• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insan tanımadığı birini özler mi?

yprk_89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2010
427
18
118
36
Ankara
kızlar önceki konumu belki hatırlarsınız okula gelip giderken otobüs şöförüne(bazen muavin) olan farklı duygularımla ilgili.yaka kartından ismini öğrenip facesine baktım nişanlı ama ben bu adamı hala aklımdan atamıyorum yani bu kişiyle ilgili bi beklentim yok gidip açılacak bi tip de değilim, zaten beni farkettiğide yok ilk zamanlarda bi kaçbakışma o kadar ,ama kendimi hep onula ilgili hayal kurarken yakalıyorum geçen sırf onu görebilmek için 1 saat 40 dk otobüs bekledim:16: tanımadığım bi insana nasıl bu kadar aşık olunur ve nasıl bu kadar özlenir anlamıyorum

ask bu hayatım en olmadık zamanda en olmayacak kısiye bırde bakmısın asık olmusunn ama senın yapabılecegın bır sey yok adam nısanlı

Nisanli oldugunu söylüyorsunuz.
Kendi hayat arkadasini bulmus ve o yolda ilerleyen bir insan yani.
Bence hic tanimadiginiz, huyunu, suyunu bilmediginiz üstelikle tabiri caizse "basi bagli" olan bir adami hayal etmek icin bile vakit harcamayin.
Bunun adi ask degil.
Olsa olsa etkilenme olur.
Sizin yasiniza ve size uygun, hayatinda biri olmayan biri cikacaktir elbet karsiniza.

Boşver şoförü ya..

Bu nasil bir cümledir yahu.
Ne demek " bosver soförü"
Insanlari, icra ettikleri meslekleri böylesine kücümsemeyiniz hanimefendi.
Neticede alin teri ile ekmek parasini kazaniyor.
Insanlara, mesleklerine sayginiz yoksa alin terine saygi duyun!

bncede aşk değil etkilenmektir...belki uzun süredir hiç bir erkekte görmediğiniz bir özelliğini görmüşsnüzdr ama nişanlı yani yapılacak tek şey unutmak başka şeylere yönelmek...

bncede aşk değil etkilenmektir...belki uzun süredir hiç bir erkekte görmediğiniz bir özelliğini görmüşsnüzdr ama nişanlı yani yapılacak tek şey unutmak başka şeylere yönelmek...

kolay kolay aşık olan biri değilim canım en son 6 yıl önce bi ilişkim olmuştu ama aşık oluncada tam oluyorum işte, unutmak hiç kolay olmayacak benim için

parmağında yüzüğü olan erkeğe de kadına da yan bakılmaz, benim bildiğim akıldan silmeye çalışılır iki dk görmeye değil canım...
parmağında yüzüğü derken takmıyorsa bile sen sonuçta şu an nişanlı olduğunu biliyorsun, lütfen artık içinde bitir şu meseleyi...

bunun adı aşk değil sevgi değil
belki konuşma tanışma fırsatın olsa o içinde büyüttüğün heves birden uçup gidecek
nişanlı olduğunu biliyorsun sonuçta
o yüzden artık bekleme otobüs filan
ister istemez bakıyorsundun birgün farkedebilir bakışlarını hoş olmaz değil mi o zaman
en kısa zamanda aklından çıkar at:34:

bir yıldır falan görüyorum nişanlı olduğunu faceden öğrendim bi kaç ay önce yüzüğü falan yok zaten bi beklentim de yok onu görünce mutlu oluyorum bu yani

bunun adı aşk değil sevgi değil
belki konuşma tanışma fırsatın olsa o içinde büyüttüğün heves birden uçup gidecek
nişanlı olduğunu biliyorsun sonuçta
o yüzden artık bekleme otobüs filan
ister istemez bakıyorsundun birgün farkedebilir bakışlarını hoş olmaz değil mi o zaman
en kısa zamanda aklından çıkar at:34:

parayı verirken ellerim titriyo hasta falan olduğumu düşünüp acıyodur muhtemelen :ssz:bunu adı aşk olmasa bile ona yakın bişey olmalı

Son düzenleme:
mumkunse bekar bırıyle ılgılensen nısanlı ewlı ınsanları rahat bırak[/QUO
başlığı tekrar oku ,konu nasıl elde etmeliyim nasıl nişalısından ayırmalıyım değil ,konu insan tanımadığı birine nasıl aşık olup özleyebilir

parayı verirken ellerim titriyo hasta falan olduğumu düşünüp acıyodur muhtemelen :ssz:bunu adı aşk olmasa bile ona yakın bişey olmalı

bugun hasta olduğunu düşünür yarın bakışlarından anlar

yapma nişanlı sonuçta hoş değil yaptığın

tamam sen sadece onu görmek istyorsun ama yarın öbür o da yetmezse daha ileri gitmek istersen ne olacak

lütfen çeki düzen ver senin nişanlın için bu şekilde düşünse birileri hoşuna gider mi

paylaştığın birşey yok anıların yok en önemlisi evlilik yolunda unutman kolay olabilir

ama sen unutmak istemiyorsun sanırım

kızlar önceki konumu belki hatırlarsınız okula gelip giderken otobüs şöförüne(bazen muavin) olan farklı duygularımla ilgili.yaka kartından ismini öğrenip facesine baktım nişanlı ama ben bu adamı hala aklımdan atamıyorum yani bu kişiyle ilgili bi beklentim yok gidip açılacak bi tip de değilim, zaten beni farkettiğide yok ilk zamanlarda bi kaçbakışma o kadar ,ama kendimi hep onula ilgili hayal kurarken yakalıyorum geçen sırf onu görebilmek için 1 saat 40 dk otobüs bekledim:16: tanımadığım bi insana nasıl bu kadar aşık olunur ve nasıl bu kadar özlenir anlamıyorum

Çünkü o senin istediğin gibi biri görüntüsü ve mimikleriyle.. İçinin nasıl olduğunu bilmiyorsun çünkü tanımıyorsun ama istediğin için hayalinde ki karakteride ona yakıştırıp onda düşünüp etkileniyorsun, ilgi duyuyorsun, hayal kuruyorsun ve özlüyorsun :ssz:

Back
X