• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insan tanımadığı birini özler mi?

Seni cok iyi anlıyorum :) ben de migrosta torba taşıyanlardan biri icin aynı hisleri besliyordum ama yani o zaman ilköğretim 8. sınıfta falandim ama unuttum yani. Şimdi de migrostaki kasiyerlerden biri bana bakıyor surekli cok değişik tıpli biri ama herhalde onun bana bakmasından dolayı ben de bakıyorum bazen. Ya buna sey diyorlar physical attraction :) Amerikalı bir arkadasıma anlatmıştım da o söylemişti gülüp.
Yani aranızda bir sey olmayacağını biliyorsun, olsa bile senin mutlu olmayacağını biliyorsun- diye düşünüyorum. Nişanlı olup olmama kısmı bence gereksiz ve önemsiz sanki nişanlı olmasa sen gidip adamın üstüne atlayacakmissin gibi yorumlar yapmışlar. Zamanla gecer. Yani yapacak bir sey var mı bilmiyorum.
Belki o otobüse binsen de bir sure sonra ilgini cekmeyecek, belki de binmedigin halde görmek isteyeceksin.
O saçma sapan yorum yapanları da takma hiç. 7511 mıdır nedir her yerde çıkıyor cidden

Bence sen bir hayal kurmussun o hayalin görüntüsüne de o otobüs şoförünü yerlestirmissin :)

canım bencede aşk değil bu sadece hoşlanma olabilir
insan bazen karşı koyamaz kendi hissettiklerine bile
ama nişanlı olunca farklı tabi
düşünmemeye unutmaya çalış artık

noldu ısınıze gelmedımı ... neyse sızın gıbıler laftan anlamaz sadce bıraz daha .... herneyse yazmıcam

red...sen ayakkabılarını begenmedıgım kızsın galba bu kadar cok dokuncagını bılsem yazmadım
ıyı aksamlar sıze

Son düzenleyen: Moderatör:
Seni cok iyi anlıyorum :) ben de migrosta torba taşıyanlardan biri icin aynı hisleri besliyordum ama yani o zaman ilköğretim 8. sınıfta falandim ama unuttum yani. Şimdi de migrostaki kasiyerlerden biri bana bakıyor surekli cok değişik tıpli biri ama herhalde onun bana bakmasından dolayı ben de bakıyorum bazen. Ya buna sey diyorlar physical attraction :) Amerikalı bir arkadasıma anlatmıştım da o söylemişti gülüp.
Yani aranızda bir sey olmayacağını biliyorsun, olsa bile senin mutlu olmayacağını biliyorsun- diye düşünüyorum. Nişanlı olup olmama kısmı bence gereksiz ve önemsiz sanki nişanlı olmasa sen gidip adamın üstüne atlayacakmissin gibi yorumlar yapmışlar. Zamanla gecer. Yani yapacak bir sey var mı bilmiyorum.
Belki o otobüse binsen de bir sure sonra ilgini cekmeyecek, belki de binmedigin halde görmek isteyeceksin.
O saçma sapan yorum yapanları da takma hiç. 7511 mıdır nedir her yerde çıkıyor cidden

ben bunu demek istiyorum sonuçta biri sizi sürekli bakarsa anlarsın bi zaman sonra dikkatini çeker tıpkı sizde olduğu gibi

noldu ısınıze gelmedımı ... neyse sızın gıbıler laftan anlamaz sadce bıraz daha .... herneyse yazmıcam

red...sen ayakkabılarını begenmedıgım kızsın galba bu kadar cok dokuncagını bılsem yazmadım
ıyı aksamlar sıze

sizin gibiler derken ya insanlari bu kadar kolay yaftalamayin ortada birsey yok resmen kiza nisanli adamla iliski yasiyor muamelesi yapiyorsun onun yerine yapici yorumlar yapsak yol gostersek nasil olur :23:

ıyı aksamlar sıze

Evet o benim :) bu arada adım red değil 1571. Beğenmediğin değil de hakaret edip asagiladigin diyelim. Zevkler ve renkler ben bir sey demedim sana.

sizin gibiler derken ya insanlari bu kadar kolay yaftalamayin ortada birsey yok resmen kiza nisanli adamla iliski yasiyor muamelesi yapiyorsun onun yerine yapici yorumlar yapsak yol gostersek nasil olur :23:

ay tweety...durduk yere degıl bana karsı yazılanları okuduktan sonra bole yazdım sankı yaptgı cok normal poh pohlayamıcam gercekten sız dewm edın

Konu sahibi yazmış zaten bana baktığı falan yok diye ilk mesajında
Öğrenci misin ?
Eğer okula gidip gelirken görüyosan,bu yaz unutursun zaten

ya canım ben zaten nişanlı olmadığını öğrenmeden önce açtığım konuda ben açılacak biri değilim nasıl olcak bu iş diye sormuştum yani öyle cilve yapıp göz süzüp dikkatini çekecek biri değilim ama öyle yorumlar varki, bu yorumları yapanlarda kavga ve olumsuzlukla beslenen insanlar zaten. valla bazen insan alakasız insanlara karşı alakasız duygular besleye biliyo canım beni anladığını biliyorum ,herkesin başına gelebilir böyle şeyler:1:

Evet o benim :) bu arada adım red değil 1571. Beğenmediğin değil de hakaret edip asagiladigin diyelim. Zevkler ve renkler ben bir sey demedim sana.

yo ben hakaret etmedım cok kotu olduklarını soledım bu kadar alınma sekerım kompleks yapma sadce bı ayakkabı onlar kısılıgıne bısı demedım senın burda ve orda yaptgın gbı benımı takıp edıosn anlamadım hadı sıze ıyı eglenceler

yo ben hakaret etmedım cok kotu olduklarını soledım bu kadar alınma sekerım kompleks yapma sadce bı ayakkabı onlar kısılıgıne bısı demedım senın burda ve orda yaptgın gbı benımı takıp edıosn anlamadım hadı sıze ıyı eglenceler

Evet seni takip ediyorum en buyuk hayranınım. Lütfen benimle ilgilen!!! Lütfen!!!

Son düzenleme:
bi önce ki konusunda yazmış

"aslında hiç etrafına alıcı gözle bakan biri değilimdir heleki şöföre muavine falan asla yani neyse bu kişiyle zaten bakışmalarımız falan olmuştu ama zamanla ilgilenmemeye bakmamaya başladı "

işte size bakmamasının sebebini faceden öğrenmişsiniz bundan sonra dediğiniz gibi içinizde kötülük yoksa burada konuşmanın bi anlamı yok

ilk gelen otobüse biner 2 saat bu sıcakta beklemez okuluna gider gelirsin

ay tweety...durduk yere degıl bana karsı yazılanları okuduktan sonra bole yazdım sankı yaptgı cok normal poh pohlayamıcam gercekten sız dewm edın

sekerim sorunda orda ortada yaptigi birsey yok begenmis bulmus nisanli oldugunu ogrenmis ve ozledigini soyluyor ve soruyor insan tanimadigi birini ozler mi ?
bizlerde ona gore yorum yapiyoruz kimsenin pohpohladigi yok,zaten oda farkinda herseyin daha ileri gidecegini sanmiyorumki nisanli oldugunu ogrenince duygulari eminim yariya inmistir kalanida gecer INSALLAH...

Zaten sen begensen hakaret sayardim kendime iyi oldu begenmemen :) ya Evet seni takip ediyorum en buyuk hayranınım. Lütfen benimle ilgilen!!! Lütfen!!!

tamm tatlım takıp etmeye dewm et belkı bıseyler ogrenırsın senın ıcın banlanamıcam o yuzden hoscakal

burdakı kadınlarada sadce sunu soluyorum hanı cok ılımlı yaklasıo ya bazılarınız yol gosterıo ya hesapta sızın nısanlınız yada esınızın etrafında bu tıp bı kadın dolastgını hayal edın bakalım o zaman bu kadar sakın olabılırmısnız kadın ne kadar cırkın olursa olsun emnmkı hıc bırınız hoslanmazsınız

Zaten sen begensen hakaret sayardim kendime iyi oldu begenmemen :) ya Evet seni takip ediyorum en buyuk hayranınım. Lütfen benimle ilgilen!!! Lütfen!!!

canım rica ediyorum cevap verme cevap verdikçe çirkinleşiyo,her topkte yırtık çoraptan çıkar gibi fırlıyo o yokmuş gibi davran hatta ölü taklidi yap gider o

Son düzenleme:
Okuyan da zannedecek konu sahibi kopekbaligi gibi o otobüs şoförünün etrafında dolasıyor, onu ayartiyor; hem biz de zaten ona açılmanın yollarini gösteriyorduk.
Ben sevgilimin etrafında boyle konu sahibi gibi zararsız insanların olmasını isterdim, kotu niyetli insanların değil.

Birinden hoşlanıp yaptığının yanlış olduğunu bilip bu duygulardan kurtulmaya çalışan iyi insanlar var bir yanda da sevgilisinin eşinin etrafındaki herkesi potansiyel koca hırsızı olarak gorup paranoyaya bağlayan sonra da kocasını kendinden soğutan kadinlar

nişanlı bi insan evlilik yoluna ciddi bi adım adım atmış demektir
o sebeple benim için ha evli, ha nişanlı
ha evli bi adamdan hoşlanıyorum demişsin, ha nişanlı
beklentin olmadığını, açılmayacağını, kendi içinde yaşadığını söylemişsin ama
bu hislerinin doğru ve masum olduğu anlamına gelmiyo
bi an önce bu fikrinden vazgeçmeye çalış
adam bi ışık yaksa sen de bi adım atacak gibisin ne yazık ki
sebep sen olma böyle bi şeye olacağı varsa da

şuan için herşey çok masumane.. ama benden sana bi tavsiye bunu sadece içinde yaşa.. zamanla zaten yoğunluğu azalacaktır duygularının.. ama mutlu ol ! çünkü aşık olabiliyorun ne güzel... yeri ve zamanı geldiğinde çok daha uygun insanlara da aşık olacaksındır..

Back
X