İnsan Yalnızlığa Neden Alışmaz

Allah tamamına erdirsin bi ömür mutluluk dilerim
Belkide kaderim zamanını bekliyordur bende bazen düşümüyorum herseyin belli bir zamanı var ama insanoğlu iste sözkonusu mutluluk oldumu illa hemen olsun istiyo

Kitap okumak film izlemek yürümek yalnız gezmek aslında güzel seyler belki hayatımızda biri olsa dahi zaman zaman ihtiyacını hissedebilecegimiz seyler ama kadın yüregi iste düşünüldüğünü sevildigini özlendigini bilmek elini uzattığında birinin o eli tutabilecek biri oldugunu bilmek kalbi artık kaldıramıyorsa gözleri yaş dolmuşsa ve o gozler artık onu tasıyamıyorsa dayanıp hiç cekinmeden o yasları akıtabilecegi bi omuz sevgisini hissettirebilecek bir kalp vel hasılı kelam uzun lafın kısası sanırım kadın kalbi aşk arıyor

Rabbim arayan herkese aşkın helalini nasip etsin

Toplumun genel yargısıdır bu. Kadın 25 yaşını geçince evde kalmış gözüyle bakılır..
Gerçekten böyle hissetmenize gerek yok. Ama sokaktaki çiftlerin davranışları konusunda haklısınız. Ben de yolda öyle şeylere şahit oluyorum ki, sanki sokak dışında hiç birbirlerini görmüyorlarmış gibi davranan çiftler var. El ele kol kola yürümek değildir yuva kurmak, mutlu olmak. Bunu insanın gözüne sokmayı da hiçbi zaman hoş görmedim, hoş göremeyeceğim.. Belki az sonra ayıplayanlar olacak beni ama böyle yani. İnsan sevgisini yolda eşinin elinden kolundan tutarak göstermez bence, biraz şov bunlar... Siz de bu yüzden moralinizi hiç bozmayın^_^

Allah gönlünüze göre versin.

Allah sizinde gönlünüze göre versin
Yanlış anlaşılmasın ben insanların esleriyle yada sevgilileriyle el ele kol kola olmalarını kınıyorum yada karsı geliyorum degil ams neden gayet normal yolda yururken falan el ele degilken yalnız birini gorduklerinde eslerinin yada sevgililerinin ellerine o an yapışırlar anlam verebilmis degilim sanki yoldan yalnız gecen kisi fırsattan istifade o erkegin elini mi tutacak bisey mi teklif edecek o an sevgililerinin yada eslerinin ellerini tutmaları sanki bana benim malım demeleri gibi geliyor

elbette kimse yalnız olmayı istemez.. İnşallah hayırlısı olsun hepimiz için

tüm bu yazdıkların tek bir yere bağlandı : kısmet :) zaten sosyallikle alakası olsa,benim bu konuda bir sorunum olmazdı...

diyorsun ya "bir sorunu olduğunu düşünürüm". bunu bir davranış bilimleri uzmanından duymuştum: "bu durumunuzu ortada söylemeyin. bir sorununuz olduğunu düşünürler. uzak dururlar" diye. bu psikolojik bir durummuş.

peki diyorsun ya "kadınsal bir şey". onu anlatsan da, bize de faydası olsa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…