus. Tesadufen yolda karsilasip birbirimizden gozlerimizi alamamistik. Sonra 2-3 gun sonra alakasiz bir dukkanda karsilastik. Aklimdan atamadim ilk kez oyle hissettim 4.5 ay suren uyusturucu batagina saplanmaya ravak kalmasi, tacizler, siddetler, aldatilmalar. Kendimi odalara kitleyip icmekten ayamadigim elimde haplar kilo kayiplari gunde 2ser paket biten sigaralar. Zaman gecti atlattim suan cok sevdigim biriyle beraberim izleri bile kalmadi, tecrubeydi hepsi. Şu anki sevgilimi ilk gordugumde sadece cok yakisikli ve guvenilmez asla bana gelmeyecek bir tip oldugunu dusundum yani simsek cakmasi falan yok. Ha yanlis dusunmusum tamamen guvenilir harika ve ben bir sey yapmadan bana gelen hic uzmeyen yanimda olan biriydi. Yani o gerunce hissetmek falan hikaye. Kime ilk goruste simsekler caktirsam hayatima kibarca simsek! diyelim catti gitti. Siz eminseniz ilk goruste hissetmek.hikaye

Esimin bana ilgisi oldugunu soyleyen kisiye 'Aman Allah sahibine bagislasin Ben istemem' diyip 4 gun sonra esim teklif edince dilim tutulmus gibi kabul ettim. 3 ay gecti aradan Ben kor kutuk asik olmustum bile. Adini soylerken bile kalbim yerinden cikacak gibi oluyodu. Gozlerine bakmak mi of imkansiz bisey... Kader Boyle bisey sanirim. Aman istemem Allah sahibine bagislasin dersin sonra sahibi sen olursun iste

Not: Sahip lafi mecazen tabiki yanlis anlasilmasin..

Evet çoğunlukla öyle oluyor sanki, erkeğin sevgisi bir adım önde olmalı.

Ben şimdiye kadar hiç öyle hissetmedim . nisanliydim yine de hissetmedim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…