- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
- Konu Sahibi Yitikhazine
-
Bunun farkındayın yalnızlık Allaha mahsus birsey ama bir zamanda sonra sanki bu yalnızlıga alışmış olmam gibi geliyor oyle olmadiğını gormek üzüluyorkonuyu basligini okudugumda ilk aklima gelen sey yanlizlik Allaha mahsusdur
Allah isteyen herkese yanlizligini giderecek hayirli insani nasip etsin
Bunun farkındayın yalnızlık Allaha mahsus birsey ama bir zamanda sonra sanki bu yalnızlıga alışmış olmam gibi geliyor oyle olmadiğını gormek üzüluyor
Aminnkonuyu basligini okudugumda ilk aklima gelen sey yanlizlik Allaha mahsusdur
Allah isteyen herkese yanlizligini giderecek hayirli insani nasip etsin
Maalesef babamdan dolayı hayatta çok aktif olma gibi bir şansım yok ama kısa bir donem calışmıştım calıştığım donemler yada disarda aktif okdugum donemler tabiki bu kobuda daha onum acıktı tek tukte olsa teklif alabiliyordum yada benden hoslandigini farkettigim insanlar oluyurdu ama dört duvar arasında böyle bir imkana sahip olmuyorum zaten bu ve benzer bir cok konudaki sorunlarım yuzunden iyiden iyiye saldım kendimi sanırım artık umudum kalmadığı icin herseyi bosverdigim gibi kendimide bosverdimaynı benim durumum ama düşünce şekillerimiz farklı. ben de 29 yaşındayım (30 una merdiven dayadı diyorlar bir de benim için:) senin daha 30 una var) şimdiye kadar bir kişi oldu hayatımda, 6 ay sürdü. keşke o da olmasaydı. iyi biri olmayacaksa ,hiç olmasın. şimdi çocuğun elinde boşanmış bir kadın olsaydın daha mı iyiydi? boşanmış bekar anneler de beni yanlış anlamasın. benim annem de öyle. 3 yaşımdan beri ben babamı görmedim. annem bize yalnız baktı.dayak yiyordu ve sokağa atılmıştı. o durumda o da en iyisini yaptı. madem ki başına oyle bir iş gelmiş..ama bizim durumumuzda şu an bir şey yaşanmamış. annemin durumuna düşmek istemem elbet.öyle olacaksa,hiç evlenmeyeyim.daha iyi.
kaldı ki ne sen, ne de ben evde kalmış değiliz. bak annem gelinlik satıyor. diyor ki artık hep 30 lu yaşlarında kızlar geliyormuş. eskisi gibi değil. evlilik yaşı büyüdü.benim de evli,çocuklu arkadaşlarımız var elbet. ama benim gibi bekarlar da var.
bu kadar olumsuz düşünme .ben de bir ara takmıştım kafayı bu duruma. ama öyle değilim artık. etrafta çiftleri falan görünce de hiç üzülmüyorum. sana evlilik baskısı yapan kişiler varsa onların önünü kes.o zaman baya rahatlarsın.
bir gün olur elbet ya.mutlaka bir kısmetimiz vardır. ama zamanı değildir . zaten bu korkuyla yaşanmaz ki. hani derler ya "bir şeyden vazgeçtiğin vakit karşına çıkar" diye. kafasına takan kişilerin nedense olmuyor. evrenin yasası bu
kurslara yazıl,spora git. konuşkan ol. insanlarla tanış. illa sevgilin olacak değil burdaki kişiler. arkadaş çevren olur. çünkü çoğu çift ,arkadaşının arkadaşını tanıştırmasıyla falan tanışıyor
Haklısın zaten yalnızliğın verdigi üzüntü yetmiyormuş gibi birde insanların söyledikleri ve bircogunun bunu kasıtlı olarak yapması ne zamana kadar böyle devam edecek diye dusunmeden edemiyor insanbende yanlizim, seni cok iyi anliyorum.
bazen etrafimdakileri görüyorum üzülüyorum kendim icin
ama cogu zaman kader kismet diyorum, varsa kaderimde benimde ruh ikizim cikacak elbette karsima bir gün
hayirlisini diliyorum hep, belki su an bu gerekiyor
belkide böyle teselli ediyorum kendimi, ama böyle düsününce daha iyi hissediyorum
ama bence yanlizliga alismak imkansiz birsey
beni daha cok üzen sey insanlarin anlayissizligi
sanki kapimda sirayla düzülmüslerde ben kimseyi begenmiyorum görünümü
Ne kadar dikkat ediyorsun çiftelere böyle? E sen gözünü dikip bakarsan kedi cinsine yakın olsan kadın tırnaklarını çıkarır tabi. aman diyim dik dik bakma. Ben yürürken kim yanımdan geçmiş fark etmem bile.. Hiç böyle şeyleri yapan oldu mu kim neyini benden kıskandı fark etmedim şimdiye kadar .. Bir günde dengesizin birine denk gelirsin saç saça girersinizAslında takıntılı olup olmadiğım konusunda benim yorum yapmam tabikide yanlış olur bunu anlayacak olan tabiki dışardan bir bakış ama şu varki herkeste bunu görmüyorum yani her el ele dolasan cift nispet yapıyor diye dusunmuyorum tabikide ama sahiden dikkat ediyorumda bazı çiftlerde kadın yalnız birini görünce direk erkeginin elini tutma ne bileyim sarılma olayına falan giriyor sanki savunma moduna gecer gibi bunu herkeste gorsem dogal olarak takıntı olarak dusunurdum bende
Haklısın zaten yalnızliğın verdigi üzüntü yetmiyormuş gibi birde insanların söyledikleri ve bircogunun bunu kasıtlı olarak yapması ne zamana kadar böyle devam edecek diye dusunmeden edemiyor insan
Maalesef babamdan dolayı hayatta çok aktif olma gibi bir şansım yok ama kısa bir donem calışmıştım calıştığım donemler yada disarda aktif okdugum donemler tabiki bu kobuda daha onum acıktı tek tukte olsa teklif alabiliyordum yada benden hoslandigini farkettigim insanlar oluyurdu ama dört duvar arasında böyle bir imkana sahip olmuyorum zaten bu ve benzer bir cok konudaki sorunlarım yuzunden iyiden iyiye saldım kendimi sanırım artık umudum kalmadığı icin herseyi bosverdigim gibi kendimide bosverdim
Ben de bazen yalniz sinemaya gittigimde ciftler olur zaten hep kizlar bana bakip hemen yevgililerinin kollarina yapisirlardi. Yahu yalnizim diye sinemaya gitmeye hakkim yok mu? Benim amacim film izlemek. Yalnizlik güzeldir hele ki bir iki görüstügün arkadasin var ise. Simdi evliyim ama hic arkadasim yok ve cok yalnizim. Bu da baska bir yalnizlik ama inan ben de bazen cok bunaliyorum.
konu sahibi de bunu demiş (şu sevgililerinin koluna yapışma olayı). ben hiç böyle bir şey hissetmedim şimdiye kadar :S
27 yaş tabii ki hiç geç değil ama ben cidden anlamıyorum nasıl bu yaşa gelmiş insanın karşı cinsle bir bağlantısı olmaz?
Bunun tiple de alakası yok. Güzel ol çirkin ol fark etmez. Gerçi bunlar göreceli o ayrı ama hiç sevgililik durumları yaşamamış ya da flörtü olmamış insanlar bana normal gelmiyor. Ya çok pasif ve özgüveni çok düşük birisin ya da aşırı idealist ve dediğim dedik birisin. Geniş açıdan değil de dar bir şekilde bakıyorsun olaya.
Ben uzun süreli ilişki yaşamaya layık bir insanla karşılaşmadım hayatımda mesela.
Ama insanlara fırsat verdim ya da o fırsatı kendim yarattım ve bir şekilde flörtler ve ilişkiler yaşadım. Aşık olayım şu olsun bu olsun demedim. Kendimi tanımak ve tecrübe sahibi olmak hedefimdi.
Karşı cinsle olan ilişkiler insana o kadar şey öğretiyor ki. Toy bir kız olmak ve bir şeyleri görmüş tecrübe etmiş biri olmak arasından dağlar kadar fark var. Ne istediğimi biliyorum artık. Evlilik nedir, aşk nedir, sevgi nedir bunların tanımını yaptım kendimce. Mesela hadi yaşım geçiyor iyi biriyle evleneyim diyebilecek biri olamayacağımı öğrendim. Ne koşullarda soğurum, ne koşullarda karşımdaki insanın yanında olurum gibi şeyleri öğrendim. İyi bir ilişki yaşayabilmek için temel attım yani. Sen neden kendini bunlardan mahrum bırakıyorsun? Aç kapılarını. En başta kendini sev. Çok güven kendine.
Sevgili bulunca altin bulmus gibi yapisan kiizlar yok mu hic? Muhtemelen o tiplere denk gelmisiz. Tehdit olarak falan mi algiliyorlar bilemedim yine de cok sacma bir durum. Erkeksiz de gayet mutlu ve kendime yeten bir kizdim. Esimin koluna girip kendimi gösterme ihtiyaci hissetmedim hic simdiye kadar ama bu tip insanlar da var kesinlikle
görmemişin sevgilisi olmuş o zaman:) (ben demek ki etrafımdaki çiftlere dikkat etmiyorum. )
ben tv de bir kadının konuşmasını duymuştum. göğsünü gere gere "ben koca buldum" diyordu . ne gülmüştüm. aferin ona. iyi başarmış! (ne kadar zor durumda kaldıysa artık o yaşına kadar düşün...)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?