• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsandan Nefret Ettim .

Ha yok ya ben bu kadar değilim bana kötülük yapmasında beni aramasın sormasın beni sallamasin umrumdu olmaz yoksa kimse bana tapsin gibi bir düşüncem yok çok şükür.
Yok kesinlikle sana benzeterek yazmazdım böylesi de var malesef gibilerinden. Bu konuda çok dolmuştum senin konuda içimi dökmüş oldum. 🌺

İnsanlar gerçekten mecburi kurulan bağları, özellikle kan yoluyla kurduğunuz akrabalık bağlarını çok abartıyor. Abimle yengemi hayatımdan tamamen çıkardığımdan beri mutlu ve huzurluyum mesela. Asla iletişimimiz yok, aynı ortamda bulunmuyoruz.

Artık kimseye tahammül etmiyorum, canımı sıkan haddini aşan insana akraba, arkadaş, aile her kimse mesafeyi koyup bir daha o hakkı ve haddi vermiyorum. İnsanın kafası, ruhu rahatlıyor. Üç günlük dünyada bir insan ekmeğini kazanıyorsa ve kimseye muhtaç değilse, birkaç sağlam dostu, karakterli arkasında duran bir eşi varsa ve huzurlu bir çekirdek aile kurmuşsa gerisine çok da takılmaması gerek. Hayatınızdan çıkarttıklarınızla muhatap olmayın.

Bu benim kendimi mahvettikten sonra benimsediğim felsefem🥲

Hayatımdan teyzemi, kuzenimi ve bazı sözde arkadaşlarımı çıkarttıktan sonra nefes aldğımı farkettim.

Bi kamu spotu vardı ya hani; bu kadar mı farkeder? Gençleştim resmen diye😂 aynen öyle oldum🌸

Evet kötü insanlar var maalesef. Ama ben sırf onlar var diye iyilik yapmaktan, iyi olmaktan vazgeçmeyi doğru bulmuyorum. Kimseye haddinden fazla değer vermeyin tabii ama herkesi de kesin kötülük yapacak diye baştan elemeyin.

Zaten bir süre sonra insanın radarı gelişiyor. Kim iyi kim kötü seziliyor. Ona göre gardınızı alıp devam etmelisiniz bence.

Back
X