Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karsi komsumda kendi usttekinden sikayetciydi o da hic takmadi cirpti surekli komsum zabitaya sikayet etmis yasak cunku zabitalarda tutanak tutmuslardi cirpan hakkinda bir daha da olmadi tabiEvlenmeden önce kayınvalidemler oturuyordu burda, onun sesi gümbür gümbürdür maşallah, o baya carlamis ama 2 gün sonra yine yaparlarmış. Ben de o ana denk gelmiyorum hiç.olup bittikten sonra görüyorum. Camları siliyorum ertesi gün toz kaplı,film tabaka gibi.cam kenarı hep kırıklar. Yasak filan da hak getire, yok yani. Üstteki bı çarşaf asıyor yarıya kadarı benim camda. Neyse ki balkonum kapalı, yoksa yanmıştım.
o allta görülen çöp yığını bahçe mi![]()
Boş arsa orası . Apartman bahçesiyle arasında duvar var. Sahipsiz diye millet copluge cevırmıs maalesef
evet ama çok fenaymış belediyeye haber verseniz temizlemez mi acaba. belki orası öyle diye çırpıyor komşu da.
kırık cam teoremi diye bişey var aklıma o geldi de
Aslinda problemimız mutfak tarafıyla ilgili. Isterse her camdan olsun , sadece toz olsa sukurler edicem. Ama yedikleri artıkları cekırdek kabukları artık aklınıza ne gelirse. Mıdem kalkıyor artık.Onlar.laftan anlamiyorsa.yonetici halletmeli. Mesela bnm annemler üst katta otururdu. Sadece yatak odası camından silkelerdik diğer taraflardan silkeleme yapmadık öyle bı anlaşmamız vardı.siz de komşuyla konuşup başka yöndeki camdan silkelemelerini isteyin en azından sadece bir caminiz kirlenir koskoca evde tek bir cam yok heralde
Zabıtayı arayabilirsiniz böyle bişey yaptıklarında.Görgüsüz gelmişler görgüsüz giderler komşu hakkı diye bişey var üstelikApartmanın bahcesinde ateş yakıp semaverde çay keyfi yapıyorlar,
Üst kattaki bazı komşularımız aşağı sürekli sofra bezlerini silkeliyorlar. Artık tozlu şeyleri geçtim,hatta sadece onlar olsa sukredicem. Ekmek kırıkları, zeytin çekirdekleri, artık o gün ne yedilerse. Bugün mesela kırık ve domates kabuğu hariç, kabak çekirdeği kabuğu da vardı. Söylene söylene temizledim. İlk geldiğimde çamaşır asmistim beyaz carsaflarim, üstüne sigara külleri ve ekmek kırıkları atmışlar,oturup aglamistim sinirimden. Yöneticiye söylemiş eşim, napsin nerden silksinler demiş yönetici de,o da aynı kafada yani. Sonraki asışımda da üstteki bı komşu ıslak çamaşırlarını asmış benimkiler asılı olmasına rağmen. Artık hijyen açısından sağlıklı olmasa da içerde kurutuyorum çamaşırlarımikonuşmak kar etmiyor laftan anlamıyorlar. He diyorlar 2 gün sonra aynı. Gorguden,toplumsal yaşamdan bı haberler. Apartmanın bahcesinde ateş yakıp semaverde çay keyfi yapıyorlar,perdeler leş ev is gibi, o sıcaklarda cam kapı kapadigimi biliyorum. Böyle tipler. Artık çok bunaldım. Bı yazı yazıp panoya mi assam ya da napayım. Böyle durumlar yaşayan var mı ,sizler nasıl bir yol izliyosunuz,nasıl bı çözüm bulabiliriz.
Pardon konuşmak kar etmiyor yazmışsınız dikkat etmedim sanırım uyarmışsınız. Allah yardımcınız olsun.Direk yapanlarla konuştunuz mu nazikçe. Babannem biz de kalmıştı bi ara masa örtüsünü mutfak canımdan silkiyormuş. Ben de hiç fark etmemiştim. Alt komşu geldi bi gün camımın önünde,mermerde hep ekmek kırıntısı oluyor lütfen camdan silkelemeyin dedi. Babaannemin yaptığını öyle anlamıştım konuştum kadıncağız hep müstakil evde oturdu 1.katta hiç aklına dahi gelmemiş, utandı özür diledi daha da yapmadı. Yani farkında olmayabilirler mi acaba
Camasir teli alip balkona ser yinede.. uzerine gelmez o zaman
Pardon konuşmak kar etmiyor yazmışsınız dikkat etmedim sanırım uyarmışsınız. Allah yardımcınız olsun.