- Konu Sahibi zlhlivanur
-
Dua istiyor olayına inanırım dua edin ettirin hayır yapın ama bu kadar takmayınO gordugum ruyadan sonra acikcasi daha da dikkatimi cekmisti. Bir de mesela bir aksam onu dusunuyordum birden yanimdaki gece lambasi kendiliginden yanip sönmeye başladı. Yani isigi acikti ama sönecekti en son o sönmeden ben kapattım en sonunda. Tabii belki elektrikle alakalidir bilmiyorum ama sadece o gun olmustu tam da o konuyu o kisiyi dusunurken. Gece de dua etmistim hem o kisinin ruhu hem de ruyamda goreyim bir kez de olsa iletisim kurayim diye allaha dua etmistim. Ruyamda kendisini goremedim ama hizmetli gorevli gibi bir adamin bana ondan hediye getirdigini gormustum. Bir kez de vefat etmiş biriyle evlendigimi, ve yuzu gozukmeyen o kisiyle namaz kildigimi gordum ama namazda da sadece fatiha okumuştum o kadar. Çok tuhafima gitmisti bir de konuda bahsettigim son ruyayi gormustum " o senin uzulmeni, aglamani onu cok dusunmeni istemiyor" diye bir yazi gormustum. Ara ara geceleri uyaniyordum aniden gece 2'de terlemiş, titremiş bir vaziyette. Ve o aklima geliyordu. Böyle rüyalar görünce psikolojik mi yoksa diger kisilerin dedigi gibi dua falan mi etmem gerek merak ettim
Çok ilginçmiş gerçekten. normalde rüyalara hiç inanmazdım ama eskiden bazı rüyalarım gerçek çıktı bire bir. Bir de bu şehidimizle ilgili rüya görünce daha çok üstünde durdum bu konununBenzer durumu şöyle yaşadım; birkaç ay önce rüyamda kız çocuğu gördüm, babam şehit oldu şu liseye gideceğim diyordu. Detayları da var ama uzatmayacağım. Uyandığımda ne alaka diyip şehit var mı diye haberlere baktım ve o şehirde bir uzman çavuşun şehit haberi vardı. Rüyamda gördüğüm şehit olduğu il de aynıydı. Kız çocuğu da varmış.
Genellikle ben şehit olmadan önce rüyamda görüyorum, ama bu seferki beni etkiledi.
Yolum o tarafa düşerse ailesini ziyaret edeceğim inş.
Yani böyle şeyler olabiliyor, çok fazla düşünmeyin, fatiha okuyun ruhuna.
Taaaa kurtuluş savaşı, Çanakkale şehitlerinden tutun, ABD de de yaşanan 11 Eylül saldırılarına kadar pek çok insan için ağlamış ve üzülmüş biri olarak çok iyi anlıyorum sizi. Her acı ölüme, evlat kaybına, el kaybına ağlarım ben. O insanları kalbimde hissederim. Gayet insani duygular.Arkadaşlarıma veya tanıdık kişilere anlatmak istemediğim için buraya yazmak istedim. Ben 2020de bir şehit haberi görmüştüm Tvde. Bu kişinin resmini görmüştüm ama unutmuştum sonra. Yani o dönem hiç takılı kalmadım. 2 sene sonra yani bu aylarda bir anda aklıma geldi bu kişinin resmine tekrar baktım ve çok tanıdık geldi sanki bir yakınımmış gibi. Nedensizce özlem hissettim sanki yakınımı kaybetmişim gibi. Çevremde belki benzeyen biri vardır ondan böyle hissetmişimdir dedim ama düşününce de benzeyen biri aklıma gelmedi. Yaşı da genç biriydi belki de ondan üzüldüm bilmiyorum ama bu ayın başından beri aklıma geliyor. Normalde yakınlarımın ya da akrabamın vefatına bile ağlamam yani kabullenirim çok derin bir duygu hissetmem bu yüzden haberde gördüğüm birinin vefatına ağlamak, sürekli resmine bakmak çok tuhaf hissettirdi. Ve bir gece uyumadan önce dua etmiştim o kişi için hem de o kişiyi rüyamda belki görebilirim diye. O gece rüyamda bire bir onu göremedim ama bir kişinin bana ondan bir hediye getirdiğini gördüm. Hediyenin ne olduğunu hatırlamıyorum. Dün gece de rüyamda bir yazı gördüm. Yazıda "O senin ağlamanı, üzülmeni onu çok düşünmeni istemiyor. Mutlu olmanı, hayatına devam etmeni istiyor" gibi birşey yazıyordu bire bir cümleleri hatırlamasam da. Ve bir kadın sesi de söylüyordu bunları. Kimine anlattığım zaman kimisi psikolojik dedi kimisi de ruhsal konulara bağladı. Kimisi de böyle bir yakınlık hissettiysen onun tanıdıklarından birine akrabasına vs. söyle bu durumu dedi. O konulara bağlayınca bazı kişiler benim de iyice kafama takıldı, düşünür oldum. Haftalardır böyle. Daha önce başına böyle birşey gelen var mı? Sizce unutmaya mı çalışayım, psikolojik birşey mi?
Yaa sabahtan beri aklımdan çıkmıyor o nasıl bir sınanmaİzlemek istemedikçe bulur ya insanı öyle işte. Az önce twitter da bağcılardaki vahşeti gördüm. Ah canım anne evladınla sınamış seni hayat dedim ağladım.
Ben de ne olmuş bağcılarda dedim girmez olaydım yayın yasağı gelmeden önceymişYaa sabahtan beri aklımdan çıkmıyor o nasıl bir sınanma
izlemeseydim keşke videoyu gözümün önün de
Twiterda halen açık maalesefBen de ne olmuş bağcılarda dedim girmez olaydım yayın yasağı gelmeden önceymiş
Bana da kardeşim gönderdi haberi izledim şok geçirdim resmen. Sansürsüz haline denk geldim ve gece kabusum olacak kesinlikle dedim. İnsan olan insanın derdine yanıyor işte..İzlemek istemedikçe bulur ya insanı öyle işte. Az önce twitter da bağcılardaki vahşeti gördüm. Ah canım anne evladınla sınamış seni hayat dedim ağladım.
Ya kızlar ben de o videoyla ilgili bşy dicem.Yaa sabahtan beri aklımdan çıkmıyor o nasıl bir sınanma
izlemeseydim keşke videoyu gözümün önün de
Uyuşturucu ne lanet bir illet bir de o varBana da kardeşim gönderdi haberi izledim şok geçirdim resmen. Sansürsüz haline denk geldim ve gece kabusum olacak kesinlikle dedim. İnsan olan insanın derdine yanıyor işte..
Çok yakın değil ama saçları nasıl dikelmiş ve gerçek ki aşağı da gören kadınlar bağırıyor başka bir video var hatta yukardaki kadınların biri yazık nasıl müdahile edeceğini bilemiyor kova ile vurmuya çalışıyorYa kızlar ben de o videoyla ilgili bşy dicem.
Sanki gerçek değil gibi dikkatli bakınca
Kadının saçları dümdüz yüzünde kan da yok .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?