- 22 Mayıs 2012
- 10.895
- 29.996
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kolay kolay aşık olan biri değilim canım en son 6 yıl önce bi ilişkim olmuştu ama aşık oluncada tam oluyorum işte, unutmak hiç kolay olmayacak benim için
Boşver şoförü ya..
bugun hasta olduğunu düşünür yarın bakışlarından anlar
yapma nişanlı sonuçta hoş değil yaptığın
tamam sen sadece onu görmek istyorsun ama yarın öbür o da yetmezse daha ileri gitmek istersen ne olacak
lütfen çeki düzen ver senin nişanlın için bu şekilde düşünse birileri hoşuna gider mi
paylaştığın birşey yok anıların yok en önemlisi evlilik yolunda unutman kolay olabilir
ama sen unutmak istemiyorsun sanırım
kızlar önceki konumu belki hatırlarsınız okula gelip giderken otobüs şöförüne(bazen muavin) olan farklı duygularımla ilgili.yaka kartından ismini öğrenip facesine baktım nişanlı ama ben bu adamı hala aklımdan atamıyorum yani bu kişiyle ilgili bi beklentim yok gidip açılacak bi tip de değilim, zaten beni farkettiğide yok ilk zamanlarda bi kaçbakışma o kadar ,ama kendimi hep onula ilgili hayal kurarken yakalıyorum geçen sırf onu görebilmek için 1 saat 40 dk otobüs bekledimtanımadığım bi insana nasıl bu kadar aşık olunur ve nasıl bu kadar özlenir anlamıyorum
hoş değğil yaptığın demişsin ama yaptığım bi şey yokki yav, içten içe aşık olmuşum nişanlı olduğunuda yeni öğrendim insan tanımadığı birine aşık olup özleyebilirmi diyede soruyorum saptırmayın rica ederim
bence yanlis bir uyari olmus kiz nasil ayirayim diye konu acmamis ki herseyin farkinda zaten...
mumkunse bekar bırıyle ılgılensen nısanlı ewlı ınsanları rahat bırak[/QUO
başlığı tekrar oku ,konu nasıl elde etmeliyim nasıl nişalısından ayırmalıyım değil ,konu insan tanımadığı birine nasıl aşık olup özleyebilir
ben cok ıyı anlıyorum senı sekerım ama sen anlamıosn adam nısanlı hala nasıl tıttredıgını kesıstıgını yazıosun ben hakkaten anlamıorm anlamakta ıstemıorm sızın dunyanızı
twety farkında olsa bole bı konu acmaz ve emın olkı elınde olsa ayırır baksana cocuga bakıo edıo ıllakı dıkkatını cekıcek cocukta bıraz hafıfse olan olur
bence bu aşk dğeil canım etkilenme olabilir.
zaten nişanlı olan birisi ve hiç bir şekilde de aranızda bağlantı geçmemiş o yüzden unut gtsin
önüne gerçek anlamda aşık olacağın birisi çıkar elbette
twety farkında olsa bole bı konu acmaz ve emın olkı elınde olsa ayırır baksana cocuga bakıo edıo ıllakı dıkkatını cekıcek cocukta bıraz hafıfse olan olur
yapacak tek birsey var onun kullandıgı minibuse binmeyeceksin hani demissinya 1 saat 40 dk bekledim diye beklemiycen iste eger bir beklentin yoksa uzaklastırmaya bakıcaksın kendini sen acı cekersin hem daha baglandıkca adamda nisanlı zaten ..
bu kaniya nerden vardin yani unut demekle unutulmuyor hersey insan istem disi bakiyor felan...
iklim arkadasim sende nisanli oldugunu ogrendigine gore artik onun oldugu otobusu beklemene onu gormek istemene gerek yok bence...![]()
bunun adı aşk değil sevgi değil
belki konuşma tanışma fırsatın olsa o içinde büyüttüğün heves birden uçup gidecek
nişanlı olduğunu biliyorsun sonuçta
o yüzden artık bekleme otobüs filanister istemez bakıyorsundun birgün farkedebilir bakışlarını hoş olmaz değil mi o zaman
en kısa zamanda aklından çıkar at![]()
Çünkü o senin istediğin gibi biri görüntüsü ve mimikleriyle.. İçinin nasıl olduğunu bilmiyorsun çünkü tanımıyorsun ama istediğin için hayalinde ki karakteride ona yakıştırıp onda düşünüp etkileniyorsun, ilgi duyuyorsun, hayal kuruyorsun ve özlüyorsun![]()