Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kalabalıklar sıkar beni, sevmem pek ama bu kadar yalnız bir hayat sürdürebileceğimi de sanmıyorum olumsuz etkileneceğim kesin hayatta insan yalnız yürüyemez ki, mutlaka bir ses bir nefes bir destek arar yanında bu mutlaka eş çocuk olacak diyemeyiz, yakın bir arkadaş, bir akraba, kardeş vs. de olabilir bence
bende kendime hep aynı soruyu soruyorum( daha 24 yaşındayım ama sevgiden ağzımın payını aldım, bazen umutlnaıyorum yarına dair bazende benim için en hayırlısı yalnızlıktır gibi geliyosenağlama
sevdim kıymetim bilinmedi:1no2:
biri beni çok seviyo şuan ama bende ona aynısını yapıorum kendime söz veriyorum değişicem diye bi bakıyorum olmadık şeyden terör estiriyorum.İlerde severim diye düşünüyorum, ama oda hal ve hareketlerimden dolayı bana güvenemiyoki ciddi bi adım atsın.öffffff çok doluyumsenağlama
bu konuda 4 yıllık bır tecrubem oldu 4 yıl yanlız yasadım gercekten kotu bısey sofrada yanlıssın bı flım ızlıosun yorum yapacak kımse yok:) taşı bile yosun sararmış insan olu yanlıs olamaz bence.
yaşar , yaşamalı ve de yaşıyor zaten. biz dünyaya evlenmek çocuk yapmak için gelmedik ki zaten. hem Allah gecinden versin, Allah korusun ama evlenmek beraber yaşlanmak demek değil ne zaman ne olur bilinmez. çocuk da bir garanti değil. devir huzurevi devri (maalesef)
bir insan tek başına ömür boyu yaşayabilir mi sizce? aile kuramadan, cocuksuz ve yapayalniz. Acaba boyle bir omur gecer mi? Psikolojisi etkilenir mi veya yaslandiginda durumu ne olur?