- 15 Eylül 2022
- 50
- 26
- 8
- Konu Sahibi zlhlivanur
-
301 sehidimizin her videolarini izledigimde ben kendime hakim olamiyorum birakin yakinlik hissetmeyi cok buyuk bir travmaydi benim icinArkadaşlarıma veya tanıdık kişilere anlatmak istemediğim için buraya yazmak istedim. Ben 2020de bir şehit haberi görmüştüm Tvde. Bu kişinin resmini görmüştüm ama unutmuştum sonra. Yani o dönem hiç takılı kalmadım. 2 sene sonra yani bu aylarda bir anda aklıma geldi bu kişinin resmine tekrar baktım ve çok tanıdık geldi sanki bir yakınımmış gibi. Nedensizce özlem hissettim sanki yakınımı kaybetmişim gibi. Çevremde belki benzeyen biri vardır ondan böyle hissetmişimdir dedim ama düşününce de benzeyen biri aklıma gelmedi. Yaşı da genç biriydi belki de ondan üzüldüm bilmiyorum ama bu ayın başından beri aklıma geliyor. Normalde yakınlarımın ya da akrabamın vefatına bile ağlamam yani kabullenirim çok derin bir duygu hissetmem bu yüzden haberde gördüğüm birinin vefatına ağlamak, sürekli resmine bakmak çok tuhaf hissettirdi. Ve bir gece uyumadan önce dua etmiştim o kişi için hem de o kişiyi rüyamda belki görebilirim diye. O gece rüyamda bire bir onu göremedim ama bir kişinin bana ondan bir hediye getirdiğini gördüm. Hediyenin ne olduğunu hatırlamıyorum. Dün gece de rüyamda bir yazı gördüm. Yazıda "O senin ağlamanı, üzülmeni onu çok düşünmeni istemiyor. Mutlu olmanı, hayatına devam etmeni istiyor" gibi birşey yazıyordu bire bir cümleleri hatırlamasam da. Ve bir kadın sesi de söylüyordu bunları. Kimine anlattığım zaman kimisi psikolojik dedi kimisi de ruhsal konulara bağladı. Kimisi de böyle bir yakınlık hissettiysen onun tanıdıklarından birine akrabasına vs. söyle bu durumu dedi. O konulara bağlayınca bazı kişiler benim de iyice kafama takıldı, düşünür oldum. Haftalardır böyle. Daha önce başına böyle birşey gelen var mı? Sizce unutmaya mı çalışayım, psikolojik birşey mi?
siz bu kisinin ismine dua toplayabilirsiniz yada bir kisiden Yasin i serif okumasini isteyip ona bagislayabilirsiniz okumayi bilmiyorsanizArkadaşlarıma veya tanıdık kişilere anlatmak istemediğim için buraya yazmak istedim. Ben 2020de bir şehit haberi görmüştüm Tvde. Bu kişinin resmini görmüştüm ama unutmuştum sonra. Yani o dönem hiç takılı kalmadım. 2 sene sonra yani bu aylarda bir anda aklıma geldi bu kişinin resmine tekrar baktım ve çok tanıdık geldi sanki bir yakınımmış gibi. Nedensizce özlem hissettim sanki yakınımı kaybetmişim gibi. Çevremde belki benzeyen biri vardır ondan böyle hissetmişimdir dedim ama düşününce de benzeyen biri aklıma gelmedi. Yaşı da genç biriydi belki de ondan üzüldüm bilmiyorum ama bu ayın başından beri aklıma geliyor. Normalde yakınlarımın ya da akrabamın vefatına bile ağlamam yani kabullenirim çok derin bir duygu hissetmem bu yüzden haberde gördüğüm birinin vefatına ağlamak, sürekli resmine bakmak çok tuhaf hissettirdi. Ve bir gece uyumadan önce dua etmiştim o kişi için hem de o kişiyi rüyamda belki görebilirim diye. O gece rüyamda bire bir onu göremedim ama bir kişinin bana ondan bir hediye getirdiğini gördüm. Hediyenin ne olduğunu hatırlamıyorum. Dün gece de rüyamda bir yazı gördüm. Yazıda "O senin ağlamanı, üzülmeni onu çok düşünmeni istemiyor. Mutlu olmanı, hayatına devam etmeni istiyor" gibi birşey yazıyordu bire bir cümleleri hatırlamasam da. Ve bir kadın sesi de söylüyordu bunları. Kimine anlattığım zaman kimisi psikolojik dedi kimisi de ruhsal konulara bağladı. Kimisi de böyle bir yakınlık hissettiysen onun tanıdıklarından birine akrabasına vs. söyle bu durumu dedi. O konulara bağlayınca bazı kişiler benim de iyice kafama takıldı, düşünür oldum. Haftalardır böyle. Daha önce başına böyle birşey gelen var mı? Sizce unutmaya mı çalışayım, psikolojik birşey mi?
Odaklanmayı deneyeceğim. Zaten hem işte çalışıyorum hem de okuyorum ama gün içinde aklıma geliyor. Sanırım böyle devam ederse dediğiniz gibi bir psikoloğa gideceğimDaha önce başına böyle bir şey gelen yokturdur büyük ihtimalle. Hassas birisiniz sanırım. Şehitlerin yeri iyidir kabirde. düşünmeyin bu kadar. kendi hayatınıza odaklanın, psikolojik destek alın isterseniz
Evet bende çünkü rüyamda görünce dua istiyor gibi yorumladım uyanınca. Ve nedense hiç kendisini bire bir göremedim rüyamda hep farklı insanlar onunla ilgili konuşuyor aracı oluyor yani. Birinin rüyada ondan bana bir hediye getirmesi, dünkü rüyamda kadının onun için üzülme, ağlamanı istemiyor vs demesi. Böyle rüyalar görünce kafama takıldı ister istemezsiz bu kisinin ismine dua toplayabilirsiniz yada bir kisiden Yasin i serif okumasini isteyip ona bagislayabilirsiniz okumayi bilmiyorsaniztandik olup da ruyada gorunce hayir istiyor derler yada dua
onun adina bir paket cocuklara bisey dagitabilirsiniz .
Yıllar önce eğitim fakültesine basladıgım ilk gün bir öğretmenin sehit haberi geldi fakultenin duyurular kısmına dustu oglen de haberlere haberi izleyince gözlerimden bosalan yasa mani olamadim. Esi komiser kendi ögretmendi esiyle beraber sehit edilmislerdi. Kabrine gittim denk geldikce o esnada ailesi ile tanıstım annesi rahatsızlandiginda ziyarete gittim hep sevgiyle karsiladilar hala da gorusuruz mesajla bile olsa; O gün bugundür hiç unutmadım kizim olsa idi o melek yuzlu sehidimin ismini vermeyi dusunuyordum... Bazen bazi insanlarla duygusal bir bag kurulabilir...Arkadaşlarıma veya tanıdık kişilere anlatmak istemediğim için buraya yazmak istedim. Ben 2020de bir şehit haberi görmüştüm Tvde. Bu kişinin resmini görmüştüm ama unutmuştum sonra. Yani o dönem hiç takılı kalmadım. 2 sene sonra yani bu aylarda bir anda aklıma geldi bu kişinin resmine tekrar baktım ve çok tanıdık geldi sanki bir yakınımmış gibi. Nedensizce özlem hissettim sanki yakınımı kaybetmişim gibi. Çevremde belki benzeyen biri vardır ondan böyle hissetmişimdir dedim ama düşününce de benzeyen biri aklıma gelmedi. Yaşı da genç biriydi belki de ondan üzüldüm bilmiyorum ama bu ayın başından beri aklıma geliyor. Normalde yakınlarımın ya da akrabamın vefatına bile ağlamam yani kabullenirim çok derin bir duygu hissetmem bu yüzden haberde gördüğüm birinin vefatına ağlamak, sürekli resmine bakmak çok tuhaf hissettirdi. Ve bir gece uyumadan önce dua etmiştim o kişi için hem de o kişiyi rüyamda belki görebilirim diye. O gece rüyamda bire bir onu göremedim ama bir kişinin bana ondan bir hediye getirdiğini gördüm. Hediyenin ne olduğunu hatırlamıyorum. Dün gece de rüyamda bir yazı gördüm. Yazıda "O senin ağlamanı, üzülmeni onu çok düşünmeni istemiyor. Mutlu olmanı, hayatına devam etmeni istiyor" gibi birşey yazıyordu bire bir cümleleri hatırlamasam da. Ve bir kadın sesi de söylüyordu bunları. Kimine anlattığım zaman kimisi psikolojik dedi kimisi de ruhsal konulara bağladı. Kimisi de böyle bir yakınlık hissettiysen onun tanıdıklarından birine akrabasına vs. söyle bu durumu dedi. O konulara bağlayınca bazı kişiler benim de iyice kafama takıldı, düşünür oldum. Haftalardır böyle. Daha önce başına böyle birşey gelen var mı? Sizce unutmaya mı çalışayım, psikolojik birşey mi?
Bende günlerdir Ceylan ve Tarık abinin oğlu özel oğlu Ata nin ölümüne ağlıyorum .. yüzünü bile görmediğim bir çocuğunArkadaşlarıma veya tanıdık kişilere anlatmak istemediğim için buraya yazmak istedim. Ben 2020de bir şehit haberi görmüştüm Tvde. Bu kişinin resmini görmüştüm ama unutmuştum sonra. Yani o dönem hiç takılı kalmadım. 2 sene sonra yani bu aylarda bir anda aklıma geldi bu kişinin resmine tekrar baktım ve çok tanıdık geldi sanki bir yakınımmış gibi. Nedensizce özlem hissettim sanki yakınımı kaybetmişim gibi. Çevremde belki benzeyen biri vardır ondan böyle hissetmişimdir dedim ama düşününce de benzeyen biri aklıma gelmedi. Yaşı da genç biriydi belki de ondan üzüldüm bilmiyorum ama bu ayın başından beri aklıma geliyor. Normalde yakınlarımın ya da akrabamın vefatına bile ağlamam yani kabullenirim çok derin bir duygu hissetmem bu yüzden haberde gördüğüm birinin vefatına ağlamak, sürekli resmine bakmak çok tuhaf hissettirdi. Ve bir gece uyumadan önce dua etmiştim o kişi için hem de o kişiyi rüyamda belki görebilirim diye. O gece rüyamda bire bir onu göremedim ama bir kişinin bana ondan bir hediye getirdiğini gördüm. Hediyenin ne olduğunu hatırlamıyorum. Dün gece de rüyamda bir yazı gördüm. Yazıda "O senin ağlamanı, üzülmeni onu çok düşünmeni istemiyor. Mutlu olmanı, hayatına devam etmeni istiyor" gibi birşey yazıyordu bire bir cümleleri hatırlamasam da. Ve bir kadın sesi de söylüyordu bunları. Kimine anlattığım zaman kimisi psikolojik dedi kimisi de ruhsal konulara bağladı. Kimisi de böyle bir yakınlık hissettiysen onun tanıdıklarından birine akrabasına vs. söyle bu durumu dedi. O konulara bağlayınca bazı kişiler benim de iyice kafama takıldı, düşünür oldum. Haftalardır böyle. Daha önce başına böyle birşey gelen var mı? Sizce unutmaya mı çalışayım, psikolojik birşey mi?
Ah evet ya ben de uzuldum ne güel bakıyorlardı.melek oldu. Tüm sehitlerimizin ruhu şad olsun. Ben de Ali ucar Emre fıstıkeken murat yatarkalkmazı özlüyorum unutamıyorumali Dündar vardı eşimin arkdaslarıydı hep iftara davet etmiştim ozaman bekarlardı anne yemeklerini özlemişiz diye nasıl dua etmişlerdi banaBende günlerdir Ceylan ve Tarık abinin oğlu özel oğlu Ata nin ölümüne ağlıyorum .. yüzünü bile görmediğim bir çocuğun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?