• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insan tanımadığı birini özler mi?

insan hoslanabilir nisanlı veya evli birinden benim basıma gelmedi ama hayat bu ne gosterir bilinmez ama tabi bu durumda yapılabilcek en uygun sey uzak durmakdır cunku her ne kadar zararım yok bile dense eninde sonunda baglandıkca o insanın seninle birlikte olmasını daha guclu bir sekilde istersin ve bu is karsı tarafın ayrılmasını aralarının bozulmasını saglamaya kadar gider o yuzden sana uzak Allaha yakın olsun bosvericen simdiden kesip atmak kolay baglandıkca zorlasır

tamm tatlım takıp etmeye dewm et belkı bıseyler ogrenırsın senın ıcın banlanamıcam o yuzden hoscakal

burdakı kadınlarada sadce sunu soluyorum hanı cok ılımlı yaklasıo ya bazılarınız yol gosterıo ya hesapta sızın nısanlınız yada esınızın etrafında bu tıp bı kadın dolastgını hayal edın bakalım o zaman bu kadar sakın olabılırmısnız kadın ne kadar cırkın olursa olsun emnmkı hıc bırınız hoslanmazsınız

çok haklısınn ben boğmak isterdimm eşimden hoşlanan olsaa

insan hoslanabilir nisanlı veya evli birinden benim basıma gelmedi ama hayat bu ne gosterir bilinmez ama tabi bu durumda yapılabilcek en uygun sey uzak durmakdır cunku her ne kadar zararım yok bile dense eninde sonunda baglandıkca o insanın seninle birlikte olmasını daha guclu bir sekilde istersin ve bu is karsı tarafın ayrılmasını aralarının bozulmasını saglamaya kadar gider o yuzden sana uzak Allaha yakın olsun bosvericen simdiden kesip atmak kolay baglandıkca zorlasır

insanların evli veya nişanlı birinden hoşlanmaları kabul edilir bi şey değil parmağında yüzük olan birine o gözle bakılmaz ,ama bu durum farklı nişanlı olduğunu aşık olduktan sonra öğrendim duygularında bit diyince bitmiyoki hemen robot değiliz insanız ayrıca ortada ilişki varmış gibi yorum yapılıyo ilginç valla

Son düzenleme:
Nisanli oldugunu bilmeden hoslandin sanirim. Bir kere nisanli insan yari evli sayilir. Nisanlisini biraksa seninle olsa yuva yikanin yuvasi olmaz unutma. Nisanlisini birakmasa sen aci cekeceksin. Simdi yapacagin tek sey ondan uzak durmak ve yolunu degistirmek. Aksi takdirde sonuc senin icin daha kotu olacak ve ulasilmaz bir erkege baglanacaksin.

Son düzenleme:
7511 ;iyi akşamlar diyosun diyosun gitmiyosun tam çıkıyosun diye seviniyorum hadeeeee yeniden yorum yazmış bakıyorum,çık git allahını seversen yorum yapma sezzizce başka bi topiğe geç hadi canım

Son düzenleme:
vazgeç gönlümmm sen bu aşktaaan ....:1:

ıklım; emınım aşk değıldır bu

adamı tanımıyorsun etmıyorsun, hoşlantı olabılır ama ona bırşey dıyemıcem..

bence daha fazla yıpratma kendını, hem adam nışanlıymış

okula gıdıyorum dedığıne göre, unutmanın tam zamanı

okullar tatıle gırıyor değıl mı nasıl olsa bıdaha göremıceksın uzun bı süre

hee ılla o otobüse bınmek zorundaysan eğer bır yere gıderken, mutlaka saatlerını bılıyorsundur, onun arabasına bınme

başka şeylerle oyalan emınım yazın unutursun :40: bı anı olarak kalsın bence

Burda yanlis olan sofor olmasi degil, nisanli olmasi. Sen de bunu bilmiyormussun. Bundan sonra ona gore davranirsin. Soforden de hoslanirim copcuden de, yeter ki adam olsun.

Canım yaa.. insan bazen hiç tanımadığı birine böyle duygular hissedebiliyor ama nişanlıymış bak :( öğrenmeyip daha da kendini kaptırsaydın hiç iyi olmazdı.
Cidden boşver gitsin görmeye görmeye unutursun zaten.

vazgeç gönlümmm sen bu aşktaaan ....:1:

ıklım; emınım aşk değıldır bu

adamı tanımıyorsun etmıyorsun, hoşlantı olabılır ama ona bırşey dıyemıcem..

bence daha fazla yıpratma kendını, hem adam nışanlıymış

okula gıdıyorum dedığıne göre, unutmanın tam zamanı

okullar tatıle gırıyor değıl mı nasıl olsa bıdaha göremıceksın uzun bı süre

hee ılla o otobüse bınmek zorundaysan eğer bır yere gıderken, mutlaka saatlerını bılıyorsundur, onun arabasına bınme

başka şeylerle oyalan emınım yazın unutursun :40: bı anı olarak kalsın bence

canım saol yaz okulum var görme ihtimali yüksek ama onun olduğu otobüse binmem artık oluru bu

insanların evli veya nişanlı birinden hoşlanmaları kabul edilir bi şey değil parmağında yüzük olan birine o gözle bakılmaz ,ama bu durum farklı nişanlı olduğunu aşık olduktan sonra öğrendim duygularında bit diyince bitmiyoki hemen robot değiliz insanız ayrıca ortada ilişki varmış gibi yorum yapılıyo ilginç valla

suan senin durumunda bazılarına gore kabul edilebilir degil ama ne diyorsun engel olamıyorum engel olmak icinde uzaklasman gerek işte olay bu yani simdi ilişki yok ama surekli gormek icin bir caba sarfedersen ne olcagı belli olmaz yapmam dedigin seyide yapar insan

Canim medeni durumunu bilmiyormussun.
Olabilir boyle seyler insaniz sonucta yanlisin neresinden donersen kardir.
Zaten kotu niyetli biri olsan buraya sorup cozum yolu aramazdin...
Ama bundan sonra kendine hakim olmaya calis.
Gelip gececek bu duygularin emin ol.
Bir daha karsilasmamaya calis o otobuse binme.
Senin icindede onun icinde en hayirlisi bu.
Kendini o kizin yerine koy canim daha iyi anlarsin duygularindan kurtulman kolay olur.
Umarim kisa surede atlatirsin bu durumu...

Birkaç yorum gözüme çarptı. Açıkçası kimin yorumu olduğuna bile bakmadan , sataşmak için değil , direk söylüyorum ki; ne demek ? Evli ve ya nişanlı , sevgilisi olan birinden hoşlanılmaz ya?
Kalbe Gümrük mü var yahu ?
Allah Allah...
İnsanlar , yüzüğe ve ya yüzük olmayışına göre hoşlanmıyorlar ki, gönül bu.
O an yüzük yoktur hoşlanır, sonra yüzüğü takar...
"E sen de yüzük yoktu daaa, haçen ben şimdü napacağummm?" mu diyecek ?
Kalpten gelen bir duygu sonuçta.
Sadece, parmağında yüzük , hayatında biri varsa, duygulara zincir vurulmalı. O kadar.
Bunu söyleyen insanlar hiç birine karşı kalben bir şey hissetmemiş mi ya ? Hayrett................... :53:

Son düzenleme:
Yasak her zaman tatlıdır.En güzeli hiç bulaşmamaktır da sanıyormusunuz ki o sizi farketmiyor.
Yapmayın allah aşkına, az buçukta vucut diliniz farket beni farket beni diyordur.
Sakın canım sakın lütfen beni ciddiye al.Mümkünse karşılaşmamaya çalış.

Yasak her zaman tatlıdır.En güzeli hiç bulaşmamaktır da sanıyormusunuz ki o sizi farketmiyor.
Yapmayın allah aşkına, az buçukta vucut diliniz farket beni farket beni diyordur.
Sakın canım sakın lütfen beni ciddiye al.Mümkünse karşılaşmamaya çalış.

farketmiş olabilir olmayadabilir bilmiyorum zaten bakmıyo canım belli kaliteli biri zaten bunu hissettiğim için ondan hoşlandım farklı yani hissedersin ya bazen tanımasan bile

Birkaç yorum gözüme çarptı. Açıkçası kimin yorumu olduğuna bile bakmadan , sataşmak için değil , direk söylüyorum ki; ne demek ? Evli ve ya nişanlı , sevgilisi olan birinden hoşlanılmaz ya?
Kalbe Gümrük mü var yahu ?
Allah Allah...
İnsanlar , yüzüğe ve ya yüzük olmayışına göre hoşlanmıyorlar ki, gönül bu.
O an yüzük yoktur hoşlanır, sonra yüzüğü takar...
"E sen de yüzük yoktu daaa, haçen ben şimdü napacağummm?" mu diyecek ?
Kalpten gelen bir duygu sonuçta.
Sadece, parmağında yüzük , hayatında biri varsa, duygulara zincir vurulmalı. O kadar.
Bunu söyleyen insanlar hiç birine karşı kalben bir şey hissetmemiş mi ya ? Hayrett................... :53:

canım elbette kalbe gümrük yokta sahibi olduğunu gördüğün birinden hoşlanmazsın ya ,hoşmuş yakışıklıymış falan diye içinden geçirirsin belki ama aşk yada ciddi duygular otomatikman oluşmaz

Son düzenleme:
kolay kolay aşık olan biri değilim canım en son 6 yıl önce bi ilişkim olmuştu ama aşık oluncada tam oluyorum işte, unutmak hiç kolay olmayacak benim için

Ay kac yasindasinki 6 yilonce diyorsun, hic gulcegim yoktu:52:

canım elbette kalbe gümrük yokta sahibi olduğunu gördüğün birinden hoşlanmazsın ya ,hoşmuş yakışıklıymış falan diye içinden geçirirsin belki ama aşk yada ciddi duygular otomatikman oluşmaz

Hoşmuş yakışıklıymış demekle aynı şey aslında.
Bir insan yakışıklı, hoş bulduğu , beğendiği biriyle , durum gösterirse eğer ilişki de yaşayabilir.
Otomatikman oluşmaz mı ? Yahu nasıl oluyor öyle bir şey ? Kalp otomatik e bağlamış bir şey olsaydı, hayatımıza girip çıkan herkesi hiç unutamazdık.
Kalp için evli, bekar, nişanlı fark etmez........ Kalp bu. İnsan ister istemez çok sevebilir evli birini.
Ama kalkıp ayartmaz, işve cilve yapmaz. Uzak durur yine de.

kendini nişanlısının yerine koy. başkasının nışanlına duygusal bişe hisetmesini istemezsin. o zaman duygularını kontrol etmen daha kolay olur cnm

Back
X