Insan sevgilisiyle derdini paylaşmaz mı?

Atesbocegii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2020
450
218
33
26
Erkek arkadaşım bir derdi, sıkıntısı olduğunda hiçbir şekilde benimle paylaşmaz. Bazen kötü hissediyorum böyle yaptığı zamanlarda. Yıllardır tanıyorum onu ama böyle yaptığı zamanlarda acaba beni kendine yakın görmüyor mu ben onun sevgilisiyim insan sevgilisine anlatır şeklinde düşünüyorum. Mesela dün gece bir durum paylaşmıştı bir cümle yazıyordu sonunda da tek başınasın yazıyordu. Ben de yanıt verdim değilsin ben de varım diye. Bu farklı biraz dedi. Nezaketen de olsa güzel bir karşılık beklerdim dedim. Var olduğunu biliyorum ama sıkıntılar fazla demiş. Böyle yapınca kendinden uzaklaştırıyor beni sıkıntısı olabilir insanın ama karşısındakini de incitmez. Ben böyle bir mesaj alsaydım daha güzel bir yanıt verirdim. Ne hali varsa görsün moduna girdim ya.

Bence paylaşır ve paylaşmalı da.
Ancak burada da,dışarıda da görüyorum bazı insanlar "sevgilim/eşim ayrı,dostum/arkadaşım ayrı" diyorlar.
Belki sevgilin de seni dost olarak değil de sadece sevgili olarak görüyordur.

Erkek arkadaşım bir derdi, sıkıntısı olduğunda hiçbir şekilde benimle paylaşmaz. Bazen kötü hissediyorum böyle yaptığı zamanlarda. Yıllardır tanıyorum onu ama böyle yaptığı zamanlarda acaba beni kendine yakın görmüyor mu ben onun sevgilisiyim insan sevgilisine anlatır şeklinde düşünüyorum. Mesela dün gece bir durum paylaşmıştı bir cümle yazıyordu sonunda da tek başınasın yazıyordu. Ben de yanıt verdim değilsin ben de varım diye. Bu farklı biraz dedi. Nezaketen de olsa güzel bir karşılık beklerdim dedim. Var olduğunu biliyorum ama sıkıntılar fazla demiş. Böyle yapınca kendinden uzaklaştırıyor beni sıkıntısı olabilir insanın ama karşısındakini de incitmez. Ben böyle bir mesaj alsaydım daha güzel bir yanıt verirdim. Ne hali varsa görsün moduna girdim ya.
Sizden sakladığı bir durum yada anlatamayacağı bir derdi var demek ki. Bilirim bu hareketleri.

Bence paylaşır ve paylaşmalı da.
Ancak burada da,dışarıda da görüyorum bazı insanlar "sevgilim/eşim ayrı,dostum/arkadaşım ayrı" diyorlar.
Belki sevgilin de seni dost olarak değil de sadece sevgili olarak görüyordur.
Peki bu normal bir davranış mi ve ben bunun üzerine napmalıyım neden böyle davrandığını sormalı miyim

Peki bu normal bir davranış mi ve ben bunun üzerine napmalıyım neden böyle davrandığını sormalı miyim
Söyledim ya;
kimine göre normal kimine göre değil.
Adamın niyeti kötü değilse,sevginden şüphen yoksa karakteri böyleymiş dersin.
Ben olsam çoktan sorardım,şimdiye kadar neden sormadın ki?

Söyledim ya;
kimine göre normal kimine göre değil.
Adamın niyeti kötü değilse,sevginden şüphen yoksa karakteri böyleymiş dersin.
Ben olsam çoktan sorardım,şimdiye kadar neden sormadın ki?
Sordum birkaç kere önceden anlatmayı sevmiyorum gibi bir seyler söyledi. Ama yine böyle yapınca bilmiyorum beni elinin tersiyle itiyormus gibi hissettim. Ben de varım deyip güzel şeyler yazıyorum ama ondan aynı sıcaklığı göremiyorum

Sordum birkaç kere önceden anlatmayı sevmiyorum gibi bir seyler söyledi. Ama yine böyle yapınca bilmiyorum beni elinin tersiyle itiyormus gibi hissettim. Ben de varım deyip güzel şeyler yazıyorum ama ondan aynı sıcaklığı göremiyorum
Sevgisi,ilgisi,saygısı bitmiş olabilir mi?
İnsan hisseder.

Bilmiyorum hep böyleydi artık anlamıyorum konuşacağım bu şekilde gelecek dusunemeyeceğimi belirteceğim kendisi de bir gelecek düşünüyorsa değiştirecek bu huyunu
Madem hep böyleyse olduğu gibi kabul etmelisin.
Huy değiştirmek kolay mı?

Peki sizce bu ilişki böyle devam eder mi? Sizin karşınızda böyle biri olsa ilişkiye önem vermediğini mi düşünürdünüz?
Herkesin ilişki dinamiği farklı.
Sen başından beri böyle dedin,demek ki bile bile devam etmişsin.
Ben olsam baştan zaten istemezdim böyle ilişki.

Herkesin ilişki dinamiği farklı.
Sen başından beri böyle dedin,demek ki bile bile devam etmişsin.
Ben olsam baştan zaten istemezdim böyle ilişki.
Biraz önce aradı konuştuk biraz ben kimseye anlatmam annem babam da olsa dedi. Ailesiyle ilgili sıkıntıları varmış depresyona girmiş gibi konuşuyordu böyle zamanlarda hiç kimse iyi gelmiyor bana her şeyden sıkıldım seninle alakası yok seninle sorunum yok benim kendi içimde sorunlarım var dedi ay ben de sıkıldım ya bu ne böyle

Back
X