İnsan olarak sevilmek

Aynen siz de yaşamışsınız 😂 Ben açıkça da söylemiştim hiç mi işin gücün yok nası hemen yazıyorsun diye. Araba kullanırken bile bana yazıyormuş. Şehirlerarası yolda bile bana yazmış 🤦🏼‍♀️
Yolda yazması etik değil yoluna baksın da, insanlık suçu işlemiş gibi bahsediyorsunuz ahsjskd
Sonra erkekler neden ilgisiz diye yakınmayalım valla

Ben de aynı şekildeyim öyle taktik maktik sevmem, anlamam da zaten, ben net bir insanım karşımda net , dimdik sağlam duruşlu erkek görmek isterim. Valla çıktı karşıma bir tanesi laga luga yaptı, bir aradı bir aramadı sonra dedi ki şımarma diye taktik yapıyorum. ben de attım tekmeyi tabi :halay: , 18lik kız gibi cilve yapan 40lık eşşek kadar adamı çekecek halim yok, komedi yani.

bence hiç üzülmeyin, en temizi öyle taktikli maktikli erkekle uğraşmaya koyacak boş vaktim yok zaten siz de saçma sapan tiplerle ömür tüketmeyin.

Ben de aynı şekildeyim öyle taktik maktik sevmem, anlamam da zaten, ben net bir insanım karşımda net , dimdik sağlam duruşlu erkek görmek isterim. Valla çıktı karşıma bir tanesi laga luga yaptı, bir aradı bir aramadı sonra dedi ki şımarma diye taktik yapıyorum. ben de attım tekmeyi atbi, 18lik kız gibi cilve yapan 40lık eşşek kadar adamı çekecek halim yok, komedi yani.

bence hiç üzülmeyin, en temizi öyle taktikli maktikli erkekle uğraşmaya koyacak boş vaktim yok zaten siz de saçma sapan tiplerle ömür tüketmeyin.
Yav yok artık ya şımarma diye taktik yapıyorum demek bir de bunu söylemek nedir? Öfff gerçekten taktik maktik yok bam bam bamlık olay lazım bana da😂

Yolda yazması etik değil yoluna baksın da, insanlık suçu işlemiş gibi bahsediyorsunuz ahsjskd
Sonra erkekler neden ilgisiz diye yakınmayalım valla
Bence size böyle biri hiç denk gelmemiş cidden sinir oluyor insan bir kaç aydan sonra 😂 Ne bileyim ben karşımda kendi hayatı öncelikleri olan birini istiyorum beni tanıdıkça bana öncelik vermesi bana daha samimi geliyor, çok geç yazanı da asla istemem mesela. Denge önemli. Bu arada ben taktik sevmem ve bunları ben de taktik olsun diye yapmıyorum. Cidden içimden öyle geliyor artık, erkeklerden soğudum mu nedir 😂

Bence size böyle biri hiç denk gelmemiş cidden sinir oluyor insan bir kaç aydan sonra 😂 Ne bileyim ben karşımda kendi hayatı öncelikleri olan birini istiyorum beni tanıdıkça bana öncelik vermesi bana daha samimi geliyor, çok geç yazanı da asla istemem mesela. Denge önemli. Bu arada ben taktik sevmem ve bunları ben de taktik olsun diye yapmıyorum. Cidden içimden öyle geliyor artık, erkeklerden soğudum mu nedir 😂
Tabi ki insanların kendi öncelikleri vardır yani de, şunu anlamıyorum birinden çok hoşlanmışımdır ki onu tanımak isteyim, yoksa banane elin adamı ne seviyor, neden hoşlanıyor napıyor gün içinde. E böyle heyecan duyduğum birinden gelen her mesaj benim için kıymetlidir. Telefona bakıp bildiriminden rahatsız olduğum adamdan zaten hiç hoşlanmıyorum demektir. Konuşmanın da manası yoktur bence. Ama işte bu bizim toplumumuzda mı böyle bilmiyorum azcık kibar olsan eziyorlar, ilgini belli edersin iterler, iyi davranırsın saf yerine koyarlar. Bilemedim üzülüyorum

Tabi ki insanların kendi öncelikleri vardır yani de, şunu anlamıyorum birinden çok hoşlanmışımdır ki onu tanımak isteyim, yoksa banane elin adamı ne seviyor, neden hoşlanıyor napıyor gün içinde. E böyle heyecan duyduğum birinden gelen her mesaj benim için kıymetlidir. Telefona bakıp bildiriminden rahatsız olduğum adamdan zaten hiç hoşlanmıyorum demektir. Konuşmanın da manası yoktur bence. Ama işte bu bizim toplumumuzda mı böyle bilmiyorum azcık kibar olsan eziyorlar, ilgini belli edersin iterler, iyi davranırsın saf yerine koyarlar. Bilemedim üzülüyorum
Ben herkese göre bir insan olduğunu düşünüyorum, sizin gibi seven size uygun birine denk gelmemişsinizdir belki. Eskiden ben de öyleydim, hatta hatırlıyorum sınav dönemimde bile sırf konuşalım diye 2 saat uyuduğum biri vardı. Sonra resmen küçük gördü beni, üstüne bir de kazıkları yiyince ona yaptığım tüm fedakarlıklardan tek tek pişman oldum ve erkekleri sallamamaya başladım ve bu sefer uğraşan onlar oldu garip bir şekilde, şu anda da bir ilişkim var iyi gibi bakalım 😅

Ben herkese göre bir insan olduğunu düşünüyorum, sizin gibi seven size uygun birine denk gelmemişsinizdir belki. Eskiden ben de öyleydim, hatta hatırlıyorum sınav dönemimde bile sırf konuşalım diye 2 saat uyuduğum biri vardı. Sonra resmen küçük gördü beni, üstüne bir de kazıkları yiyince ona yaptığım tüm fedakarlıklardan tek tek pişman oldum ve erkekleri sallamamaya başladım ve bu sefer uğraşan onlar oldu garip bir şekilde, şu anda da bir ilişkim var iyi gibi bakalım 😅
Çok sevindim sizin adınıza çok mutlu olursunuz umarım. Ben o kadar fedakarlık yapacak birisi değilim yalan yok ahajsjsjs sınav dönemimde kimse için 2 saat uyuyamam da, sadece istiyorum ki sağlıklı mutlu iletişim kurabildiğim birisi olsun. Taktik yapmaya gerek kalmasın. Herkes mutlu olsun. İnsan, 3-4 ay beraber vakit geçirdiği hediyeler, iltifatlar aldığı insanın kendisini aaa yanlış anladın bak biz flörtleşmiyorduk deyip enayi yerine konmasına öfkeleniyor. Ama bence de herkese göre biri vardır belki benim gibi dümdüz birisi de vardır ahsjskd

Çok sevindim sizin adınıza çok mutlu olursunuz umarım. Ben o kadar fedakarlık yapacak birisi değilim yalan yok ahajsjsjs sınav dönemimde kimse için 2 saat uyuyamam da, sadece istiyorum ki sağlıklı mutlu iletişim kurabildiğim birisi olsun. Taktik yapmaya gerek kalmasın. Herkes mutlu olsun. İnsan, 3-4 ay beraber vakit geçirdiği hediyeler, iltifatlar aldığı insanın kendisini aaa yanlış anladın bak biz flörtleşmiyorduk deyip enayi yerine konmasına öfkeleniyor. Ama bence de herkese göre biri vardır belki benim gibi dümdüz birisi de vardır ahsjskd
Bence gerçekten var ya benim çevremde ilişkisindeki tavrı bana baya baya anormal gelen bir sürü kişinin bile uzun ilişkisi var, sizin isteğiniz anormal bir istek bile değil ☺️

Ben de taktik yapmam, kacmali kovalmaali şeylerim yoktu, ne istedigim de belliydi hep. Hiç bu karakterimden dolayi sıkıntı yaşamadim. Bence sizin durum taktik yapmamakla alakali değil. Başka bir şey vardir.

Bence biraz gizem yaratmak lazım.
Erkekler herşeyini açık eden kadınlardan kaçıyor.
Yani şöyle birinden hoslandiysan dikkatini cek geri adım at eğer istiyorsa peşinden gelir istemiyorsa da kabullen üstüne gitme.
Dişi enerji peşinden gitmez erkeğin.
Dişil enerjini yükselt.
Güzel videolar var YouTube da bunlarla ilgili.
Ama şunu bil olmuyorsa zorlama.
Kişisel bakimini ihmal etme.
Bakımlı ol guzelligini ortaya çıkar.
Kendine odaklan sürekli arayış içinde olma.
Hayatın keyfini çıkar.

Keşke bulabilsem..acaba nedir o

Yani mevzu taktik yapip yapmamak değil de şu yani atiyorum X kişisi taktik yapmiyor, doğal kendi gibi ama ben sirf doğal diye onu cekici bulmuyorum hatta bazisi itici bile ama bu demek değil ki taktik seviyorum.
Y kişisi de taktik yapmiyor, doğaldir, düzdür ama o onu cekici buluyorumdur cunku dogal haliyle de cekicidir. 🤷🤷🤷

Anlatabildim mi bilmiyorum. 😂 Mevzu tatikler değil en azindan ben boyle dusunuyorum.

Bence tüm mesele iki kisinin uyumu, aralarindaki çekim. Klise tabirle elektrik :D o bir şekilde tuttu mu ister taktik yapan biri olun ister dumduz, o iliski alir yurur. Bence o anlamda kimyanizin tam olarak uyustugu biri olmamış henüz. Hani demissiniz ya biri vardı basta cok iyiydik hayallerimin erkegi sandim vs belki sizin gerçekten oyleydi ama onun icin sadece taktikti.

Bence tüm mesele iki kisinin uyumu, aralarindaki çekim. Klise tabirle elektrik :KK70: o bir şekilde tuttu mu ister taktik yapan biri olun ister dumduz, o iliski alir yurur. Bence o anlamda kimyanizin tam olarak uyustugu biri olmamış henüz. Hani demissiniz ya biri vardı basta cok iyiydik hayallerimin erkegi sandim vs belki sizin gerçekten oyleydi ama onun icin sadece taktikti.
Hayallerimdeki gibi demiştim evet sonradan anladım ben de ama birbirimize hiç uygun olmadığımızı.

Ben bir de şunu merak ediyorum mesela bu kadar taktik falan bir yere kadar okay, galiba bunu yapmaya ve öğrenmeye mecbur bırakılıyoruz,mesela siz bunların farkındasınız yapıyorsunuz sağlıklı ve uzun ilişki tecrübe edebildiniz mi peki?
Bu söylenenleri tabii ki ilişki boyunca yapmayacaksın sadece ilk etapta az olan değerlidir fikrini empoze etmek için yaparsan yaparsın. Arkadaş olarak görülmekten bahsettiğin için söyledim. Koca ilişki taktikle yürümez. Benim uzun ve sağlıklı bir ilişkim olmadı çünkü olabilecek durumlarda ben de hatalar yaptım. Hatalarım cepte gözükmek falan tarzında değildi fevri ve yanlış hareketlerim oldu. Bir diğer sebebim de ben çok zor hisseden bir insanım. Karşımdakini sahiplenemiyorum yani genelde bana çok istekli yaklaşanlara aynı istekte karşılık veremiyorum en azından enerjim beni ele veriyor ve güven sorunum var yani çok rahat edemiyorum. Bana da doğru insan denk gelmedi bence. Çaktırmadan çok kurcalayan biriyim yani sosyal medyada sürekli kızlarla takipleşmesi sorun benim için. Veya bakıyorum gecenin bi yarısı sürekli çevrimiçi vs Çok çabuk soğuyorum en ufak bi olumsuzluk görünce gözden çıkarıyorum. Aslında sevmeyi ve sevilmeyi çok istiyorum ama o kadar zor hissediyorum ki. İlişki sorumluluğu almak bana zor geliyor ve korkutuyor. Arkadaş çevremdeki kızların birine kapılıp gitmesi için ufacık bişey görmeleri yetiyor, ben çok duygusal değilim. En son lise dönemimde falan aşık olmuştum öyle diyeyim sana.

Şu yazılanları, verilen "tavsiye"leri okudukça şaşkınlıktan ağzım açık kaldı. Tam komedi vallahi. Neymiş her an görüşmeye hazır olmamalıymışsın, işin yoksa, boş boş otursan dahi işin varmış gibi davranmalıymışsın, ne kadar içinden gelse de veya müsait olsan da reddetmeliymişsin ki, bu kendine değer verdiğini gösterirmiş. :kızgın:

Ya siz kafayı mı yediniz? Erkek için kendinizi ne kadar gülünç hallere soktuğunuzu görmüyor musunuz? İçinden geldiği gibi davranan bir kadına resmen böyle değersiz oluyorsun, değerli olman için yalan söylemen, rol yapman gerek diyorsunuz. Nasıl bir saçmalık bu? Böyle davranışlara gelecek erkekten ne hayır görecek bu kız?

Güzelim sen buradaki tavsiyelere uyma boşver. Sen olduğun gibi görün hiç kimseye rol yapma. Kendini değersiz hissettiğin kimseyle de olma. Erkek için de uğraşma hiç. Ne hale geldik ya. Kadınlar erkek, erkekler kadın olmuş şu yazılan yorumlara bak saçma sapan. Kadını erkek peşinde koşturuyorlar.
Üslubunuzdan dolayı sizi yönetime bildirdim.

Şu yazılanları, verilen "tavsiye"leri okudukça şaşkınlıktan ağzım açık kaldı. Tam komedi vallahi. Neymiş her an görüşmeye hazır olmamalıymışsın, işin yoksa, boş boş otursan dahi işin varmış gibi davranmalıymışsın, ne kadar içinden gelse de veya müsait olsan da reddetmeliymişsin ki, bu kendine değer verdiğini gösterirmiş. :kızgın:

Ya siz kafayı mı yediniz? Erkek için kendinizi ne kadar gülünç hallere soktuğunuzu görmüyor musunuz? İçinden geldiği gibi davranan bir kadına resmen böyle değersiz oluyorsun, değerli olman için yalan söylemen, rol yapman gerek diyorsunuz. Nasıl bir saçmalık bu? Böyle davranışlara gelecek erkekten ne hayır görecek bu kız?

Güzelim sen buradaki tavsiyelere uyma boşver. Sen olduğun gibi görün hiç kimseye rol yapma. Kendini değersiz hissettiğin kimseyle de olma. Erkek için de uğraşma hiç. Ne hale geldik ya. Kadınlar erkek, erkekler kadın olmuş şu yazılan yorumlara bak saçma sapan. Kadını erkek peşinde koşturuyorlar.

Ne yazık ki %100 katılıyorum. Karşı taraf da bir insan, ben de bir insanım madem neden bulunmaz Hint kumaşını elde etmek için şekilden şeklie gireyim :KK51:

Bakıyorsun 2 taraf da yalnız, sevgili arıyor bir araya geleceksen gelirsin, gelmezsen de gelmezsin. Flört ettim, gülücük yaptım diye kıçını kaldırıp havallara girecek bir tiple ben zaten olmak istemem. Saçma sapna ergen tiplerle uğraşmak istemiyorum, adam gibi değer veren ve gösteren erkek istiyorum en azından benim açımdan taktikle maktikle uğraşan erkek ofsayt. Chow chow cinsi köpek mi ki bu kaçma oyunu yapınca kovalayıp arkamdan gelsin :KK51:

İlişki başında verilen taktikleri geçtik, evliler bile kapalı kutu olma, durduk yere kavga çıkarma, tirip atmayı, ilişkiyi canlı tutma gibi görüp önerilerde bulunmuş 🥴

Esimize karşı da öyle içimizden geldiği gibi davranmayalim hep bir roller taktikler. Niye yapıyoruz bunları eşimiz, sevgilimiz elimizden kaçıp gitmesin diye mi? Bazıları için hayat cidden yorucu olmalı.

tamamen erkeklerle alakalı bir problem bence. zor seviyorlar, istiyorlar ki hoşlandıkları kadın kendini geri çeksin, peşinden koştursun, süründürsün, yüzüne bakmasın, beni de flörtlerinden birine atsın falan. net olan insanları sevmiyorlar. erkeklerden ziyade bu biraz çoğu insanda var ama ilişkilerde daha ortaya çıkıyor demek ki. size şimdi soğuk olun, taktik yapın falan da diyemeyeceğim birincisi karakteriniz böyle değil, ikincisi bu şekilde de mutlu olamazsınız. umarım karşınıza sizin gibi düz ve net biri çıkar da inşallah bu defa onu friendzonelayan siz olmazsınız :)

Back
X