Insan sevgilisiyle derdini paylaşmaz mı?

Anlatmaması bir yana dursun insta gibi bir platformda sizi de zan altında bırakıyor tek başınasın falan.. insan kırmaktan az çekinir. Aşırı değersizlştirmiş sizi.

bu adamla gelecek olmaz.
Demek ki ben hayatında onem arz etmiyorum benim varlığım da sana iyi gelmiyorsa diyecek bir şeyim yok istediğin kadar yalnız kalabilirsin dedim

Anlatmaması bir yana dursun insta gibi bir platformda sizi de zan altında bırakıyor tek başınasın falan.. insan kırmaktan az çekinir. Aşırı değersizlştirmiş sizi.

bu adamla gelecek olmaz.
Iyi gününde de kötü gününde de yanında olmaya çalışıyorum ama bir gün bana iyi ki varsın demedi biraz önce telefonda konuştuk bunalıma girmiş gibi konuşuyor sanki bi tek kendi derdi var. Whatsapta durumda beni görünce geziyor gülüyor beni aramıyor deme öyle gözüküyorum ben dedi. Çok sıkıldım bu yaşta ne bu kadar dert dedim. Ben sana iyi gelmiyor muyum dedim kimse bana iyi gelmiyor dedi sonra kapattık telefonu istediğin kadar yalnız kalabilirsin üstüne düşmem şu saatten sonra dedim ne hali varsa görsün

Benimki de böyle. Sorsan her şeyi benim. Birkaç kez dedim kapalı kutu gibisin hiçbir şeyini anlatamıyorsun diye. Ben de sizin gibi üzülüyorum beni kendisine yakın görmüyor diye.
Üzülünce canım sıkkın olunca yalnız kalmak istiyorum diyor. Alt metin olarak kendi sorunlarımla seni de üzmek istemiyorum demek istiyor olabilir diye düşündüm ben de. Çünkü ben elimden bir şey gelmeyince o üzgün olunca dibi görüyorum psikolojik olarak. Belki sizinki de öyledir. Sizi korumak istiyordur.

Biraz önce aradı konuştuk biraz ben kimseye anlatmam annem babam da olsa dedi. Ailesiyle ilgili sıkıntıları varmış depresyona girmiş gibi konuşuyordu böyle zamanlarda hiç kimse iyi gelmiyor bana her şeyden sıkıldım seninle alakası yok seninle sorunum yok benim kendi içimde sorunlarım var dedi ay ben de sıkıldım ya bu ne böyle
Her ikiniz de değişiksiniz.
Adam anlatmak istemiyorsa zorlamaya gerek yok.
Artık heyecan bittiyse herkes yoluna bakmalı.
Bu şekilde depresyon hikayeleri sıkıcı.
Niye zorluyorsun,onu anlamadım.

Her ikiniz de değişiksiniz.
Adam anlatmak istemiyorsa zorlamaya gerek yok.
Artık heyecan bittiyse herkes yoluna bakmalı.
Bu şekilde depresyon hikayeleri sıkıcı.
Niye zorluyorsun,onu anlamadım.
Yok zorlanıyorum artık saygı duyuyorum demek ki anlatmak istemiyor. Arkadaşım belki ailesiyle gerçekten sorunu büyüktür üstüne gitme yalnız kalmak istiyorsa kalsin ama bana ne senin derdinden gibi de davranma. Yanında olduğunu hissetsin yeter dedi.

Yok zorlanıyorum artık saygı duyuyorum demek ki anlatmak istemiyor. Arkadaşım belki ailesiyle gerçekten sorunu büyüktür üstüne gitme yalnız kalmak istiyorsa kalsin ama bana ne senin derdinden gibi de davranma. Yanında olduğunu hissetsin yeter dedi.
Benimki de böyle. Sorsan her şeyi benim. Birkaç kez dedim kapalı kutu gibisin hiçbir şeyini anlatamıyorsun diye. Ben de sizin gibi üzülüyorum beni kendisine yakın görmüyor diye.
Üzülünce canım sıkkın olunca yalnız kalmak istiyorum diyor. Alt metin olarak kendi sorunlarımla seni de üzmek istemiyorum demek istiyor olabilir diye düşündüm ben de. Çünkü ben elimden bir şey gelmeyince o üzgün olunca dibi görüyorum psikolojik olarak. Belki sizinki de öyledir. Sizi korumak istiyordur.
Kusura bakmayın ama aranızda güvenli bağlanma yok 🤦🏻‍♀️
İnsanın sevgilisi gerçekten aşık olduğu kişiyse ve ilerisi için de planları varsa her derdini anlatır. Böyle ıssız adam tripleri kesinlikle sağlıksız bir ilişki olduğunu gösteriyor.

Huyu böyle karakteri böyle diyebilirsiniz. İlerde evlenirseniz yine bu duruma katlanabilecekmisiniz? Arkadaşları ile ailesi ile uzun uzun konuşmalar, iki güne bir akşam dertleşmeye gitmeler, bütçeme karışma borç benim borcum veya yatırım benim yatırımım demeler...
Ben hiç çekemem böyle kapalı kutu. Size de hiç tavsiye etmem.
Hayat arkadaşı demek asla bu değil.

Bilmiyorum olabilir babasıyla alakalı bir sorunmus babasından zaten baya çekinen biri ve evlilik düşünüyoruz ailesiyle tanıştım beyaz eşya aldık borç altına girdi acaba onunla mı alakalı seyler diye düşünüyorum

Kusura bakmayın ama aranızda güvenli bağlanma yok 🤦🏻‍♀️
İnsanın sevgilisi gerçekten aşık olduğu kişiyse ve ilerisi için de planları varsa her derdini anlatır. Böyle ıssız adam tripleri kesinlikle sağlıksız bir ilişki olduğunu gösteriyor.

Huyu böyle karakteri böyle diyebilirsiniz. İlerde evlenirseniz yine bu duruma katlanabilecekmisiniz? Arkadaşları ile ailesi ile uzun uzun konuşmalar, iki güne bir akşam dertleşmeye gitmeler, bütçeme karışma borç benim borcum veya yatırım benim yatırımım demeler...
Ben hiç çekemem böyle kapalı kutu. Size de hiç tavsiye etmem.
Hayat arkadaşı demek asla bu değil.
Benimki ailemle de böyleyim ben kimseye bir şey anlatmam gerek duymam derdimi anlatmayı dedi. İleride aynı eve girince bu yüzden çok sorun yaşarız bunu hiç düşünmüyor musun dedim evlilik farklı simdi farklı diyor neyi farklıysa.

Benimki ailemle de böyleyim ben kimseye bir şey anlatmam gerek duymam derdimi anlatmayı dedi. İleride aynı eve girince bu yüzden çok sorun yaşarız bunu hiç düşünmüyor musun dedim evlilik farklı simdi farklı diyor neyi farklıysa.
Tabi ki evlilik farklı ama sevgililik de evliliğin fragmanı. Şimdi anlatmayan evliyken hiç anlatmaz. Erkeklerin en çok kaçtığı şey eşinin dırdırıdır. Ama bekarken alıştırmazsan evlenince bu konuları hep başkalarıyla konuşur.
İnatlaşma anlat diye ama devam ederse yavaş yavaş yoluna bak derim.

Tabi ki evlilik farklı ama sevgililik de evliliğin fragmanı. Şimdi anlatmayan evliyken hiç anlatmaz. Erkeklerin en çok kaçtığı şey eşinin dırdırıdır. Ama bekarken alıştırmazsan evlenince bu konuları hep başkalarıyla konuşur.
İnatlaşma anlat diye ama devam ederse yavaş yavaş yoluna bak derim.
İnatlaşmam ama o da anlatmaz zaten ne yapsam da karışmayacağim her şey olacağına varır

Babamla alakalı dedi. Babasından çekinen biri zaten bilmiyorum ne oldu. Böyle zamanlarda ona karşı nasıl davranmamı önerirsiniz?
Üsteledikçe daha çok içe kapanır. Sonra sinirlenir sorup duruyorsun diye. Bir başka gün kendiliğinden anlatması gerektiğini düşünüp anlatır. O yüzden hiç üstelemeyin anlatmıyorsa konuyu değiştirin. Şevkatle yaklaşmaya çalışmayın paylaşımlarına çünkü en kadar ilgi gösterirseniz o kadar geriye çeker

Üsteledikçe daha çok içe kapanır. Sonra sinirlenir sorup duruyorsun diye. Bir başka gün kendiliğinden anlatması gerektiğini düşünüp anlatır. O yüzden hiç üstelemeyin anlatmıyorsa konuyu değiştirin. Şevkatle yaklaşmaya çalışmayın paylaşımlarına çünkü en kadar ilgi gösterirseniz o kadar geriye çeker
Kendi haline bırakayım öyleyse. O beni ne kadar istiyorsa yanında o kadar olayım. Anlatacağını da hiç düşünmüyorum ama sormayacağım artık sıkıldım depresyonlu hallerinden ona yaklaşmaya çalıştıkça itiyor beni.

Boyle biriyle evlilik düşünmek ne kadar mantıklı sizce? Böyle davranışlar gördükçe gelecek planlı düşünemiyorum.

Bilmiyorum olabilir babasıyla alakalı bir sorunmus babasından zaten baya çekinen biri ve evlilik düşünüyoruz ailesiyle tanıştım beyaz eşya aldık borç altına girdi acaba onunla mı alakalı seyler diye düşünüyorum
Olabilir. Belki ailesine karşı dolduruşa gelme, düşman kesilme diye anlatmıyor. Sen yine de anlayışlı ol. Belli ki zor bir dönemden geçiyor. Ben şahsen yalan söylediğini, sana sorunluyum diyip ufaktan ayrılmaya çalıştığını düşünmüyorum.

Sevgiliden sevgiliye değişir. Ben eskiden tırnağım kırılsa anlatirdim, ailem hakkında arkadaşlarım hakkında, içinde bulunduğum durumlar hakkında gerçekten her haberi olurdu sevgililerimin, bir nevi en yakın arkadaş olurduk.
Ama zamanla gördüm ki bu gerçekten kötü bir şey, kendini o kadar açmanın kimseye bir faydası yok. Özellikle ailenle ilgili konularda.
Bu nedenle son beş - altı yıldır asla ayrıntılı bir şekilde derdimi paylasmam. Hatta şimdiki sevgilim 4 yıldır hayatımda (ara ara hayatımda) ,daha anne ve babamın adını bile bilmez:)
Yani bence söylememesi o kadar da kötü bir şey değil.
Duyup da ne yapacan? Can sıkıcı bir şey anlatsa mesela ailesiyle ilgili,şimdiden onlara karsi dolmandan başka ne işine yarayacak?

Sevgiliden sevgiliye değişir. Ben eskiden tırnağım kırılsa anlatirdim, ailem hakkında arkadaşlarım hakkında, içinde bulunduğum durumlar hakkında gerçekten her haberi olurdu sevgililerimin, bir nevi en yakın arkadaş olurduk.
Ama zamanla gördüm ki bu gerçekten kötü bir şey, kendini o kadar açmanın kimseye bir faydası yok. Özellikle ailenle ilgili konularda.
Bu nedenle son beş - altı yıldır asla ayrıntılı bir şekilde derdimi paylasmam. Hatta şimdiki sevgilim 4 yıldır hayatımda (ara ara hayatımda) ,daha anne ve babamın adını bile bilmez:)
Yani bence söylememesi o kadar da kötü bir şey değil.
Duyup da ne yapacan? Can sıkıcı bir şey anlatsa mesela ailesiyle ilgili,şimdiden onlara karsi dolmandan başka ne işine yarayacak?
Tabii size de hak veriyorum dedikleriniz doğru hiç bu yönden bakmamıştım. Ben sadece anlatamadığı için beni kendine yakın görmediğini düşündüm. Babasından gerçekten çekinen biri buna şahit oldum babasi çok otoriter ailenin üzerinde hakimiyet kurmuş durumda. Dur daha neler çıkacak dedi bana bugün konuşma içerisindeyken dedi anlamadım 🤷‍♀️

Olabilir. Belki ailesine karşı dolduruşa gelme, düşman kesilme diye anlatmıyor. Sen yine de anlayışlı ol. Belli ki zor bir dönemden geçiyor. Ben şahsen yalan söylediğini, sana sorunluyum diyip ufaktan ayrılmaya çalıştığını düşünmüyorum.
Evet ayrılmak istese ayrılırdı bu kadar uzatmazdı hazır bahanesi de varken beklemezdi. Ben bana uzak durduğunu beni kendine yakın görmediğini düşündüm. Bundan sonra anlatması için ısrar etmeyeceğim. Kendi haline bırakacağım yalnız kalmak istiyorsa da kalsın elimden daha fazlası gekmez

Back
X