insan'dan daha pis hiçbir canlı olamaz!!!

matmazeldepresif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2014
7.981
11.888
malum havalar sıcak hem de çok sıcak hatta daha da sıcak olucakmış...

pişiyoruz,eriyoruz,yanıyoruz,buharlaşıyoruz ama neden kokuyoruz? havaların sıcak olması pis olalım kokalım millete bu sıcaklar da bir de biz kokumuzla işkence edelim insanları çıgrından çıkaralım diyenler mi var nedir anlamıyorum...

hakkaten sinir oldum kabinlere giriyoruz kıyafet deniyecegiz ter kokusu ya deodorantlar var ne bileyim bir dünya şey var kokmamak için...birazcık insan dikkat etmeli kendi ne

kızlar konu şu ...

kızkardeşimle alışverişe gittik ev tadilat olucak bir kaç bir şey degişicek abla gel musaitim bakalım dedi hemen bir duşa girdim hazırlandım çıktım...dolmuşa bindim gidiyorum derken bir kadın oturdu yanıma kadın evde kızartma yapmış o kokuyla o kyafetlerle evden çıkmış...

buram buram kızartma kokuyor.aç olsa dolmuştakiler kadının üzerine yogurt döküp yiyecez nerdeyse o derece ve ağzında sakız da var cakkıdı cakkıdı sakız çiğniyor...kıpırtadıkca kızartmayla karışık ter kokusu var zaten dolmuşa binerken o ter kokusunu almışım bilerek açılan pencere önüne oturmuşum birde bu kadın çıktı yol boyunca kadınla imtihanım oldu valla

kadının sakız çiğnemesi kokusunu bastırdı nerdeyse...

telle de konuşuyor.ama ne konuşma ne konuşma bağıra bağıra dolmuşta ayakta giden bir kaç kişinin de dikkatini çekti.biri dediki dolmuşta yukarda açılır kapaklar oluyor.

şurayı bi açan olsa hava gelse dedi.ama kadın tabiki üzerine alınmadı....

ayakta gidenle göz göze geliyoruz gözlerimiz konuşuyor ama bir şey diyemiyoruz.derken kadın indi dolmuştan

rahatladık ama o kokusu ve sakızın çıkardığı sesler halen aklımda...

tamam sıcak terliyoruz fakat su denen sabun denen bir şey var ...herşeyden önce saygı denen bir şey var bırakın etrafa saygıyı kendimize saygı olmalı nedir bu rahatlık yada nedir bu pislik anlamıyorum...

insandan daha pis hiçbir canlı olamaz..

malum havalar sıcak hem de çok sıcak hatta daha da sıcak olucakmış...

pişiyoruz,eriyoruz,yanıyoruz,buharlaşıyoruz ama neden kokuyoruz? havaların sıcak olması pis olalım kokalım millete bu sıcaklar da bir de biz kokumuzla işkence edelim insanları çıgrından çıkaralım diyenler mi var nedir anlamıyorum...

hakkaten sinir oldum kabinlere giriyoruz kıyafet deniyecegiz ter kokusu ya deodorantlar var ne bileyim bir dünya şey var kokmamak için...birazcık insan dikkat etmeli kendi ne

kızlar konu şu ...

kızkardeşimle alışverişe gittik ev tadilat olucak bir kaç bir şey degişicek abla gel musaitim bakalım dedi hemen bir duşa girdim hazırlandım çıktım...dolmuşa bindim gidiyorum derken bir kadın oturdu yanıma kadın evde kızartma yapmış o kokuyla o kyafetlerle evden çıkmış...

buram buram kızartma kokuyor.aç olsa dolmuştakiler kadının üzerine yogurt döküp yiyecez nerdeyse o derece ve ağzında sakız da var cakkıdı cakkıdı sakız çiğniyor...kıpırtadıkca kızartmayla karışık ter kokusu var zaten dolmuşa binerken o ter kokusunu almışım bilerek açılan pencere önüne oturmuşum birde bu kadın çıktı yol boyunca kadınla imtihanım oldu valla

kadının sakız çiğnemesi kokusunu bastırdı nerdeyse...

telle de konuşuyor.ama ne konuşma ne konuşma bağıra bağıra dolmuşta ayakta giden bir kaç kişinin de dikkatini çekti.biri dediki dolmuşta yukarda açılır kapaklar oluyor.

şurayı bi açan olsa hava gelse dedi.ama kadın tabiki üzerine alınmadı....

ayakta gidenle göz göze geliyoruz gözlerimiz konuşuyor ama bir şey diyemiyoruz.derken kadın indi dolmuştan

rahatladık ama o kokusu ve sakızın çıkardığı sesler halen aklımda...

tamam sıcak terliyoruz fakat su denen sabun denen bir şey var ...herşeyden önce saygı denen bir şey var bırakın etrafa saygıyı kendimize saygı olmalı nedir bu rahatlık yada nedir bu pislik anlamıyorum...

insandan daha pis hiçbir canlı olamaz..
çok haklısın canım daha salı günü ben bir olay yaşadım

oturup doktor sırası bekliyoruz hastanede bir kadın ve eşi geldi

kadına yer verdim yanıma oturdu öyle bir pis kokuyordu ki anlatamam aç karınlıydım zaten kan vereceğim için

midem ağzıma geldi ama kusamadım

allahtan onların sırası önceymişte doktorun odasına girdiler kurtuldum.

sonra yerlere tükürenler mi arasın tuvaletlerde kağıtları yerlere atanlar mı iğrenç iğrenç

O kadın yemek yapılan bir yerde çalışıyor olabilir. İş kıyafetiyle çalışsa bile yine üstüne saçlarına siner.

Kültür farkları var. Herkesin yetişme tarzı bir değil. Kimi bağırarak konuşur, rahat sakız çiğner, küfür eder ; kimi naiflikten kırılır.

Sosyal hayat, ekonomik durumlar, aileler, kültürler v.s değişiklik yapar insanların hayatında.

Banyosu olmayan evlerin olduğunu biliyor musunuz ? Sadece bir banyosu olup 20 kiracının yaşadığı evler ..

Deodorantlara , parfüme bulananlarda kötü kokanlardan farkı yok.. Alerjisi olan var ayrıca.

Kapalı ortamlarda, özellikle yaz günü kullanılan parfümler can sıkıcı..
pisliğin üzerine sıkarlarsa çok rahatsız edici oluyor hakikaten

misal üzeri leş gibi sigara kokuyor parfüm sıkmış leş gibi terlemiş üzerine dedorant sürmüş iğrenç

O kadının evden kızartma yapıp çıktığını nereden biliyorsunuz?belki bir lokantada çalışıyor ya da yemek pişirilen bir is yapıyor değil mi?insanları hemen yargılamak ve eleştirmek hoş degil

olabilir ama telde konuşurken evden çıktığını söyledi ondan dedim

evet çalışıyor olabilir yedek kıyafet koyar herşeye bir çözüm bulunur eger ki kişi bunu istesin

ıslak mendil var silebilir dediğim gibi eger insan istesin bir çözüm bulur

ayrıca konu yargılam değil konu azıcık saygılı olmak sonuçta topluma çıkılıyor dimi...

ohooo sen bu forumda "hepi topu 10 gün" yıkanmayan tiplere denk gelmemişsin.. nefret ediyorum yaz aylarından, insanlar sudan korkuyor, yıkanmıyor.. bu iğrenç kokunun başka bir açıklaması olamaz.. İstanbulda hava bile kokuyor artık..
toplu taşıma araçları ve topluma açık yerler berbat

o yüzden evden çıkıp bir yere gitmiyorum zorunlu olmadıça

O kadın yemek yapılan bir yerde çalışıyor olabilir. İş kıyafetiyle çalışsa bile yine üstüne saçlarına siner.

Kültür farkları var. Herkesin yetişme tarzı bir değil. Kimi bağırarak konuşur, rahat sakız çiğner, küfür eder ; kimi naiflikten kırılır.

Sosyal hayat, ekonomik durumlar, aileler, kültürler v.s değişiklik yapar insanların hayatında.

Banyosu olmayan evlerin olduğunu biliyor musunuz ? Sadece bir banyosu olup 20 kiracının yaşadığı evler ..

kültür farkıyla dolmuş gibi bir yerde sakız çiğnemenin ne alakası var.bir de toplum içinde yaşamak var dimi

banyosu yoksa mı ?konuyu nereye getirdiniz allah aşkına ya

benim kuzenim 24 yaşında ve nişanlı.. saçlarında bit var yıkanmamaktan :KK57:
aynı şekilde kardeşi var 13 yaşında ondada bit var :KK43: garip yavrucum anneside vefat etmiş. üvey anne melek gibi ama cazgır abla hep bir müdahale peşinde..
nişanlınca o bitleride çeyizine koyacak herhalde..
tuaf tuaf insanlar var..
kültür kültür illaki fark eder ama insan insanda fark eder. senin vucudun ya nasıl kendi vucuduna saygı duymazsın

Başladık yine fakir edebiyatına...

İnsanları rahatsız etmeye kimsenin hakkı yok. Bunun imkanla, parayla da alakası yok. Su sabun kaç lira? Yaz günü suyun sıcak olmasına da gerek yok. Hortumla da yıkansan olur yani. Pis milletiz kardeşim, kabul edelim bunu. Kaç insan gördüm terden sıkılacak kıvama gelmiş tişörtümü havalandırıp tekrar giyinen. Kokarsınız tabi ki.

Roll on deodorant terli vücuda sıkılınca bin beter kokar insan tabi ki. Duştan çıkar çıkmaz temiz teninize kullanırsanız bütün gün mis gibi kokarsınız. Genelde antipersprantların kokusu da hafiftir öyle alerjiyi falan azdırmaz.

Bende bu durumdan cok rahatsızım kımının tenıde kokuyor yada saglık problemlerı dolayısıyla asırı terleme sorunu olan ınsanlar var ya da agzı kokan ama herseyın caresı var.
Hergun en kotu ıhtımalle gun asırı dus almak-dus esnasında sabun yada dus jelı ıle vucudu ovalamak-hergun en az ıkı kez dıs fırcalamak- dus sonrası terlemeyı onleyıcı stıcklerden yada deodorantlardan kullanmak ve temız gıyınmek ...
Ama ınsanlar bu konuda dıkkatsız ne yazıkkı...
Not: Tabı yaz sıcagında gunesın altında calısanlara lafım yok, kım olsa terler, kım olsa kokar...

benim kuzenim 24 yaşında ve nişanlı.. saçlarında bit var yıkanmamaktan :KK57:
aynı şekilde kardeşi var 13 yaşında ondada bit var :KK43: garip yavrucum anneside vefat etmiş. üvey anne melek gibi ama cazgır abla hep bir müdahale peşinde..
nişanlınca o bitleride çeyizine koyacak herhalde..
tuaf tuaf insanlar var..
kültür kültür illaki fark eder ama insan insanda fark eder. senin vucudun ya nasıl kendi vucuduna saygı duymazsın
neeee:KK57:

Hepinizi bu sıcakta Çin e davet ediyorum o kızartma kokusunu mumla ararsınız :KK70: :KK70: Sokakta fareler geziyor fır fır,her yer lağım kokuyor,erkekler bilerek tırnaklarını tırnak boyu kadar uzatıyor ,biletlerinizi alıyorum gelmek isteyen :KK70: :KK70:
sen orada nasıl dayanıyorsun kız Allah sabır versin

X