Sağolun, her şey gönlünüzce olsun:)Teşekkür ederim, sizede çok çok mutluluklar :)
Sevdicek çok iyi, daha protezler takılmadı, yaraların dikişinin biri tutmamış tekrar dikiş atıldı beklemedeyiz ama yanıklar tamamen iyileşti diyebilirim domuz yağının iyi geldiğini duyup kullandık doğruymuş, dışarı bile çıkmaya başladık haftasonu :) psikoloğa gidip geliyoruz beraber, o epey rahatlattı.. Zor ama çok çabuk alıştı o da bende, odanın televizyonuna playstation bağladık gece gündüz onunla meşgul
Valla ben o dediğiniz 'ahan da bu lan' duygusunu çoook defa hissettim ama hiçbiriyle evlenmedim:)
ben bu tarz romantik seylere pek inanmiyorum. tesekkur ederim. Allah sizi de mesut etsinAllah mesut etsin de kesinlikle hissedilmiyor diye bir şey yok. Bu kişiden kişiye farklılık gösterir. Siz "kesin" hissetmemiş olabilirsiniz, ama genellemeni geçerliliği pek yok
Hiç bitmesin aşkınız inşallah canımÇok aşık etti kendinee
Dünya yakışıklısı mı değil parası pulu var mı yok
Ama aşığım bilmiyorum var birşeyler çözemedim
İnşallah canım sizinde :)Hiç bitmesin aşkınız inşallah canım
Evet çoğunlukla öyle oluyor sanki, erkeğin sevgisi bir adım önde olmalı.Ben ilk gördüğümde ayrılmak üzere olduğum yürümeyen bi ilişkim vardı. Hatta şimdiki eşimle dertleşmiştim:) aşk sevgi bitmişti o ilişkimdeki kişiye karşı. Ama eşime karşıda bişey hissetmemiştim ettaımdakiler çok yakışırsınız falan dediler köşeye çekip ben saçmalamayın demiştim hiç o gözle bakmadım demiştim. Ama o söylemiş dediğiniz şeyleri heyecanlanmış konuşamamış ilk etapta ben ne kadar suskun diye düşünürken o meğer bundan dolayı öyleymiş. Sonuç olarak evlendik ama eşim hep daha çok sevdi. Fikrimi sorarsanız mutlu evliliklere bakıyorumda erkeğin daha çok sevdiği evlilikler daha sağlıklı oluyor sanki
İnşallah canım ♡İnşallah canım sizinde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?