İnsan Yalnızlığa Neden Alışmaz

Yitikhazine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2015
124
90
13
37
Sahiden merak ediyorum insan yalnızlığa neden alışmaz 27 yaşındayım şimdiye kadar çıktığım yada özel anlamda görüştüğüm kimse olmadı aslında sanki artık aklın ve kalbin bunu kabul edip artık alışması gerektigini düşünüyorum ama düşündüğümüz gibi olmuyor maalesef
Yolda yürürken,bir magazada,yada nebileyim bi cafede yemek yedigimiz bi mekanda mutlu çiftleri görünce hala neden kalbim burkulur ve içim acır anlamıyorum artık buna alışmam gerekmez mi diye düşünüyorum icten ice
Yasıtlarım coluga cocuga karıstı yada hayatlarında biri var benden kucukler bile artık yuvalarını kuruyor ben nezaman evde kalmışlığımı kabul edicem hayatımın boyle gideceginin idrakine varıcam
Bi kac kere markette magazada kasiyer tek bir kelime dahi etmemize ragmen arkamdaki yada önümdeki erkege berabermisiniz diye sorunca acaba bilerek mi yapıyor inat olsun diye gibi dusunuyor insan tabi sacma bir dusunce farkındayim
birgun yolda ilerliyorum dogal olarak onume bakıp gidiyorum karsidan bir cift geliyordu ve el ele falanda degillerdi cocugun tipini sorsaniz hatırlamam bile o kadar bile bakmadım yanıma yaklastiklarında kızın cocugun elini tutup kendine bi cekisi vardı ki anlatamam sanki elinden alacakmısım gibi hakkaten bu bazı ciftlerin yalnız birini gördüklerinde sevgililerinin yada eslerinin ellerine yapışma olayı nedir yalnızız diye dışardan bakılınca baskasının sevgilisine kocasına göz dikmis gibimi duruyoruz

Yanlızlık Allaha mahsus canım mutlaka ileride mutlu bir yuvan olur evde kalmış filan değilsin daha kaç yaşındasın ki dışardaki bayanlara gelince ya kendilerine yada eşlerine güvenmiyorlar ki bu şekilde davranıyorlar ben başka Bi sebep göremiyorum

sen öyle zannediyorsun bence..aslında herkes normal davranıyor..
annen baban kardeşin yok mu varsa yalnız deilsin..elbet sevgilin olur..kafana takma ama taktıkça birçok şey seni gıcık eder..zamanı gelince olur herşey..

Biraz takıntılı mısın?
Herkes evlenecek diye birşey yok!
Sevgilin'in olmaması konusuna gelirsek sen mi istemedin adayın mı olmadı hiç?

yahu karşıdan gelen kız nereden bilsin sizin yalnız olup olmadığınızı da anında tepki versin :) belki evlisiniz yüzük takmıyorsunuz, belki sevgiliniz var.. bence siz fazla alıngan davranıyorsunuz..

insanlar yalnızlığa alışamazlar doğalarında yoktur çünkü yalnız kalmak.. herkes ömrünü geçireceği birini arar yanında.. bu kadar çabuk pes etmeyin, kaç yaşındasınız bilmiyorum ama her an her şey olabilir hayat bu :)

insan yalnizliga neden alissin ki? yanliz kalp taslasir.
dilerim seven ve kavusan kalpler dolsun her yer.

ve siz hic merak etmeyin, kalbiniz kavusur birine elbet.

konuyu basligini okudugumda ilk aklima gelen sey yanlizlik Allaha mahsusdur

Allah isteyen herkese yanlizligini giderecek hayirli insani nasip etsin

Aslında takıntılı olup olmadiğım konusunda benim yorum yapmam tabikide yanlış olur bunu anlayacak olan tabiki dışardan bir bakış ama şu varki herkeste bunu görmüyorum yani her el ele dolasan cift nispet yapıyor diye dusunmuyorum tabikide ama sahiden dikkat ediyorumda bazı çiftlerde kadın yalnız birini görünce direk erkeginin elini tutma ne bileyim sarılma olayına falan giriyor sanki savunma moduna gecer gibi bunu herkeste gorsem dogal olarak takıntı olarak dusunurdum bende

27 yaş evde kalmış demek değildir değildir.Hem sen biliyomusun senden küçük evlenen o kızlar 2-3 yıl sonra ulan b*k vardıda evlendim erkenden millet hayatını yaşıyor ben çoluk çocuk çamaşır koca kahrı çekiyorum diye zırlıyor.25 inde evlenen bile daha geçte evlensem olurmuş diyor.Allah aşkına böyle duygu seline kapılmayın boş yere kendinizi üzmeyin.

Ya nedense sanki kadın hep bir erkegin sevgisine ihtiyac duyuyor gibi geliyor yada baba sevgisinin eksikliginden kurguladığım bir düşünce diyeyim ben buna ya tek tükte olsa teklif aldım ama ya bana güven vermedi yada aklıma yada kalbime çeliskili gdldigi için kabul etmedim bir kac defa benden hoslandigini dusundugum ve bunu arkadaslarımın ima ettigi kisiler oldu ama hic acılmadılar bazen dusunuyorum da acaba bende birsey mi var niye hoslandıklarını belli eder davranışlarda bulunurlar ama acılmazlar

Ailenle yasiyosan yalniz degilsin. Yalniz kimsesi olmayana derler. Senin sevgilin yok sadece. Inaniyorum ki taliplerin cikmistir begenmemissindir. Yani tercihlidir durumun. O yuzden ya tercihli seciminle mutlu ol, ya da sana biri adim atti mi sans ver

Bazen cevrede nedense o yonde benzer imalarla karsilasmak yada simdiye kadar evlilik yolunda tek bir adım tek bir teklif sahibi olmamak belkide bu dusunceye itiyor

Tam tersi, yalnızlığa fazla alışkınım.

Her istediğimi yapmaya, istediğim saatte gelip gitmeye, istediğim insanlarla görüşmeye, kafama göre yaşamaya alıştım. Düzenimi bozacak biri bana fazla yükmüş gibi geliyor bazen.

Bazen aileyle bile insan yalnız kalabiliyor önceden tabi çok onceden tek tuk de olsa talip demeyelimde gorusmek isteyen oluyordu şuan kiloda aldi basini gitti yasta bu saatten sonra degerlendirebilecegim bu talipte olmaz sanıyorum hayırlısı artık

yaa üzüldüm ben sen böyle yazınca.
peki sence neden özel bi insan olmadı?
çok mu seçicisin?
karşına birileri mi çıkmadı?
kapılarını mı kapattın?

Hicbir zaman rahat hareket etmekten gectim en kucuk isteklerimi dahi yapma imkanına sahip olmadıgım icin evliligin yada hayatıma girecek birinin beni kısıtlayacagını düsünmedim

yaa üzüldüm ben sen böyle yazınca.
peki sence neden özel bi insan olmadı?
çok mu seçicisin?
karşına birileri mi çıkmadı?
kapılarını mı kapattın?
Neden böyle oldu sabah akşam dort duvar icinde aynı hayatı yasamamın verdigi buyuk bir etkende var tabi daha oncesinde kısa bir calısma donemim olmustu o donemde tek tuk binde bir diyebilecegim teklifler oluyordu ama ya guven hissetmedigim yada aklıma kalbime yatmadığı icin olmamiştır bir kac kisidende hoslandigini belli edecek tavır davraniş imalarda bulunduklarını gordum ama nedense hic biri acılmadı
Birde bi cok kez karsima cıkan insanlar imtihan gibi hep evli cıktı o yuzden ister istemez guven sorunu olusuyor insanda
Durum boyle böyle giderken maalesef bende kendimi saldım kilo vs bu saatten sonrada birsey olacagını dusunmuyorum ya yinede nasip Allahtan umut kesilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…