• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insan tanımadığı birini özler mi?

İmkansız olan herzaman daha çok çeker ya o misal sanırım
Ayrıca aşkların en güzeli platonik olanıdır denir,bu yüzdende olabilir
Bi süre görmezsen emin ol unutursun
Sen zaten herşeyin bilincedesin,olmayacağının

bugun hasta olduğunu düşünür yarın bakışlarından anlar

yapma nişanlı sonuçta hoş değil yaptığın

tamam sen sadece onu görmek istyorsun ama yarın öbür o da yetmezse daha ileri gitmek istersen ne olacak

lütfen çeki düzen ver senin nişanlın için bu şekilde düşünse birileri hoşuna gider mi

paylaştığın birşey yok anıların yok en önemlisi evlilik yolunda unutman kolay olabilir

ama sen unutmak istemiyorsun sanırım

hoş değğil yaptığın demişsin ama yaptığım bi şey yokki yav, içten içe aşık olmuşum nişanlı olduğunuda yeni öğrendim insan tanımadığı birine aşık olup özleyebilirmi diyede soruyorum saptırmayın rica ederim

Son düzenleme:
kızlar önceki konumu belki hatırlarsınız okula gelip giderken otobüs şöförüne(bazen muavin) olan farklı duygularımla ilgili.yaka kartından ismini öğrenip facesine baktım nişanlı ama ben bu adamı hala aklımdan atamıyorum yani bu kişiyle ilgili bi beklentim yok gidip açılacak bi tip de değilim, zaten beni farkettiğide yok ilk zamanlarda bi kaçbakışma o kadar ,ama kendimi hep onula ilgili hayal kurarken yakalıyorum geçen sırf onu görebilmek için 1 saat 40 dk otobüs bekledim:16: tanımadığım bi insana nasıl bu kadar aşık olunur ve nasıl bu kadar özlenir anlamıyorum

Görünce ne yapacaksın,bakışlarınla dikkatını çekmeyem çalışacaksın;S
Nişanlı o,evlilik hazırlığı yolunda,sen nişanlı olsaydın,nişanlına böyle biri bakıp dursaydı,ilgisi olsaydı hoşuna gidermiydi.
Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına da yapmamalısın.

hoş değğil yaptığın demişsin ama yaptığım bi şey yokki yav, içten içe aşık olmuşum nişanlı olduğunuda yeni öğrendim insan tanımadığı birine aşık olup özleyebilirmi diyede soruyorum saptırmayın rica ederim

saptırmıyorum ki

siz sadece baksanız bile anlayabilir bakışlarınızdan

para uzatırken ellerim titriyor diyorsunuz bi farketmez 2 farketmez 3. de anlar o zaman ne yapacaksınız

bunu demeye çalışıyorum :34:

yapacak tek birsey var onun kullandıgı minibuse binmeyeceksin hani demissinya 1 saat 40 dk bekledim diye beklemiycen iste eger bir beklentin yoksa uzaklastırmaya bakıcaksın kendini sen acı cekersin hem daha baglandıkca adamda nisanlı zaten ..

bence yanlis bir uyari olmus kiz nasil ayirayim diye konu acmamis ki herseyin farkinda zaten...

mumkunse bekar bırıyle ılgılensen nısanlı ewlı ınsanları rahat bırak[/QUO
başlığı tekrar oku ,konu nasıl elde etmeliyim nasıl nişalısından ayırmalıyım değil ,konu insan tanımadığı birine nasıl aşık olup özleyebilir

ben cok ıyı anlıyorum senı sekerım ama sen anlamıosn adam nısanlı hala nasıl tıttredıgını kesıstıgını yazıosun ben hakkaten anlamıorm anlamakta ıstemıorm sızın dunyanızı

twety farkında olsa bole bı konu acmaz ve emın olkı elınde olsa ayırır baksana cocuga bakıo edıo ıllakı dıkkatını cekıcek cocukta bıraz hafıfse olan olur

bence bu aşk dğeil canım etkilenme olabilir.
zaten nişanlı olan birisi ve hiç bir şekilde de aranızda bağlantı geçmemiş o yüzden unut gtsin
önüne gerçek anlamda aşık olacağın birisi çıkar elbette

twety farkında olsa bole bı konu acmaz ve emın olkı elınde olsa ayırır baksana cocuga bakıo edıo ıllakı dıkkatını cekıcek cocukta bıraz hafıfse olan olur

bu kaniya nerden vardin yani unut demekle unutulmuyor hersey insan istem disi bakiyor felan...

iklim arkadasim sende nisanli oldugunu ogrendigine gore artik onun oldugu otobusu beklemene onu gormek istemene gerek yok bence...:34:

yapacak tek birsey var onun kullandıgı minibuse binmeyeceksin hani demissinya 1 saat 40 dk bekledim diye beklemiycen iste eger bir beklentin yoksa uzaklastırmaya bakıcaksın kendini sen acı cekersin hem daha baglandıkca adamda nisanlı zaten ..

haklısın canım tek yol bu zaten onun kullandığı otobüse binmemek

bu kaniya nerden vardin yani unut demekle unutulmuyor hersey insan istem disi bakiyor felan...

iklim arkadasim sende nisanli oldugunu ogrendigine gore artik onun oldugu otobusu beklemene onu gormek istemene gerek yok bence...:34:

7511 rumuzlu kendini bilmeze cevap yazma gereği bile duymuyorum her topikte çıkıyo bunun gibi kendini bilmezler ,
tweety_ yteewt haklısın unutmanın başka yolu yok yapıcı yorumun için ayrıca teşekkür ederim canım

bunun adı aşk değil sevgi değil
belki konuşma tanışma fırsatın olsa o içinde büyüttüğün heves birden uçup gidecek
nişanlı olduğunu biliyorsun sonuçta
o yüzden artık bekleme otobüs filanister istemez bakıyorsundun birgün farkedebilir bakışlarını hoş olmaz değil mi o zaman
en kısa zamanda aklından çıkar at:34:

bende konu sahiplerini anlamıyorum

söylediklerimizden hoşlanmadı mı hemen bunun gibi birileri çıkıyor deniliyor

ilk mesajımda bende aynı şeyi yazmıştım

aşk değil bu bekleme dedim

ama ben görmekten hoşlanıyorum dedin

o zaman da dedim ki tamam hoşlanıyor olabilirsin ama ilgisini çeker anlar yapma dedim

bu seferde ben birşey yapmıyorum saptırma dedin

bu ne çelişki

Sadece bir begeni olsa gerek.

Fakat nişanlı oldugunu ögrendiğinize göre, artık ne yapmanız gerektiğinin farkındasınızdır sanırım...

Çünkü o senin istediğin gibi biri görüntüsü ve mimikleriyle.. İçinin nasıl olduğunu bilmiyorsun çünkü tanımıyorsun ama istediğin için hayalinde ki karakteride ona yakıştırıp onda düşünüp etkileniyorsun, ilgi duyuyorsun, hayal kuruyorsun ve özlüyorsun :ssz:

yaşadığım şeyin tamda bu olduğuna eminim doğru bi analiz gerçekten

Karşılıklı şeyler ara canım.
Buna aşk benzetmesi yapanlara şaşırıyorum. Ne aşkı?
Aşk maşk değil bu . Sadece saplantı.​

...........................................

Son düzenleme:
Back
X