• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pis ve laftan anlamayan komşular

Biz aile bınası babam ben oturuyoruz ama bir ara balkona çamaşır asamıyordum. Arka apartman cok yakın muz kabukları cevız kabukları sigara ne varsa bizim balkona atıyordu. En son ıslak kultabagını çamasırların üstüne atmış deliye döndüm hemen evimizin terasına çıktım tam mutfak camıyla karşı karşıyayım bir poşet çöpü camdan içeriye attım kültabagını aynı şekilde ıslattım camdan içeriye attım. Çatıda kum vardı ıslatıp hepsını camlarına yapıştırdım. Kadın çıldırdı bagırmaya başladı. buzamana kadar ben sustum sen attın artık sıra bende bundan sonra sana o camı açtırmıycam dedim bırdaha yapamadı. Yani bazı insanlar o kadar kıt beyinliki aynısını yapmassan anlamaz. Tabi o mutfagını temızlerken bende yaktım karşısında sigara içtim keyifleee

dışarı sarkan tip camasirligi yasadiklarimdan dolayı kullanmaya tövbe ettim ve çiçeklik yaptım 🙂 sonra ayaklı çamaşır askısı dan aldım,klasik 3 li,katlananlardan. Kullanmadığım bir odaya asiyorum. Balkonda koltuklar var çünkü,yerim yok. Onu sorun etmiyorum artık da derdim milletin artıklarını görmek,midem bulanıyor valla, toza bile razıyım düşünün.
tahmin edebiliyorum bende ayni dertten muzdaribim cunku hatta bina olarak muzdaribiz en ust katimizdaki bayana laf anlatamiyoruz artik kimse kendisiyle muhattap olmuyor toplantilara katilmiyor cunku bizim blokta gundemdeki tek konu kendisi oluyor

Aynı pislikler benim başımda da var bunlar ne biçim insanlar anlamıyorum çöpe atmaya üşenip aşagı atiyolar ne buluyolarsa aptallar orası da senin apartmanin ve benim camımın onü balkonumun önü pislik doluyo pis tirnaklarini kesip atıyolar o kadar deliriyorum ki çıķıp kavga etcem ama hamileyim eşim kızıyor bugun o gitcek uyarmaya bakalim degiscekler mi

Bizde üst komşu yüzünden evi satılığa çıkardık.Gürültülerinden evde oturmak mümkün olmuyor.Kötü komşu insanı evinden edermiş çok doğru.Ben oturamadım evimde Allahta onu otutturmasın inşallah.Ne söylesek kar etmedi güzellikle.Elimiz belada kalacak diye ev satıyoruz.

böyle bir dağ insanı da bizim oturduğumuz apartmanda var.
hanım abla bir kat aşağı inip çöpü atmak yerine balkondan apartman bahçesine salıveriyor haa bi de sonuna kadar inkar ediyor yapmıyorum diye.
geçenlerde de gider borularımız tıkandı kanalizasyon işleri geldi açtı bilin bakalım ne çıktı bebek bezi. çöpü atan komşumuzun 2 aylık bebeği var ondan şüpheleniyoruz. :/
Oha bebek bezini nasıl sığdırdın o delikten :KK70:

Bazı konuları ağzım açık okuyorum, en üst katta oturuyorum balkondan bir şey silkelemek yasak, dışarıya çamaşır asmak yasak. Kaldı ki çok titiz biriyim sürekli bir şeyleri silkeme ihtiyacı duyarım, balkona silkeleyip sonra süpürgeyle süpürüyorum, insanlara medeniyet lazım gerçekten . Onların anladığı dilden konuşup yaptıklarını aynen yapın belki anlarlar o zaman, çok sinir bozucu bir durum.

Ayıp diye bir şey var ben sırf balkon kullanmıyorlardı ama alttakinin camı açıktır vs diye balkonumun içine sirkeliyor ordan temizliyordum. Eğer yer arıyorlarsa balkonlarının içine yapsınlar. Milletin üstüne silkelemek nedir...

Sofra bezi silkelemesini tespit edemezsin maalesef ses gelmez çünkü ama karşı apartmandan varsa gören var mı diye sorabilirsin foto çekmelerini rica edebilirsin bazen ben ses duyuyırum bakıyorum başka binadan geliyor

Oha bebek bezini nasıl sığdırdın o delikten :KK70:
bebek çok küçük bezi de küçüktür haliyle ama kabul etmiyorlar apartman bahçesinde karpuz kabuğu var günlerdir kimse almıyor onlar taşınana kadar böyle bir sorunumuz yoktu

bebek çok küçük bezi de küçüktür haliyle ama kabul etmiyorlar apartman bahçesinde karpuz kabuğu var günlerdir kimse almıyor onlar taşınana kadar böyle bir sorunumuz yoktu
Terbiyesizlikten başka bir şey değil bu ya. Çöp var evinde çöp zor mu atmak yani

Üst kattaki bazı komşularımız aşağı sürekli sofra bezlerini silkeliyorlar. Artık tozlu şeyleri geçtim,hatta sadece onlar olsa sukredicem. Ekmek kırıkları, zeytin çekirdekleri, artık o gün ne yedilerse. Bugün mesela kırık ve domates kabuğu hariç, kabak çekirdeği kabuğu da vardı. Söylene söylene temizledim. İlk geldiğimde çamaşır asmistim beyaz carsaflarim, üstüne sigara külleri ve ekmek kırıkları atmışlar,oturup aglamistim sinirimden. Yöneticiye söylemiş eşim, napsin nerden silksinler demiş yönetici de,o da aynı kafada yani. Sonraki asışımda da üstteki bı komşu ıslak çamaşırlarını asmış benimkiler asılı olmasına rağmen. Artık hijyen açısından sağlıklı olmasa da içerde kurutuyorum çamaşırlarımi🙁 konuşmak kar etmiyor laftan anlamıyorlar. He diyorlar 2 gün sonra aynı. Gorguden,toplumsal yaşamdan bı haberler. Apartmanın bahcesinde ateş yakıp semaverde çay keyfi yapıyorlar,perdeler leş ev is gibi, o sıcaklarda cam kapı kapadigimi biliyorum. Böyle tipler. Artık çok bunaldım. Bı yazı yazıp panoya mi assam ya da napayım. Böyle durumlar yaşayan var mı ,sizler nasıl bir yol izliyosunuz,nasıl bı çözüm bulabiliriz.
Belediyeye şikayet edilebiliyor sanırım. Bir de bunu yaparken çekebilirseniz video çekip şikayet edeceginizi söyleyin. Belki korkarlar. Korkmazlarsa cidden uğraşın.

Üst kattaki bazı komşularımız aşağı sürekli sofra bezlerini silkeliyorlar. Artık tozlu şeyleri geçtim,hatta sadece onlar olsa sukredicem. Ekmek kırıkları, zeytin çekirdekleri, artık o gün ne yedilerse. Bugün mesela kırık ve domates kabuğu hariç, kabak çekirdeği kabuğu da vardı. Söylene söylene temizledim. İlk geldiğimde çamaşır asmistim beyaz carsaflarim, üstüne sigara külleri ve ekmek kırıkları atmışlar,oturup aglamistim sinirimden. Yöneticiye söylemiş eşim, napsin nerden silksinler demiş yönetici de,o da aynı kafada yani. Sonraki asışımda da üstteki bı komşu ıslak çamaşırlarını asmış benimkiler asılı olmasına rağmen. Artık hijyen açısından sağlıklı olmasa da içerde kurutuyorum çamaşırlarımi🙁 konuşmak kar etmiyor laftan anlamıyorlar. He diyorlar 2 gün sonra aynı. Gorguden,toplumsal yaşamdan bı haberler. Apartmanın bahcesinde ateş yakıp semaverde çay keyfi yapıyorlar,perdeler leş ev is gibi, o sıcaklarda cam kapı kapadigimi biliyorum. Böyle tipler. Artık çok bunaldım. Bı yazı yazıp panoya mi assam ya da napayım. Böyle durumlar yaşayan var mı ,sizler nasıl bir yol izliyosunuz,nasıl bı çözüm bulabiliriz.

Böyle insanlarla uğraşıp kendinizi yormayın. Eşiniz gitsin bir brandacıya. Gelsin evinizde balkon ölçünüzü aldın ve üste bir tane branda yaptırın :) Valla problemi çözmüş olur ve komşularla da muhattap olmamış olursunuz.

Zaten manıklı insan olsalar bunu yapmazlar. Kavga etseniz daha fazlasını yapacaklarından emin olun.

Belki brande için cebinizden biraz para çıkar ama en azından huzurlu olursunuz.

Ayyy çok iğrenç ya ben olsam çok ktöü kavga ederdim sanki taşrada yaşıyolar laftanda anlamaz onlar

bizim apartmanda yasak ama üst kattaki banyo kilimlerini silkeliyor açık penceremin önünde 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

çareyi her yere tül takmakta bulduk camlar panjurlar vs açık her yerde tül var.

annem salça yaptıydı resmen başında asker oldu silkelemesinler bişey diye.

en temizi taşınmak. insanlar manyak.

Altta oturmak zor.
Geçenlerde mutfak masamın üstü olduğu gibi kıldı.
Epilatörle kılını alıp aşağıya silkelemişler.
Ben bıktım artık, çok bağırdım çok kavga ettim güzellikle söylediğimde oldu hala aynılar. Taşınacağım günü bekliyorum sabırsızlıkla..
Kendi evimizi sattırıyorlar bize komşu gerçekten önemli.

Yıne bugun aynı sey.Artık dayanamadım farasla toplayıp, goturup esıgıne doktum. Esin kızdı bır miktar, sevıyesıne Inmısım fılan. Neyse pisman degilim, kapıma gelir mı bilmem, gelirse de sayıp dokucem artık yuzune

Back
X