İnsan yerine konulmamak.hafife alınmak

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.958
2.041
398
30
Merhabalar kızlar. Bugün saçma sapan olaylar yaşadım.9 yıldır aynı işi yapıyorum bu aralar işimde ufak tefek hatalar yapıyorum kafam dalgın dikkat dağınıklığı vs. yanımızda 8 aydır çalışan bı kız var. Daksil istedi bozdu geri verdim düzeltip yine bozdu kız yine bozma dedim .biz hata yapmaya alışkın değiliz tabi dedi laf soktu bana. Ne demek o şimdi dedim. Cevap vermedi
Beni bişey sormak için çağırdı sinirlendim attım evragi önüne.sonra ben sana dememistim niye alındın yaptı. Geleyim kocama. Çocuğun yanında bana dokundu uslu dur dedim sert de çıkmadım he normal dedim. Evde uslu duran dışarda durmaz dedi. Şu dediğinden utanmiyosun dimi dedim. He özür dilerim he dedi demiş olmak için .makara yapiyoruz dedi o küstü şuan. Ben mi alinganim.etrafimdakiler mi çok cüretkar ben anlamadim

Bence eşiniz bu alınganlığınızı bildiği için sizi kızdırmak istemiş sizde ''uslu durmazsan sonuçlarına katlanırsın beni küçümseme'' diyip göz kırpsaydınız. Onun dışında iş yerindeki kıza sinir oldum.

Nasıl bir dokunma olduğuna ve çocuğun yaşına bağlı eşinizle olan durum. Ama sonrasında söylediği sözler çok rezilce kesinlikle. İş yerindeki kız gayet haketmiş o kim de laf sokuyor varoş ya

Back
X