- 21 Ağustos 2016
- 46
- 64
- 38
- Konu Sahibi Sonbahar 35
-
aynen size haksızlık ettiyse muhakkak Allah kapınıza getirecek yeter ki güçlü durun hayat karşısında bunu demek kolay gibi ama yeniden başlayabilirsiniz daha güzel ve daha güçlü
Senin için bol bol dua edeceğim. Keşke elimden başka bir şey gelseydi.
Senin için bol bol dua edeceğim. Keşke elimden başka bir şey gelseydi.
Konuna çok üzüldüm canım. Şu adam milletine araba ehliyeti verir gibi evlilik ehliyeti verse keşke devlet. Sınıfı geçemeyen alamayacak...
Tam unutmuş gibiydiniz tekrar eskiye dönüş yaşıyorsunuz.Terapi görüyor muydunuz?
Tam unutmuş gibiydiniz tekrar eskiye dönüş
Ewet goruyordm canm..ilacın dozunu düşürdü bir de evdeyim ya çok daha fazla düşünüyorum işte. .
Sonbahar 35 Unutup mutlu olacağınız günler gelecektir inşallah.Konularınızın hepsini okumuştum biliyorum o adam bir kere bile onu düşünmenizi hak etmiyor.
sevmese evlenmezdi.ama insan bu.zamanla değişiyor.üzme kendini.mutlu olsun veya olmasın ne önemi var ki.onu bırak önüne bak .inşallah güzel bir hayatın olur.uğraşın olsa bu kadar çok düşünmezsin.odaklanmazsın.23 yasindaydm onu tanıdığımda. .genceciktim hayallerim vardı..ertelediklerim. .onun için vazgeçtiklerim. .
Beni çok sevdiğini düşünüyordum ama her şey yalanmis. .koca bir yalan..çok kötü bir şekilde terkedildm hala bosanamiyorum. .para vermemek için direniyor iki sene olacak ...hala bitmedi..
Kendimi kötü hissediyorum suan 30 yaşındayım. .yaşama sevincim elimden alınmış gibi..
Küçük yer burası ..girdim ise ama orada da talihsizlik yaşadım elimden geleni yaptikca ters gitti bir şeyler. .babam ara ara kızıyor ağır sözleri oluyor. .ve cok kiriliyorum. .ne aile hayatında ne iş hayatında başarılı olamadım. .arkadaşlarım evlendi ve mutlular islerini de oturttular. .bekar olanların da memuriyeti var..
Ama bn hiç ilerleyemedim çok üzülüyorum. .Otel muhasebesinde çalışacaktım babam istemedi orayı. .bir şey de diyemiyorsun moral bozuyor. .öyle bir hal arkadaşlar. .siz de olmasanız kimseye de anlatamıyorum. .iyi ki varsınız. .
Hayatımı çaldı gitti...bir gün pişman olup da arasa en azından ferahlardim. .geri dönüşü yok asla yok ama pişman olmasını yürekten istiyorum. .
Sevmeden evlendi işini gücünü oturttu sonra da bıraktı gitti..mutluluk kurabilir mi sizce ?...
sevmese evlenmezdi.ama insan bu.zamanla değişiyor.üzme kendini.mutlu olsun veya olmasın ne önemi var ki.onu bırak önüne bak .inşallah güzel bir hayatın olur.uğraşın olsa bu kadar çok düşünmezsin.odaklanmazsın.
ah canım ya senin şu an ki düşüncelerin hep davanın bitmemesinden kaynaklı bende boşandım ya işte uğraşmıyım diye çekişmeli değil anlaşmalı yaptım.daha boşanmadanda başka biriyle birlikteydi şuan canı cehenneme ister mutlu olsun ister olmasın bananee bizeneee yani ..şöyle düşünelim bak burası bir imtihan dünyası zaten herkesin başka başka sorunları var hem fikiriz demi bu konuda.bizim imtihanımız bu yöndeymiş.illa hayallerimizi yıktılar illa güzel duygularımızı sömürdüler ama işte imtihan dünyası.sen Allah a çokça dua et Ya ALLAH Ya FETTAH zikrini çokça söyle ve en çok acı hissettiğinde deki ALLAHIM BANA ÖYLE MADDİ MANEVİ GÜÇ VER Kİ SENDEN BAŞKA KİMSEYE MUHTAÇ OLMUYUM DE .Bu şekilde yap onun mutlu olup olmaması bize bişey katmicak aramasın ömrü boyunca yok bitti gitti yanıdakiler düşünsün kardeşim unut.her aklına geldiğinde bu duayı et unutma.bbu arada babalarda annelerde kardeşlerde bazen kırıcı konuşabiliyor biz fazla alınganız veya kırıcı konuştuklarında bile iki dakkada unutuyoruz ..yine bir ailen var çalışmasanda çok şükür seni yanına almışlar.ben neler biliyorum iki çocuguyla dışarıda kendilerine hayat kuruyorlar boşanınca.geçicek bende bizde ne acılar çektik bence bu dünyada gerçekten ama gerçekten en önemli şey sağlık.Allahım bize kimseye sağlıkla imtihan etmesin.sevgiler ben burdayım istediğin zaman .
bende senin her hissettiğini hissettim çektiğin her acıyı hissettim evet bura benim içinde çok iyi gelmişti burda bir arkadaş ece Allah razı olsun ondan ne muradı varsa versin bana çok yardımcı olmuştu.geçicek eminim hepimiz bir gün iyi olucaz Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın..ne güzel namaz kılmışsın falan bende beş vakit namaza başladım zaten Allah sevdiği kullarına bişeyleri bahane edip sınarmış kulum bana dönsün tek ben varım diye..Allah vekilimiz olsun o affedicidir ne mucizeler verir bize yolumuz hep onun yolu olsun .. bende sana sıkıcı sarıldımm ve öpüyorum :))Yok arkadaşım sevmemis inan..insan dusmanina bile yapmazdi onun yaptigjni
Canm arkadaşım, o kadar icten yazmışsın ki çok tşk ederim inan sanki çok önceden tanıyor gibi oldum..o kadar sıcak ve içten. .Allah razı olsun ...
Bn de bu aksam namaz kıldım dua ettim..Kuran okudum..dediğin gibi imtihan dünyasi diyorum..umarım her şey yoluna girer hayatımızda. .ne çok ciddiye alıyoruz değil mi..?
Bazen boğulacak gibi oluyorum bazen de nasılsa olecegiz diyorum. .öyle geçiyor zaman..sizlerle paylaşmak çok iyi geliyor..
Canm arkadasm goremesem de tanimasam da seni çok derinden hissettrdin. .çok çok tşk ederim..öpüyorum senii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?