İnsan sevdiğini yerden yere vururmuş..

Bence doğru değil, insan sevdiğini yerden yere vurmaz, el üstünde tutar opuyorumnanaktan

Oldu canım!!!!:ecrin_bebek:
Vur,kır,dök!!
"Aaaaaa çok seviyorum nazım geçiyor sana" de!
Bana çok ters valla..
Çok yakın bir arkadaşım; "sen en yakınımsın,anlarsın beni" diyerek tek bir hareketi ile öyle kırdı ki beni..
Anında bitirdim samimiyeti..
Yemişim böyle dostluğu,sevgiyi..:umursamaz:

insan sevdiği insanı yerden yere vururcaksa o sevdiği değildir zaten böyle şeylere inanmıyorum seven insan sevdiğini incitmeye korkar öbür türlü sevgide eksik olsun yanii

halı mıyım ayol ben..
ohh ne ala..

yerden yere vurarak kıracağı kalbim ona atmaz benim..

bence de doğru değil.insan sevdiğini el üstünde tutar, yerden yere vurmaz.gözünden sakınır.

sanırım bu söz eleştirmek anlamında kullanılıyor, fiziksel bir şiddetten bahsedilmiyor.. yani yanlış birşey yaptığında veya hatalı davrandığında seviyorum diye onu kayırmam, çat çat söylerim manasında.. o da yine iyiliğini istediğim için, sevdiğimden, doğruyu bulsun, eksiğini tamamlasın diye..
biraz sert bir tutum ama pek de yanlış değildir belki de..

kaydirigubbakcemile5 budur

eleştiri yapıcı olmalı; hele ki insanın en çok da sevdiği insanlara kırılabileceği göz önüne alınırsa...

insanlar bazen nefret ettiği patronuna bile mecburi nazik davranırken sevdiği insanı niye yerden yere vursunki......kırmamak için elinden geleni yapar insan sevdiğini yerden yere vurur lafı en büyük yalandır.

Bu sözden nefret ediyorum çünkü eşim bana herşeyi söyler ondan sonrada seni sevdiğim için söylüyorum der, bende böyle söyleyeceksen sevme be adam diyorum sevme, benim hakaretlerede böyle seviilmeyede ihtiyacım yok. ama anlayan nerede?

bazen öfkemi en sevdiğime kusarım bağırıp çağırıp içimi rahatlatırım.. sonra geçer.. o kişi de annem kime kızsam neye kızsam bir o anlar beni... ama ona asla hakaret etmem... onu yerden yere vurmam ben sadece içimdeki fırtınayı anlatırım.

kendi aşık olduğu kişinin bu tarz tepkisi karşısında gerçeklerden kaçış olarak denebilecek bi kaçış sözü kesinlikle

banada ters bi düşünce.ne sewdiğim insanı ne dier sewdiklerimi.sewgilimi ,arkadaşlarımı ,dostlarımı. onları incitmkten korkarımm.onlar bana aynı hassasiyeti göstermiosa sewdiklerimin arasında yerleri olmaz zatenn.illaki tartışmalar atışmalar olur.ama bu yerden yere wurma boyutunda olmazz.kimseye yapmam.bana yapılmasınada izin wermem lmaz:

İnsan sevdiğine kıyamaz ,ona bişey olsun kendine olmuş gibi üzülür.zaten insana en son zarar verecek sevdiğidir.

Ya cok yakınbir arkadasım.. Cocuk kızı mahfediyor kız deli gibi asık ama anlatamıyorum neymiş efendim sevdiği için yapıyormuş resmen köle yaptı kızı böyle sevgi batsın ! bu yüzden sormak istedim benim düsüncem mi yanlıs acaba diye. Cok haklısınız kızlar insan sevdiğinin göz yasına kıyamazkiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…