İnsan sevmediği biriyle neden evlenir?

Sonbahar 35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2015
909
393
53
23 yasindaydm onu tanıdığımda. .genceciktim hayallerim vardı..ertelediklerim. .onun için vazgeçtiklerim. .

Beni çok sevdiğini düşünüyordum ama her şey yalanmis. .koca bir yalan..çok kötü bir şekilde terkedildm hala bosanamiyorum. .para vermemek için direniyor iki sene olacak ...hala bitmedi..

Kendimi kötü hissediyorum suan 30 yaşındayım. .yaşama sevincim elimden alınmış gibi..

Küçük yer burası ..girdim ise ama orada da talihsizlik yaşadım elimden geleni yaptikca ters gitti bir şeyler. .babam ara ara kızıyor ağır sözleri oluyor. .ve cok kiriliyorum. .ne aile hayatında ne iş hayatında başarılı olamadım. .arkadaşlarım evlendi ve mutlular islerini de oturttular. .bekar olanların da memuriyeti var..

Ama bn hiç ilerleyemedim çok üzülüyorum. .Otel muhasebesinde çalışacaktım babam istemedi orayı. .bir şey de diyemiyorsun moral bozuyor. .öyle bir hal arkadaşlar. .siz de olmasanız kimseye de anlatamıyorum. .iyi ki varsınız. .

Hayatımı çaldı gitti...bir gün pişman olup da arasa en azından ferahlardim. .geri dönüşü yok asla yok ama pişman olmasını yürekten istiyorum. .

Sevmeden evlendi işini gücünü oturttu sonra da bıraktı gitti..mutluluk kurabilir mi sizce ?...

Bu vebal ile burda mutlu olsa öte dünyada öder bedelini, siz üzülmeyin..

Evlilik sevdiğin ile bile zor olabiliyor bazen, sevmeden hiç olacak şey değil.
Karaktersizlik olabilir, mantık evliliği yapmıştır ama aşksız olamadığını anlamış olabilir veya şeytanın aklına gelmeyen cinsten bir planı olabilir... Değişir neden evlendiği...

Umarım en kısa zamanda boşanır kurtulursunuz, hiçbirşey için geç değil, bakarsınız bir gün herşey yoluna girivermiş.

onu boşverin de siz mutlu olun inşallah
boşanma sürecinde misiniz yoksa aynı evde misiniz?
babanızın evindeyseniz şu an biraz değişikliğe ihtiyacınız var gibi hiç yok büyüklerden teyzeniz halanız yalnız yaşayan biraz yanına gitseniz bir süre..

Onu attık Allaha havale edin ve siz kendi hayatınız bakın yaşınız dağa genç yapacağınız bir ömür var önümüzde gerekirse psikolojik yardım alın artık koca kadın oldunuz ailenizde biraz arka planda kalsın ne iş yapmak istiyorsanız onu yapın
İnşallah bundan sonrası için çok mutlu olursunuz hayat, hayaller sizden yana olsun

Bir an önce memur olmak için çalışmalara başlamalısın, söylenme ve hayatının kontrolünü eline al acilen.. Hiç vakit kaybetmemelisin. Yapman gerekenleri listele. Zorunda kalmadıkça evden kimseyle kavga etme. Seninle ilgili konuşulan odalardan uzaklaş ve baktın baban söyleniyor, uzaklaş kısa bi süre konuşma onunla. Sadece kendi bildiğine odaklanmalısın. Bazıları yola geç başlar. Hiçbir şey kaybetmedin. Sadece yolunu değiştiriyorsun. Kendini mutsuz ederek bu cümlelerle hiçbir yere varamazsın. Eğer eline sağlam bir iş alırsan, gün gelip tepen attığında, vurup kapıyı çıkmaya gücün olur. .

Eger size haksiz bi yere bisey yaptiysa Rabbim zaten cezasini verir siz orasini hic dert etmeyin. Siz kendi hayatiniza bakin. Insallah herseyi yoluna koyarsiniz.

Seni çok iyi anlıyorum kuzenimde aynı öyleydi onun çalışma imkanı da yoktu sürekli evdeydi zor bi durum ama hepimiz biraz eksiğiz kimsenin hayatı dört dörtlük değil hayata hep olumlu bakmalıyız evlilik hep kısmet işleri inşallah Mutlu olursun

Ne güzel anlatmissin gerçekten öyle. Kumar gibi..bnm de kaderim buymus. .ama canm yanıyor be arkadasm hissediyorum. .

Umarım o da hisseder en derinjnden çok yaktı çünkü. .mutlulugumu da paylaşırım sizlerle zaten. .mutluluk dedim de uzak geldi ama kimbilebilir belki de çok yakın. .umarım güzel olur hayatımız. .

Baba evindeyim ama çok bunaldm. .nereye gitsem düşünceler de benimle ama bir tatile ihtiyacım var yalnız kalacağım. .ama bunun için hem aileden onay hem de para gerekiyor. .

Babam elalem ne der e göre hareket ediyor. .böyle olmasa kolay atlatabilrdm bu süreci ama zorlaşıyor daha çok. .nefes almak bile ağır geliyor bazen..öyle canm işte. .

küçük yerde elalem ne derler çoğalıyor nedense...kesinlikle mekan değişikliğini düşünmelisin dediğim gibi bir akraba yanı fena olmaz hem harcaman da çok olmaz

İnşallah canm..Ra

İnsallah canm..Dr ilacın dozunu azalttı. .Psikolog tavsiye etti. .gidemedim de ..Bu süreçte ablm da kansere yakalanmisti. .tam bitti iyi dediler sıfırlandi. .ama yine karnında bezeler görünmüş. .ona da üzülüyorum. .hiç iyi değilim her şey üzerime geliyor. .inşallah dediğin gibi güzel şeyler olir. .

İnşallah canm..Ra

İnsallah canm..Dr ilacın dozunu azalttı. .Psikolog tavsiye etti. .gidemedim de ..Bu süreçte ablm da kansere yakalanmisti. .tam bitti iyi dediler sıfırlandi. .ama yine karnında bezeler görünmüş. .ona da üzülüyorum. .hiç iyi değilim her şey üzerime geliyor. .inşallah dediğin gibi güzel şeyler olir. .

O gücü kendimde gorebilsem. .sadece bir adım çok değil. .Bu karmaşadan ancak o şekilde kurtulabilirim. .inşallah basarrirm canm. .

Eger size haksiz bi yere bisey yaptiysa Rabbim zaten cezasini verir siz orasini hic dert etmeyin. Siz kendi hayatiniza bakin. Insallah herseyi yoluna koyarsiniz.

Hem de ne haksızlık. ..Rabbim bırakmaz inşallah canm..her şey yoluna girse de güzel şeyler de paylaşabilsem sizlere. .

Ewt hayat çok acımasız. .bazen yorgun düşüyorum sanki başkalarının elinde kukla gibiyim. .Başkaları da babam..çok müdahil hayatıma. .başkası değil tabi ama çok üzülüyorum. .

küçük yerde elalem ne derler çoğalıyor nedense...kesinlikle mekan değişikliğini düşünmelisin dediğim gibi bir akraba yanı fena olmaz hem harcaman da çok olmaz

Abama gidecektim ama onun da bir ailesi var rahat edemezdm o da istemedi ..bir seneye yakın yanindaydm hastalandiginda. .şimdi bn muhtacken de o istemedi. .

Canı sağolsun. .iyi olsun da..

aynen size haksızlık ettiyse muhakkak Allah kapınıza getirecek yeter ki güçlü durun hayat karşısında bunu demek kolay gibi ama yeniden başlayabilirsiniz daha güzel ve daha güçlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…