• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insanı çıldırtan komşu :@ ne yapmalıyım?

ebyar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2013
2.754
3.348
133
Arkadaşlar sizlerden fikir almak bir çare bulmak istiyorum
Benim evim 6 katlı bir apartmanın 1. Katı
Hemen evimin karşısında ( mutfak ve salon pencerelerimin baktığı cephe) trafo binası var
Apartmanda en üst katta oturan bir bayan sürekli oradan buradan bulduğu ekmekleri ıslatıp o trafo binasının üstüne atıyor
6.kattan o çatıya düşen ıslak ekmeklerin çıkardığı ses yüzünden kalbime inecek bir gün
Bunu geçtim ıslak ekmekler olduğu gibi camlarıma sıçrıyor
Camlarım hiç temiz durmuyor
Aynı zamanda ekmeğe üşüşen kuşlar yüzünden camları açamıyorum içeriye pire giriyor
Camlarım ıslak ekmekten sıçrayan lekeler ve kuş pisliğinden görünmüyor
Tamam insan elbette ki hayvanları düşünecek ama hayvanları kendince beslemek için insana bu kadar zulmedilmez
Misafirim geleceği için dün camlarımı sildim bugün görseniz bu cam yıllardır silinmiyor dersiniz
Kadını apartmandakiler bi çok kez uyarmış ama çirkeflik edip devam ediyormuş
Herkes şikayetçi ama benim evime daha yakın olduğu için ben daha çok şikayetçiyim
bir de hiç vakti zamanı yok günün her saati sürekli ekmek atıyor
Şimdi sizlere soracağım şey ne yapmam gerekiyor? Nereye nasıl şikayet etmeliyim?
İnanın çaresiz kaldım camlara baktıkça küplere biniyorum

zabıtaya şikayt et canım. kendisine de söyle, ya da söylmeden bile şikayet edebilirsin.zabıta ceza kesiyor. bir daha da yapamaz.

Apartmanda şikaetçi olan diğer komşularla imza toplayıp direkt yöneticiye gidin yada bir arkadaşın dediği gibi zabıtaya.
Düzelir inşallah.

Bugün dinlediğim bir konuşmada kimsenin artık komşularına tahammülü kalmadığından bahsediliyordu ve bende dünkü yazdıklarımın yapılmasından önce komşu ile bir çay içme ortamı yaratılıp güzelce konuşmayı deneyebilir misiniz?Olabilir mi?Diye düşünmenizi önermek istedim.

Trafo dediğin elektrik için olan uzun direkler değil mi ? Onlar kaldırılıyor artık belediyeye şikayet et bir şekilde. Kadın uyarılmaktan anlamıyor demekki. Kökten çözüm bu gibi geliyor bana ...

Zabıtaya şikayet edeceksin açıkca..

Zabıta evine kadar gelir gerekeni yapar..Yapmazlar deme yapıyorlar..

Ama komşunu karşına almayı da göze alacaksın..

Ben olsam şikayet ederim..

Back
X