İnsan sevdiği adamdan ilerde soğuyabilir mi?

sungerbo

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
37
0
16
Ankara
17 yaşındayım . . tam 1 30 senedir nişanlıyım nişanlım 26 yaşında yaşını şimdiye kadar hiç takmamıştım ama 7 ekimde düğünüm var bir kaç yazı okudum kafam çok karıştı insan deli gibi sevdiği bi adamdan ileride hiçbişey yokken soğuyabilir mi ?

Soğuma konusuna katılmıyorum,ayrıca 9 yaş da çok fazla değil canım.Benim annemle babam arasında da 10 yaş var ve gayet uyumlular.Yalnızca evlenme yaşın biraz küçük olmuş ama,bu aşamaya geldikten sonra kafanı bulandırma bence.Herşey güzel olacakkkk

ben 23 yaşındayım ve eşim 35 yaşında ben başka sebeplerden dolayı soğudum gibi sadece son demelr kaldı tam anlamıyla soğumama...ama o başka sebepleri yaşamasaydık soğurmuydum yaş farkından dolayı onu da ikl 10 yıl anlayamayız bizim yaımız ilerleyip onların yaşlılıklarını görünce anlarız sanırım

17 yasında ben hangi üniversiteye gitsem,nasıl yükselsem,hangi mesleği seçsem diye uğraşıyordum.Elbet sevgilim vardı,evlenmek isteyende oldu,ama kaçar adımlarla gittim.

Hadi sen istedinde evlenmeyi ya ailen...hiçmi karşı çıkmadılar..
Yıl olmuş 2012,17 yaş ve evlilik..

Soğuma konusuna katılmıyorum,ayrıca 9 yaş da çok fazla değil canım.Benim annemle babam arasında da 10 yaş var ve gayet uyumlular.Yalnızca evlenme yaşın biraz küçük olmuş ama,bu aşamaya geldikten sonra kafanı bulandırma bence.Herşey güzel olacakkkk [/QUOTE]

evet bnmde öyle çok tanığım var ama onun çok görmesi gençliğinin bütün tatlılığını benden önce yaşaması benim bugünki zamanda yaşayamamamı çok etkiliyor yapmak istediğim çoğu şeyi yapamamak korkutmaya başladı beni . .

Yakaladım seniiiiii az önce ne dedimmmm ben sanaaa

Az önce ki konuda sorun yaş faktörü değildi..Konu sahibinin düşünceleri değiştiği içindi..

buarada 17 yaş....çok ama çokkk erken kendi kararlarını kendin bile mantıklı birşekilde veremessin....aranız da 9 yaş var çok değil ama sen çocuksun ve eşin olgun bir kişi....evliliğini gerçekleştirdiğin zaman sanmıyorum ki hala biz birbirimizi çok seviyoruz diyeceksin çünkü şu gerçek ki evliliklerde aşk biter yerini sevgi ve saygıya bırakır olgun bir kişilte bir çocuga nekadar saygı duyar orası tartışılır(saygı duyar derken evlilik noktasında tartışma esnasında vs vs...)

bende çok istedim okumayı aynı telaşları yaşamayı . . ama olmadı üvey babam var pursaklar fen lisesini kazandım ben servis parası veremem dedi mahallenin en pis düz lisesine yolladı beni sonra ordanda aldı ve okul hayatıma çizik çekti çok zor böyle bi adamla baş edebilmek kendi ailesinde sevmediğim bi adamla evlendirecekti beni karşı çıktım o gün tanıştım hemen geldi istedi beni nişanlım yani tatlım ben kedi istediğimi getrmeseydim bi ömür nefret ettğim bi adamla yaşayacaktım

canım tanıştığım gün beni istedi diyorsun....evleneceğin kişi bu durumları bildiği için emininm daha çok ezileceksin...nişanlın ne iş yapıyor???buarada başka adamla evlendirecekti diyorsun ve gidip biriini bulup tanışıp nişanlanıyorsun bunları yapabiliyorsan devletin kızlar için okuma kampanyaları var birsürü gidebileceğin kapı var ya sonun da ESRA EROL bile yaptı hiç mi sığınmayı hayatını kurtarmayı düşünmedin....

Üvey baba..Gerçekten zor..

Kimsenin hayatı 4 / 4 lük değil işte..Herkesin imtahanı farklı..

Okul konusunda gerçekten çok üzüldüm..İnsanın yaşadığı sıkıntılar sorunlar küçücükken birden büyütüverir seni..

Üzülme..

Ve yine söylüyorum etkilenme herkesin hayatı farklı karakterler farklı..1 tanesi sorun yaşadı diye sende yaşayacaksın diye bir şey yok yaşamayacaksın diye bir şey de yok tabi..Hayatın sana bana ne getireceğini bilmemiz mümkün değil..Dua et hayırlısını dile Hayırlısını iste..

Yakaladım seniiiiii az önce ne dedimmmm ben sanaaa

Az önce ki konuda sorun yaş faktörü değildi..Konu sahibinin düşünceleri değiştiği içindi..

anlaşamıyorum ama çoooook seviyorum düşün ankaradan 5 km gitmesine bile dayanamıyorum nefesim kesiliyo bi anda herşey çok güzeldi ama beni anlamıyo artk tartışmalar çoğaldı napcam bilmiyorum ayrılamıyorumda

hayr tanştğm gün istemedi babam bnu dediği gün istemeye geldi sadece haa okuma kampanyaları falan hikaye beni okula göndermediler kaçtım okula gittim babam polisi almış derste aldılar beni polislerle bir daha o çok sevdğim okula gidemedim polise yalvardım ifademi alırlarken yurda gönderin bişey yapın ama o eve göndermeyin die salaklık yaptım senn neyine eve döndüğümde babamdan yediğim dayak yanıma kar kaldı

Son düzenleme:
Ya kıyamam fen liseli kazanmışsın akıllı kızmışın yardım eli uzatan olurdu ama kısmet böyleymiş.Üvey baba elinden kaçmışın belli haklısın bu hususta kendi evind esevebileceğin biiryle yaşarsın bari..Mutluluklar dilerim ..Ama okumayıda elden bırakma eşinde destekler umarım evde çalşarak güzel bir ünv kazanabilirsin.

Hımmm..Ne konuda anlaşamıyorsunuz..

Sevmek çoooook güzel bir şey ama maalesef bazen sevginin bile yeterli olmadı zamanlar olabiliyor..Bu 10 yaş büyük biri ile de olsa aynı yaşda da olsan 5 yaş da olsa olabilir..Kader bilemezsin bilemeyiz..

evliliğe son bir ay galiba bekar son zamanlarını farklı geçrmek istiyo ama gittiği yerler 1 buçuk senedir adını duymadığım ama şimdi görüştüğü insanlar ürkütüyo beni ya evlenincede devam ederse beni koca bi evde şimdi ki kadar yalnız bırakırsa istemedğim kişilerle bu kadar sık görüşürse korkuyoruum ve evet sıkıştırıyorum alışmasını istemiyorum oraya gtme bunla konuşma gidersen şöle olur böyle olur derken benden uzaklaştı ve aslında o alışmasın derken ben ona oraya buraya gitme demeye alıştım . .

ya ben anlamıyorum babanızı polise verebilirsiniz beni okula gondermiyorlar diye neden bunu yapmadınız hem bu adamın bunu yapmaya hakkı yok anneniz hic bi karsı cıkamıyor ben kendi öz babamdan hayatımdan dayak yemedim üvey nasil atabiliyor yazılarin tamamını okuyamadim ama 17 yaşında evlenilir mi seviyor musunuz bilmiyorum ama genede cok erken babanızdan kacmak için evleniyorsaniz ben sizin yerinizde olsam reşit oldugum an çalışırım okurum bi şekilde kendim geçinirim kocaya güveniyorsaniz hiç güvenmeyin çünkü bir okul mezunu olmazsaniz kocaniz sizi ezer ve istediginiz an evden gidemezsiniz boşanamazsiniz çünkü ayaklariniz üzerinde duramazsiniz ne gercek ailenizin nede üvey babanızın sizi okutmamak gibi bir hakkı yok

Anladım canım..En doğru şey bir gün gel kahve içelim de gidin bir cafe..Benim endişelerim korkularım var seninle paylaşmak istiyorum de ve konuyu sakin sakin anlat..Seni sıkmak üzmek istemiyorum ama korkularımdan dolayı da kendime hakim olamıyorum de..Güzelce anlat derdini..Ama sakin bir şekilde hesap sormak gibi değil..Emin ol sürekli aynı şeyleri tekrar etmekten daha etkili olacaktır..

inanmıyorum ya ne evliliği yasa bak 16 yasında nisanlanmıssın su an senin daha önemki meselellerin olmalı

Bu soru anneannemin bir sözünü aklıma getirdi.

"Sevgi sevgiyle kalsa tavuk civciviyle kalırdı" derdi rahmetli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…