- 15 Haziran 2015
- 124
- 90
- 13
- 37
- Konu Sahibi Yitikhazine
-
Yanlızlık Allaha mahsus canım mutlaka ileride mutlu bir yuvan olur evde kalmış filan değilsin daha kaç yaşındasın ki dışardaki bayanlara gelince ya kendilerine yada eşlerine güvenmiyorlar ki bu şekilde davranıyorlar ben başka Bi sebep göremiyorumSahiden merak ediyorum insan yalnızlığa neden alışmaz 27 yaşındayım şimdiye kadar çıktığım yada özel anlamda görüştüğüm kimse olmadı aslında sanki artık aklın ve kalbin bunu kabul edip artık alışması gerektigini düşünüyorum ama düşündüğümüz gibi olmuyor maalesef
Yolda yürürken,bir magazada,yada nebileyim bi cafede yemek yedigimiz bi mekanda mutlu çiftleri görünce hala neden kalbim burkulur ve içim acır anlamıyorum artık buna alışmam gerekmez mi diye düşünüyorum icten ice
Yasıtlarım coluga cocuga karıstı yada hayatlarında biri var benden kucukler bile artık yuvalarını kuruyor ben nezaman evde kalmışlığımı kabul edicem hayatımın boyle gideceginin idrakine varıcam
Bi kac kere markette magazada kasiyer tek bir kelime dahi etmemize ragmen arkamdaki yada önümdeki erkege berabermisiniz diye sorunca acaba bilerek mi yapıyor inat olsun diye gibi dusunuyor insan tabi sacma bir dusunce farkındayim
birgun yolda ilerliyorum dogal olarak onume bakıp gidiyorum karsidan bir cift geliyordu ve el ele falanda degillerdi cocugun tipini sorsaniz hatırlamam bile o kadar bile bakmadım yanıma yaklastiklarında kızın cocugun elini tutup kendine bi cekisi vardı ki anlatamam sanki elinden alacakmısım gibi hakkaten bu bazı ciftlerin yalnız birini gördüklerinde sevgililerinin yada eslerinin ellerine yapışma olayı nedir yalnızız diye dışardan bakılınca baskasının sevgilisine kocasına göz dikmis gibimi duruyoruz
Yanlızlık Allaha mahsus canım mutlaka ileride mutlu bir yuvan olur evde kalmış filan değilsin daha kaç yaşındasın ki dışardaki bayanlara gelince ya kendilerine yada eşlerine güvenmiyorlar ki bu şekilde davranıyorlar ben başka Bi sebep göremiyorum
İnşallah :)insan yalnizliga neden alissin ki? yanliz kalp taslasir.
dilerim seven ve kavusan kalpler dolsun her yer.
ve siz hic merak etmeyin, kalbiniz kavusur birine elbet.
Allah tez zamanda karsına gönlune gore hayırlı birini çıkarir inşallahyalnızlık zor.. ben de yalnızım ve seni çok iyi anlıyorum..
Bazen cevrede nedense o yonde benzer imalarla karsilasmak yada simdiye kadar evlilik yolunda tek bir adım tek bir teklif sahibi olmamak belkide bu dusunceye itiyor27 yaş evde kalmış demek değildir değildir.Hem sen biliyomusun senden küçük evlenen o kızlar 2-3 yıl sonra ulan b*k vardıda evlendim erkenden millet hayatını yaşıyor ben çoluk çocuk çamaşır koca kahrı çekiyorum diye zırlıyor.25 inde evlenen bile daha geçte evlensem olurmuş diyor.Allah aşkına böyle duygu seline kapılmayın boş yere kendinizi üzmeyin.
Bazen aileyle bile insan yalnız kalabiliyor önceden tabi çok onceden tek tuk de olsa talip demeyelimde gorusmek isteyen oluyordu şuan kiloda aldi basini gitti yasta bu saatten sonra degerlendirebilecegim bu talipte olmaz sanıyorum hayırlısı artıkAilenle yasiyosan yalniz degilsin. Yalniz kimsesi olmayana derler. Senin sevgilin yok sadece. Inaniyorum ki taliplerin cikmistir begenmemissindir. Yani tercihlidir durumun. O yuzden ya tercihli seciminle mutlu ol, ya da sana biri adim atti mi sans ver
Sahiden merak ediyorum insan yalnızlığa neden alışmaz 27 yaşındayım şimdiye kadar çıktığım yada özel anlamda görüştüğüm kimse olmadı aslında sanki artık aklın ve kalbin bunu kabul edip artık alışması gerektigini düşünüyorum ama düşündüğümüz gibi olmuyor maalesef
Yolda yürürken,bir magazada,yada nebileyim bi cafede yemek yedigimiz bi mekanda mutlu çiftleri görünce hala neden kalbim burkulur ve içim acır anlamıyorum artık buna alışmam gerekmez mi diye düşünüyorum icten ice
Yasıtlarım coluga cocuga karıstı yada hayatlarında biri var benden kucukler bile artık yuvalarını kuruyor ben nezaman evde kalmışlığımı kabul edicem hayatımın boyle gideceginin idrakine varıcam
Bi kac kere markette magazada kasiyer tek bir kelime dahi etmemize ragmen arkamdaki yada önümdeki erkege berabermisiniz diye sorunca acaba bilerek mi yapıyor inat olsun diye gibi dusunuyor insan tabi sacma bir dusunce farkındayim
birgun yolda ilerliyorum dogal olarak onume bakıp gidiyorum karsidan bir cift geliyordu ve el ele falanda degillerdi cocugun tipini sorsaniz hatırlamam bile o kadar bile bakmadım yanıma yaklastiklarında kızın cocugun elini tutup kendine bi cekisi vardı ki anlatamam sanki elinden alacakmısım gibi hakkaten bu bazı ciftlerin yalnız birini gördüklerinde sevgililerinin yada eslerinin ellerine yapışma olayı nedir yalnızız diye dışardan bakılınca baskasının sevgilisine kocasına göz dikmis gibimi duruyoruz
Hicbir zaman rahat hareket etmekten gectim en kucuk isteklerimi dahi yapma imkanına sahip olmadıgım icin evliligin yada hayatıma girecek birinin beni kısıtlayacagını düsünmedimTam tersi, yalnızlığa fazla alışkınım.
Her istediğimi yapmaya, istediğim saatte gelip gitmeye, istediğim insanlarla görüşmeye, kafama göre yaşamaya alıştım. Düzenimi bozacak biri bana fazla yükmüş gibi geliyor bazen.
Neden böyle oldu sabah akşam dort duvar icinde aynı hayatı yasamamın verdigi buyuk bir etkende var tabi daha oncesinde kısa bir calısma donemim olmustu o donemde tek tuk binde bir diyebilecegim teklifler oluyordu ama ya guven hissetmedigim yada aklıma kalbime yatmadığı icin olmamiştır bir kac kisidende hoslandigini belli edecek tavır davraniş imalarda bulunduklarını gordum ama nedense hic biri acılmadıyaa üzüldüm ben sen böyle yazınca.
peki sence neden özel bi insan olmadı?
çok mu seçicisin?
karşına birileri mi çıkmadı?
kapılarını mı kapattın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?